Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkes kendi yüreği kadar anlar, yürek yazar, dil susar….
Yazmak ve duygularınızın kelimelere dönüşmesi, daha çok okudukça ve yazdıkça içinizdekilerin daha güzel kelime ve cümlelere dönüşmesi, içinizdeki soyutlukların bir nebze olsun somutlaşması ve böylece onlara dokunabilmeniz, yerleştirebilmeniz, kafanızın içini toparlayıp tozunu almak ve mis gibi temizlik kokusunda dinlenmek...
Bana benzeyenlerden,benim düşündüklerimi söyleyen,benim gibi hareket edenlerden hep korkarım...çok yaklaşmam onlara insanoğlu arayış içindedir, inandıklarının arkasından koşuşturur...koşudan sonra netice yanlışlıksa, bu sana tecrübe olarak geri döner...acılıdır biraz ama iyidir iyi hayatımda öyle büyük hatalar yapmadım.
Her büyük hatanın ardında bir "gaza geliş" vardır ve ben eminim ki bana benzeyen kaynaklardan aldığım bilgilerle, inanışlarla fena gaza gelebilirim...bu yüzden çok temkinli yaklaşırım ben gibisine...hayal gibi yaşanır bu inanışla günler,güçlü hissettirir kendini..
Artık maddi materyaller önemini manevi olgulara bıraktı…
Yada ne biliyim her şeye herkese değer verip üzmüyorum kendimi..
Haddinden fazla…
Anlam yüklemiyorum kimseye taşıyamayacaksa ..
Sağlığım öncelik oldu sonra sevdiklerim ve sevenlerim…
Hayatımdan ebediyen ayrılan sevdiklerim geldikçe aklıma
Yada hastane odasında yaşamak uğruna mücadele edenleri düşününce..
Her şey ne kadar boşmuş meğer diyorum kendime…
Yaşam ben istersem rüya
İstemezsem kabus olurmuş bana
Bunu öğrendim yaşadıkça…
Şimdi kendi rüyamı kendim yazdım yaşıyorum
Rüyama girecekleri özenle seçiyorum…
Çünkü artık huzur bozanlara değil
Huzur verenlere hayatımın kapısını açıyorum…