Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Herkes kendi yüreği kadar anlar, yürek yazar, dil susar….

Neredeyse hiç beklemediğin bir anda her şey yerli yerine oturur.Gidenin gelmekte olana yer açtığı farkedersin.

Bu arada sessizlik iç sesini duymanı sağlar.Mutsuzluk seni harekete geçirir.Hayatındaki her son, yeni bir başlangıcın habercisidir.Kapanan kapılar seni açılmakta olanlara yönlendirir.

Hatalarımız bize yol gösterir.Farkında olmadan her yanlış yaptığımızda, doğruya bir adım daha yaklaşırız…

Allah günah yazmasın ama ramazanlar bu üçüncü yıl olacak bana hep hüzün veriyor bayramda öyle hiç iyi olamıyorum.

Annemi bir ramazan arefesinde kaybettim bana kötü anılar bıraktı içim içime sığamıyor.

Bayramın yaklaşmasıyla daha da üzülüyordum ki kuzenimin bebeği olacak bayramın birinci günü yani bayram şekerimiz gelecek onunla biraz neşeleceğiz gibi.

Bayağı da soğuk dışarısı kardeşimi beklemekteyim hemşirelerle de bayağı arkadaş olduk artık tatlı kızlar sağolsunlar.

Bugünü de böyle bitirdik sayılır birazdan evimizde oluruz ne güzel evimizden rahat yer yok…

Herşeyi kafasına takan biriyim zannediyordum ama farkettiğim her detayın beni haklı çıkardığını gördükten sonra ;

Kendi omuzumdan öptüm…

Sevgili kendim;

Elinden gelenin en iyisini yapıyorsun ve elinden gelenin en iyisi kusursuz olmak zorunda değil ki.

Sevgiler kendim …

İyi ki diyorsun…

İyi ki bazı şeyler istediğim gibi olmamış.İyi ki herşey olması gerektiği gibi olmuş.

Olması için var gücümle çabaladığım şeylerin olmamasında da bir hayır varmış.

Bazen zamanla anlıyorsun garip ama hayatın gerçekleri böyle…

Bu alana bir cevap yazın...
Geri
Üst Alt