Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gün içinde vakit buldukça elime her telefonu aldığımda sosyal medyalarıma bakarken burayada giriyorum bağımlılık yapıyor yazmasam bile girip bakıcam muhakkak pty:
Açıkcası uzun süredir her görüşe her insana burası kadar açık bir forum ile karşılaşmadım. En basiti farklı forum sahipleri bir arada ve forumda sitenizin tanıtımını yapmanız bile yönetimi rahatsız etmiyor.
Ha birde talebimle bir rank ve renk açılan tek forum
En başta misafir olayım diye üye olup, şimdi goygoy aradığımda girdiğim bir yer oldu
Elinize sağlık ehe.
Ha birde talebimle bir rank ve renk açılan tek forum
En başta misafir olayım diye üye olup, şimdi goygoy aradığımda girdiğim bir yer oldu
Elinize sağlık ehe.
Genel forum sitesi olarak arama yapıp düştüğüm forum. Aslında şöyle bir göz atıp gitmiştim ama Charismax ın açtığı doğum günü konusundan sonda takıldım kaldım buraya. ?
Genel forum sitesi olarak arama yapıp düştüğüm forum. Aslında şöyle bir göz atıp gitmiştim ama Charismax ın açtığı doğum günü konusundan sonda takıldım kaldım buraya. ?
Açık konuşalım biz seni site reklamı yapanlardan sandık : çünkü durmadan üye olunan zamanda üye oluşun denk geldi.. Doğum günü görünce açayım dedim neticede insandır girmese bile ... bi baktım harbiden insan çıktın :
Genel Forum Forummeskeni sitesi, sizlere daha iyi deneyim, sunmak için çerezleri kullanır. Forum sitesi'ni kullanarak bu çerezleri, kabul etmiş olursunuz.