Genel Forumlar'ın en şahanesine hoş'geldiniz.. Genel Forum - Genel Forum Sitesi'🌼

Kayıt olarak genel forum sitemizin içeriklerine ulaşa'bilirsiniz.. Yenilikci bir forum anlayışını benimseyen forummeskeni sitemiz.. Sizleri eğlendirmekten, bilgilendirmekten çok mutluluk duyacaktır..

Ne yapalım yani mevsim kışsa? Vazgeçmedik ki gönlümüzdeki bahardan ..bugün

İnsan hiçbir umut beslemediği zaman durumu kabullenebiliyor.

Ama kapkara bulutlar arasından iğne ucu kadar kendini gösteren bir güneş ışını belirince dünyası o ışığa bağlı oluyor…​

• Beğen
Tepkiler: LsR
Ben seni hiç üzdüm mü annem.

Sancılar içinde beni doğurduğundan başka.

Belki istemeden kızdırmışımdır seni, çocukken yaramazlık yaparak.

Peşimde çok koşturdun elinde tabağımla..

Büyüdüm genç kız oldum.

Yordum mu seni annem!

Saçındaki aklarda payım ne kadar, bilemedim hiç.

Ne zaman bıraktın gamzeli gülüşlerini.

Şimdi sen yoksun.
Ben, yetişkin bir kız!.

Kaç yaşında olursa olsun insan hep çocukmuş ve anne şefkatine muhtaçmış ya.

Sen benim soğuklarda hırkam, yaz sıcağında gölgem, hasta yatağımın başucunda duran bir tas çorbamsın.

Varlığında bunları söylemiştim sana yokluğunda yine söyledim duydum mu ... annem…?​

• Beğen
Evi saksı olan çiçekler, toprağın derinlerine kadar kök salan kocaman ağaçlara özeniyor mudur acaba. Rüzgarda sallanan upuzun dalları olsun, o dallara kuşlar konsun istiyor mudur?​

• Beğen
Eskiden çok anlamlı gelen bir cümle,

Artık bir şey ifade etmeyebilir…

Listende sürekli dinlediğin bir şarkı çaldığında atlayabilirsin,

Ya da çok sevdiğin bir insan yabancı gelebilir.

Bazense değişen sensindir.

“Her şeye rağmen insanlar değişir..."​

• Beğen

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
insanların değiştiğini bildiğimiz için biz kadınlara melek diyoruz zaten... sağolsun kadınlarda bize odun diyor.. işte o yüzden insanlar değişir bilinç'indeyiz hepimiz.. :giggle::coffee:

image

İçine at bir şey olmaz diyenler, orası dolunca ne yapıyorduk?​

• Beğen
Ekli dosyayı görüntüle 7553

Yaşama ait güzel şeylerin kitaplarda toplandığına inanıyorum. İhtiyaç duyduğunuz samimi duygulara, hayata aynı pencereden baktığınız insanlara, durup ince şeyleri anlamaya vakit bulanlara kitaplarda rastlıyorsunuz..

İşte bu yüzden kitaplar iyi. “Yazarın; insanlar kötüydü, kitaplara sığındım” sözünden kendime nesnel bir yargı çıkartıyor , tüm yargıları rafa kaldırıyorum ve öyle gülümsüyorum hayata …

Öğrenecek çok şey var!

• Beğen
Ekli dosyayı görüntüle 7555

Neyse ki hâlâ güzel düşünen insanların güzellikleri paylaşmak için yapıcı ve pozitif yönde yaydıkları enerjiyi hissediyor, ve fikir dünyama yeni deneyimler kazandırabilmek adına bedenim için küçük, ruh dünyam için büyük adımlar atabilmenin çocuksu heyecanını hissedebiliyorum..

Hâlâ içimde yitirilmemiş bir çocuğun ayak seslerinin izini takip ettiğim anda bir ben var ki ben de, bir de huzura doğru açılan esintide yavaşça akıp giden zaman...

“Bu da geçer ki...

Dün iş çıkışı çok ama çok eski bir arkadaşıma rastladım arkadan omzuma dokundu...Kısa bir süre bir yerde oturduk neler biriktirmişiz öyle....

Sıcaklık yakıyor... Demli çaylarımızı haram etmeye gelmiş bir güneş vardı tepemizde... Ellerimi nereye koysam içime sinmiyordu. Avuçlarımın teri çaydan mı? Dünya kaç bardak çay eder? Sözleri, anlattıkça biterse nasıl kalkarız buradan diye içlendiğim sohbetin dilencisiyim ben. Ama bunu sana asla belli edemem dün benim için çok anlamlarla dolu hüzün yüklü bir gündü....

Demliklerle getirsinler çayı, içimin yangısı, güneşin sıcağı demeden bütün demli çayları içeceğim. Sözün bittiği yerde “daha çay var nereye” deyip o tabureye ve de devamı olmayan bir vaktin dakikalarına devam demek geliyordu ama bitti... bana da iyi geldi...​

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
Bu kişisel sayfanın adı' İlkizName ' olsa keşke'

Bu başlığımı çok anlamlı buluyorum :)

İnsan öyle bir canlı ki tüm dalgalarının ardında durulmayı bekleyen belki de tek derdi sevilmek olan masumane bir şeyken nasıl sevimsiz bir çehreyle etrafta dolaştığını, sana bir şekilde anlatıveriyor. Tek tip duyguların rutinliğinde kaybolalım diye yaratılmadık.

Yaşamak, tepki vermek, denemek, öğrenmek, hatalar yapmak ve bunların yaşattığı tüm mevsimlerle geçinmeyi öğrenmek üzere inşa edildik. Dağ gibi bir insanın arkasından küçücük korkak bir çocuk çıkıverseydi ona yine de kızabilir miydin?

Seni her şeyin suçlusu atfeden biri aslında kendi içine dönüp asıl suçlu sensin demenin bir yolu olarak seni görse ama bunu anlatamasa ona yine de gerçekten kızabilir miydin? Sevgi isteyen bir çocuk bunu annesini döverek veya oyuncaklarını kırarak anlattığında, asıl mesajı anlamak, ona kızmamayı hatta daha çok sevmeyi ve sevmenin dilini öğrenmesine yardımcı olmayı gerektirmez mi?​