Hindistan cevizli kartopu tarifi

Katılım
2 yıl 2 ay 20 gün
Mesajlar
17,932
Çözümler
1
Tepkime puanı
6,190
Cinsiyet
bPg20e
442

MALZEMELER​

  • 200 ml krema
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 3,5-4 su bardağı hindistan cevizi

YAPILIŞI​

  1. İlk olarak kremayı toz şekerle birlikte bir kaba alın. Krema hafifçe kabarıp şekerler eriyene dek mikserle çırpın.
  2. Daha sonra hindistan cevizini azar azar kremaya ekleyerek spatula yardımıyla karıştırın.
  3. Eğer gerekliyse biraz daha hindistan cevizi ilave edin.
  4. Ardından 30 dakika kadar buzdolabında dinlenmeye bırakın.
  5. Hazırladığınız karışımı buzdolabından çıkardıktan sonra ceviz büyüklüğünde yuvarlayın. Dilerseniz çikolatalı sos dökerek veya sade haliyle servis edin.
  6. Bir süre buzdolabında beklettikten sonra servise hazırlayabilirsiniz! Herkese afiyet olsun...
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt