MALZEMELER
- 200 ml krema
- 1 su bardağı toz şeker
- 3,5-4 su bardağı hindistan cevizi
YAPILIŞI
- İlk olarak kremayı toz şekerle birlikte bir kaba alın. Krema hafifçe kabarıp şekerler eriyene dek mikserle çırpın.
- Daha sonra hindistan cevizini azar azar kremaya ekleyerek spatula yardımıyla karıştırın.
- Eğer gerekliyse biraz daha hindistan cevizi ilave edin.
- Ardından 30 dakika kadar buzdolabında dinlenmeye bırakın.
- Hazırladığınız karışımı buzdolabından çıkardıktan sonra ceviz büyüklüğünde yuvarlayın. Dilerseniz çikolatalı sos dökerek veya sade haliyle servis edin.
- Bir süre buzdolabında beklettikten sonra servise hazırlayabilirsiniz! Herkese afiyet olsun...