Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Herkes kendi yüreği kadar anlar, yürek yazar, dil susar….

Neredeyse hiç beklemediğin bir anda her şey yerli yerine oturur.Gidenin gelmekte olana yer açtığı farkedersin.

Bu arada sessizlik iç sesini duymanı sağlar.Mutsuzluk seni harekete geçirir.Hayatındaki her son, yeni bir başlangıcın habercisidir.Kapanan kapılar seni açılmakta olanlara yönlendirir.

Hatalarımız bize yol gösterir.Farkında olmadan her yanlış yaptığımızda, doğruya bir adım daha yaklaşırız…

Allah günah yazmasın ama ramazanlar bu üçüncü yıl olacak bana hep hüzün veriyor bayramda öyle hiç iyi olamıyorum.

Annemi bir ramazan arefesinde kaybettim bana kötü anılar bıraktı içim içime sığamıyor.

Bayramın yaklaşmasıyla daha da üzülüyordum ki kuzenimin bebeği olacak bayramın birinci günü yani bayram şekerimiz gelecek onunla biraz neşeleceğiz gibi.

Bayağı da soğuk dışarısı kardeşimi beklemekteyim hemşirelerle de bayağı arkadaş olduk artık tatlı kızlar sağolsunlar.

Bugünü de böyle bitirdik sayılır birazdan evimizde oluruz ne güzel evimizden rahat yer yok…

Herşeyi kafasına takan biriyim zannediyordum ama farkettiğim her detayın beni haklı çıkardığını gördükten sonra ;

Kendi omuzumdan öptüm…

Sevgili kendim;

Elinden gelenin en iyisini yapıyorsun ve elinden gelenin en iyisi kusursuz olmak zorunda değil ki.

Sevgiler kendim …

İyi ki diyorsun…

İyi ki bazı şeyler istediğim gibi olmamış.İyi ki herşey olması gerektiği gibi olmuş.

Olması için var gücümle çabaladığım şeylerin olmamasında da bir hayır varmış.

Bazen zamanla anlıyorsun garip ama hayatın gerçekleri böyle…

Akan gözyaşı kurur.O unutamadığın şeyler, artık hatırlamadığın olur.Hayal dediklerin gözünün önüne gelir, yaşantın olur.

Olmaz dersin tanıdığın biri yabancın olur.Dün düştüğün yer, bugün dik yürümene sebeb olur.Sonra düştüğün yerin adı iyi ki yaşamışım olur.

Kızarak yaşarsın ama neden ben diyen isyanların seni sen yapmaya vesile olur.Şimdi hayat kötü diyorsun birden güzel olur.Sana tüm kötülükleri unutturur…

Samimiyet kokan herşeyi seviyorum.İnsan olsun nesne olsun farketmez.Bir elbiseyi markasına bakarak değil, içinde mutluysam giyerim.İçten verilen yavan ekmekle de doyar huzurla kalkarım.

Açlıktan ölsem dahi soğuk bir tavırla uzatılan bala dokunmam.Kişilerin kaliteli yaşamlarına değil, kişiliğin kalitesine bakarım.

Samimiyet varsa hayattan keyif alırım.Samimiyetin olmadığı yerde önce keyfim kaçar, sonra da ben kaçarım…

Hangi kalemin ömrü yeter ki içimizdekileri anlatmaya?

Bir yerden sonra herşeyi kendi haline bırakıyorsun.Kendini bile.

Cesaret ister, soğuk alıp sıcak gülümsemek.

Anlayana ….

Yeni bir gün hayat devam ediyor.O parlak güneş yine her sabah pencerenizden süzülür odanıza.

Sanki bir şeyler için çok geç, bir şeyler için hala umut var der gibi.

Israr etmez, acele etmez ama beklemez de…

Gelenler rüzgar gibi esen umutlarla gelir.Bazen bir gülümseme taşır bazense ağırlık.Kapılar ardına kadar açılır.Her geliş bir dünya kurar kendine.

Gidenler ise sessiz adımlarla gider.Bıraktıkları izler derin, bazen de silik.Bir elveda, bir veda yankılanır ama asla yok olmaz anılarda yer eder.

Gelen ve giden hayatın ritmi, bir nefes alıp verme gibi.Her biri bir başka hikaye taşır ve biz o hikayelerde yaşam buluruz…

Kaybolsam yine ben çıkarım kendimi aramaya.Üzülsem kendi ruhumda bulurum teselliyi.Kaçıp gitsem yine kendime dönerim.

Hayata küserim ama yine kendimle barışırım. Ben sahiden iyi ki varım…

Bu alana bir cevap yazın...
Geri
Üst Alt