Eli Böğründe Yemeği Tarifi

Katılım
2 yıl 2 ay 20 gün
Mesajlar
17,932
Çözümler
1
Tepkime puanı
6,190
Cinsiyet
bPg20e
untitled-1.webp


Malzemeler​


Ana Malzemler​

dana kuşbaşı, az yağlı
1 kilo (kg)
domates, küp doğranmış
2 adet
sivri biber, dilimlenmiş
3 adet
arpacık soğan, soyulmuş

100 gram (g)
tuz
1 tatlı kaşığı
ayçiçek yağı
1/4 su bardağı
Karabiber
1/2 tatlı kaşığı
Pul Biber
1 tatlı kaşığı
Kekik


Eli Böğründe Yemeği Tarifi Nasıl Yapılır?​

5 Adım
1
Dana etlerinin üzerine ayçiçek yağı, karabiber, pul biber ve kekik ekleyip karıştırın.
2
En az 1 saat buzdolabında dinlendirin. Fırını 200 dereceye ısıtın.
3
Fırın tepsisine malzemeleri yan yana dizip yağı ve tuzu üzerine gezdirin.
4
Üzerine önce yağlı kağıt, sonra alüminyum folyo sarın.
5
1 saat fırınlayıp, üzerindeki folyo ve kağıdı alın. 30' kızarana dek fırınlayın. Servis edin.
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt