Kabak Kavurması Tarifi

Katılım
2 yıl 4 ay 10 gün
Mesajlar
18,151
Çözümler
1
Tepkime puanı
6,238
Cinsiyet
bPg20e
kabak-kavurmas.webp

Malzemeler​


Ana Malzemeler​

kabak, dikine kesilmiş, iri doğranmış
5 adet
zeytinyağı
çeyrek su bardağı
tuz
yarım tatlı kaşığı
Karabiber
çeyrek tatlı kaşığı
sarımsak, dilimlenmiş
2 diş

servis için​

dereotu, iri kıyılmış
çeyrek demet
ceviz, iri kıyılmış
1 su bardağı

Kabak Kavurması Tarifi Nasıl Yapılır?​

3 Adım
1
Zeytinyağını geniş bir tavada ısıtın. Soğanları ilave edip, orta ateşte 2' kavurun.
2
Kabakları ekleyip, karıştırın. 3' suyunu bırakana dek soteleyin.
3
Sarımsak, karabiber ve tuz ekleyip, karıştırın. 5' kısık ateşte pişirin. Üzerine dereotu ve ceviz ile servis edin.
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt