Genel Forumlar'ın en şahanesine hoş'geldiniz.. Genel Forum - Genel Forum Sitesi'🌼

Kayıt olarak genel forum sitemizin içeriklerine ulaşa'bilirsiniz.. Yenilikci bir forum anlayışını benimseyen forummeskeni sitemiz.. Sizleri eğlendirmekten, bilgilendirmekten çok mutluluk duyacaktır..

Ne yapalım yani mevsim kışsa? Vazgeçmedik ki gönlümüzdeki bahardan ..bugün

Çayırların, ağaçların, terkedilmiş duvarlara serilmiş asmaların yeşiline bakmayı seviyorum. Dağın üzerini kaplayan yosunların, taze toplanmış elmaların, denizin yüzeyinde çok durgun olan suyun sadeliğini seviyorum.

Bilinmeyen bir yerde çayırda çimenlerin üzerinde uyumak ve uçuk maviden koyu maviye, solmuş turuncudan asma kırmızısına değişen renklere sahip gökyüzüne bakmak.

Hayatın doğal olarak, an be an, dakika dakika tüm ihtişamını geliştiğini hissetmek..Keşke her gün doğada yürüyüp ağlayabilsem.

Teşekkürler allahım..​

• Beğen
Tepkiler: LsR
Yaşadığımız acıların ruhumuz üzerindeki etkisi bizi olgunlaştırmak oldu, iyi ki..

Yoksa bu kadar duyarsız ve empati kurma yeteneğinden uzak insanların içinde gönlümüz yara olmadan nasıl yaşardık.

Çok şükür Allah her şeyden merhametli, Allah yardım eden, acıyı göğüsleten, dayandıran, sabrı ve güçlü olmayı öğreten. Çok şükür...​

• Beğen
Coğrafya kitaplarında yoktur belki ama,

Hepimizin içinde …

Kimseye “söyleyemediklerimiz”diye bir dağ vardır.!​

• Beğen
Kıymet bilmeyene daha fazla kıymet vermeye hacet yok, değer ve sevgi karşılık bulunca kıymetli bir şey oluyor çünkü.

İnsanlara devamlı önem vermek, fazlaca iyi davranmak, gerektiğinin fazlasını göstermek olumlu yönde; karşıdakinin nefsini okşuyor ve bu sevgi onu çoğu kez şımartıyor.

Herkese ederi kadar :)

Gerçekten bazı insanlara ne anlatsanız boş. Aranızda bir filtre var da tüm tümceleriniz oraya takılıyor gibi hissettiriyorlar. Zihinleri önüne kurdukları aşılmaz setlerle yaşıyorlar. Israrla bu hissi verenlerle diyaloğu baştan kesmeli. Kimse için enerji/söz israfına gerek yok.

Biricik ömrümü kimsenin duvarlarını genişletmeye çalışmakla harcayamam farkındalığı.. Muazzam hissettirir. Neticede herkesin ufuk çizgisi etrafına layık gördüğü dört köşe kadar...​

• Beğen
image

Geceye Not...

Hayattaki hiçbir bitiş her şeyin sonu demek değildir.

Aksine her son yeni bir başlangıç demektir.

Üzücü ya da kırıcı olan her şey bizim ona takılıp kaldığımız kadar büyük.

Sonuç olarak kimse kimsenin ne sonudur ne de olmazsa olmazı.

İnsanın acısı da ilacı da yine kendisi…!​

• Beğen
image

Kapalı pencereler ardında gökyüzünü hayal etseniz de, birgün bile vazgeçmeyin bulutlara sarılmaktan.

Gönül dediğimiz şey insanın filmidir. Diğerleri ise sadece fragman..

• Beğen
Bugün cumartesi her hafta olduğu gibi öğleden önce seni ziyaret etmeden, seninle konuşmadan, hafta içinde olanları başucunda sana anlatmadan yapamam ki ...

En sevdiğin beyaz güllerden ve papatyalardan dikmiştim eminim sen görüp sevmiştirsin....öyle bir açtılarki sen sevdiğin için neyse ben bunları anlatırken efkarlanıyorum şimdi erkek olmak vardı atardım iki kadeh.. :2::

Nesrin duymasın bu yazdıklarımı hep gözümün içine bakıyor beni hep neşeli görmek için onlara söz verdim ama dışımdan içim henüz hazır değil...

Bu gün/ü böyle bitirdim...​

• Beğen
image

Zaman bu ya..!

Ne dünde kaldı, ne bugünde kalacak. Yinede ümitlerimi hep yeniden doğmuşçasına ceplerimde taşıyacağım.

“Çünkü dünden yaşlı olsam da, yarından gencim..”

• Beğen
image

Bir yaraya nasıl dokunacağını bilenler hiç acıtmazlar.

Bir de acıtmak için dokunanlar vardı.

Onlar başka…!​

• Beğen
Sanki dünyanın en güzel elmas'ını bulmuşsun da sonra elinden düşürüp kaybetmişsin gibi olur bazen.

Aramaya başlarsın heryerde. Işıldayan herşeyi o sanırsın. Her parıltıyı o elmas zannederek umutlarla koşarsın ama her defasında bir cam parçasıyla karşılaşırsın. Yinede ne ellerindeki kesikler nede mecalsiz ayaklarına aldırış etmeden aramaya devam edersin.

Taa ki en sonunda o ışıltıyı ararken gözlerinin ışıltısını kaybedinceye kadar. Işte o zaman ya meczup olursun ya şair..

image

Önüme maviyi alıp tüm sahteliklere sırtımı döndüm.

Hayat bu değil midir ki zaten…!​