Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!3 gün sonra avukatından aldığı aklıyla gelmiş biz haklıyız nick yok bilmem ne diyor, akıl almadan 3 gün önce niye yazmadın bunları. Senin heryerde bilinen @Charismax nickli kişinin mesajını değiştirip ağır küfür yazdığın forum sahibi sen tarafından değiştirildiği çıkmayacak mı sanıyorsun, (istersen ortadan yok et farketmez) bilişim ne için var sitene girip loglara bakılmayacak öyle mi? bu aklı sana hangi çömez verdi? Karşılıklı cezamızı alırız o hiç sıkıntı değil. Benim derdim senin ifadenden sonra bize döndüğünde şu ... hanımın beyanı böyle dendiğinde senin adın soyadın düşecek ya bize. Sen beni ondan sonra seyret buralarda.benim derdim senin sahte kimliğinide çıkarmak. Hani adını kanıtla diyenlere yalanlar iftiralar attın ya heh bakalım adın söylediğin kişimiymiş.
Haksız olduğum hiçbir davada özür dilemekten gocunmadım, doğru olan kim olursa olsun gider özür dilerim. Ama sen sahte çıkarsan özür dilemekten aciz kalıp kuyruğu dik tutacaksın. Haksız olduğun kişilere karşı hiç kimseden özür dilemedin bugüne kadar, dediğim gibi haksız olduğun çıkınca hep manipüle ettin. Bakalım göreceğiz hep beraber.
Ha bu arada merak etme istediğin VPN ile dolaş Sürmenajda çıkacak.
Bu konu kapanmıştır. Yasal süreç kendi içerisinde nasıl işler, ne zaman kişilere ulaşır bilemem. Forumlarda da avukatlar var sürecin uzunluğunu zamanını bilen aydınlatabilir. Çünkü bu arkadaş 1 hafta, 2 hafta sonra çıkar bunuda manipüle eder ee davanız ne oldu vs diye. Işık hızında olmaması çok can sıkıcı maalesef.
Ayrıca hemen hemen aynı mevzularda yaşadığım olayda bana kağıt 1 sene sonra ulaşmıştı. Hatta ben bunu @Regex ile paylaşmıştım tarihli, bana bu 1 sene önce açılmış, ben gönderdim 1 senede de o kişiye mi ulaşacak ne saçma diye. O yüzden umarım bu en kısa zamanda karşı tarafa ve bize ulaşır. İki taraf içinde kısa zamanda olması daha hayırlı.
O yüzden dahada laf dalaşına girmeyecem, ben yine yazsam yine nick veririm korkum yok bunu avukat arkadaşta iyibilir. İyi forumlar.![]()
Mahkeme de hakim şu şekil gezecek
Video challenge mi var, ne var? Ayak uyduralım öyleyse.
Arkadaşlar bahsi geçen vatandaşın 13 yıl önce çektiği videoyu buldum. Vallaha bakın.
Forumda dedin.. Ben forumda olan site sandım.. Eğer dediğin gibi ise sahteliklerine tedbirdir iş işten geçti isterse forumu kapatsınlarForum kalbinde ben neden göremiyorum peki..
Bak önceden görülüyordu şimdi yeni üye olarak üye olsan göremiyorsunForumda dedin.. Ben forumda olan site sandım.. Eğer dediğin gibi ise sahteliklerine tedbirdir iş işten geçti isterse forumu kapatsınlar
Gerçi site kapanırsa düşer diyorlar ama bilmiyorum .. Keyiflerince takılsınlar .. Sahte sahtedir..
Fake üyelik mi açıyon orada ? Sen niye uğraşıyon ki istenmediğin yerle onlar anca siteyi silerse yırtar bu davadan ama ben inanmıyorum incelenir bence .. Onlar şimdi tüm tuşlara basıyorlar .. Geri çeker miyim ? Sıcağı sıcağına bana gelmeyen kişiler sonradan gelir mi? Gelmez .. O halde kendi pislik sahteliklerinde boğulsunlar .. Çok uyardım..Bak önceden görülüyordu şimdi yeni üye olarak üye olsan göremiyorsun
Detaycıyımdır ya hemen fark ettim istersen dene..
Siteyi silse davadan yırtsa ne olacak? Bir kere o kağıt gitti mi ifadeye çağırıldı mı adı soyadı düşecek. Benim umurumda olan bu kısmı sahteliğini hep dile getirdim. Çıkmasın istiyorsa gelsin özür dilesin.Fake üyelik mi açıyon orada ? Sen niye uğraşıyon ki istenmediğin yerle onlar anca siteyi silerse yırtar bu davadan ama ben inanmıyorum incelenir bence .. Onlar şimdi tüm tuşlara basıyorlar .. Geri çeker miyim ? Sıcağı sıcağına bana gelmeyen kişiler sonradan gelir mi? Gelmez .. O halde kendi pislik sahteliklerinde boğulsunlar .. Çok uyardım..
Site kapanınca düşüyor ... Yetkili mercilere ulaşana kadar.. Konu mesaj silse onu kolay bulurlarda site artık kapandı duyurusu olup açılmamak üzerine kapanınca suç ortadan kalkar.. Lakin özür dilemek diyince asileşiyor millet.. Ben ulaşmaya çalıştım kaç defa buralarda iletişim bıraktım.. Onun bir günü var benden çıktı istesem çekerim ne uğraşacam diyede verdim bir kere.. İnsan gibi gelip derdini anlatmıyor.. Aha bu yazdıklarımda kanıttır el uzattım ben.. Keyifleri bilir..Siteyi silse davadan yırtsa ne olacak? Bir kere o kağıt gitti mi ifadeye çağırıldı mı adı soyadı düşecek. Benim umurumda olan bu kısmı sahteliğini hep dile getirdim. Çıkmasın istiyorsa gelsin özür dilesin.![]()
Takılmak için değil, İkinci bir üyelik değil, hakkımda Loolipoplu velet diye bir yazı paylaşmıştı sadece onu okumak için açmıştım, dışarıya kapalı ya site ondan. Yoksa işim olmaz, multi üyelik hiçbir zaman hiçbir yer de açmadım açmam da..Fake üyelik mi açıyon orada ? Sen niye uğraşıyon ki istenmediğin yerle onlar anca siteyi silerse yırtar bu davadan ama ben inanmıyorum incelenir bence .. Onlar şimdi tüm tuşlara basıyorlar .. Geri çeker miyim ? Sıcağı sıcağına bana gelmeyen kişiler sonradan gelir mi? Gelmez .. O halde kendi pislik sahteliklerinde boğulsunlar .. Çok uyardım..
Bak ne güzel kendine dert ettiğin kısımı bulmuşsunNeyse sıkıldım bu Okyanus Kalbinin mevzularından, yordu beni, bir daha yazmayacağım hakkında, hepiniz hakkında hayırlısı olsun.
Öyle bir boş verdim ki artık doluya koysan almaz..Bak ne güzel kendine dert ettiğin kısımı bulmuşsunBoş ver yahu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.