- Katılım
- 2 yıl 9 ay 4 gün
- Mesajlar
- 18,707
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 6,357
- Cinsiyet
Ekli dosyayı görüntüle 11379
Ertesi gün suyunu süzüp, yeniden su ekleyin. Hafif yumuşayana dek pişirin. Süzgeçten geçirip soğumaya
bırakın. Kefir, dövülmüş sarımsak, kıyılmış nane veya maydanoz ekleyip karıştırın. Tuzunu ayarlayıp
yineden karıştırın. Dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapın.
- 1 su bardağı kefir 2 su bardağı aşurelik buğday 1 diş sarımsak Yarım demet nane veya maydanoz Yeteri kadar tuz
Ertesi gün suyunu süzüp, yeniden su ekleyin. Hafif yumuşayana dek pişirin. Süzgeçten geçirip soğumaya
bırakın. Kefir, dövülmüş sarımsak, kıyılmış nane veya maydanoz ekleyip karıştırın. Tuzunu ayarlayıp
yineden karıştırın. Dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapın.