Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Düşün'ki O Bunu Okuyacak Yada' Öyle Sanacaksın!

İmzama koydum.. Kopyamsın ama olsun bir hata olmuş üst üste kopyalama gibi.. Şimdi sen telif melif istersim hallederiz.. Jffk
Lan yürü git geçen gün DDoS'u şiire sıkıştırıp uyarlama yapmışsın, o bile 2019'da benden arak. :D Bu arada Telegram zamanı bulamadığım "bingo!" mesajını da 2020'de yazdığımı buldum @Destina'ya duyurulur, onu bi' ara atarım. :D Neyse, konu karışmasın şimdi. Sonra ayrıca öbüşek senle.

Telif atmam ya, IBAN atarım 20 lira gönderirsin; hallederiz. (Tamam, bak bu senden arak.) :D

2019 da ben yoktum ... Teşekkürler... Bulunduğum zamanın mucitiyim... Mucidiyim.. Mucid ii Mucit.. Neyse sürme çektirme bana ..

Ya o değilde benim 100 k gelirim yok .. Avukat şu bu bana masraf yaptıracaklar .. Şey yapalım aklıma gelmişken .. Baro'dan bir avukat dileneyim ben.. Yada yok ya dur ben biraz düşüneyim bakiyim kaç para bozukluğum var ..

Onlar bence bu konuyu ya görmedi ya görmezlikten geliyorlar ciddiyetin farkında değiller... Üyeliğimle girip benim ağızımdan benim kendi anneme küfür ettiğinide ekleyelim ss vardı..

O küfürden zaten hepten yanacak. :D o değilde kendi kendine konuşanada millet şakşak tutuyor ben şok. :D kendi yazıyor, kendi oynuyor, kendi kendini övüyor falan. Çok ağır vaka çok.

O küfürden zaten hepten yanacak. :D o değilde kendi kendine konuşanada millet şakşak tutuyor ben şok. :D kendi yazıyor, kendi oynuyor, kendi kendini övüyor falan. Çok ağır vaka çok.
Altın gibi kızı bulmuşuz, itibarsızlaştırıyormuşuz. :D Kadın kadını kıskanır anladım da erkek kadını niye kıskanıp itibarsızlaştırmak istesin? Bunun beyniyle bizim beynimiz aynı glikozu mu yakıyor, ben anlayamadım. :D

O değil de buna ne ben, ne de Elysian gönderme dahi yapmıyorduk aylardır. Zaten kendi uğraşlarımız, sıkıntılarımız var. Elysian dün daha bir YouTube kanalında canlı yayındaydı. İşimiz gücümüz sen değilsin. Kendileri önce Elysian açtığı konuları başkasına devrediyormuş diye gönderme yaptılar geçen ay paranoyak ablayla birlikte (ki bunu diyen başkalarının konularını üzerine alan biri, ironiye geeell), geçtiğimiz haftalarda da şu benimle alakası olmayan forumdan bana gönderme yaptı. Sonra birdi iki oldu. Karşılık gelince de "kıskanıyolar beniiiiğğğ". Yav heee.

Altın gibi kızı bulmuşuz, itibarsızlaştırıyormuşuz. :D Kadın kadını kıskanır anladım da erkek kadını niye kıskanıp itibarsızlaştırmak istesin? Bunun beyniyle bizim beynimiz aynı glikozu mu yakıyor, ben anlayamadım. :D

O değil de buna ne ben, ne de Elysian gönderme dahi yapmıyorduk aylardır. Zaten kendi uğraşlarımız, sıkıntılarımız var. Elysian dün daha bir YouTube kanalında canlı yayındaydı. İşimiz gücümüz sen değilsin. Kendileri önce Elysian açtığı konuları başkasına devrediyormuş diye gönderme yaptılar geçen ay paranoyak ablayla birlikte (ki bunu diyen başkalarının konularını üzerine alan biri, ironiye geeell), geçtiğimiz haftalarda da şu benimle alakası olmayan forumdan bana gönderme yaptı. Sonra birdi iki oldu. Karşılık gelince de "kıskanıyolar beniiiiğğğ". Yav heee.
Sen daha geçen o paranoyak ablanın evladı yaşındakilerle çıktığını isim isim verdin. Kadının yüzü bile kızarmıyor ar damarı çatlamış. O yüzden onu kaale alan bile yok. O kısırını çiğ böreğini yapsın yesin. Diğer şizoya gelince sürekli başka konulardan yazıp çiziyor ama hiç sahteliğinden, avukattan yargıdan dem vurduğu yok. Kapına vurduklarında görecez biz onu. Adı nasılsa düşecek imzasını atacak oda bizde çıkacak. O zaman ne halt yiyecek? Günce çıkmazsa ortalığı 10 katı yakarım beni biliyorsun. :D

Hayatım ben her zaman mükemmelim de sen hep açığımı aramaya ve gömmeye odaklandığın için göremiyordun. Bana aşık olduğuna göre Hollanda'ya gidelim mi artık? :o @Destina müsaade var mı? Kocanı ayartabilir miyim? :D
Ben ne açığını arıycam olim sen aça aça geliyon bende sokuyom lafı açık yerine alla alla... @Destina buna fazla yüz verme şımarıyor bak .. Şu konu mesele bi bitsin ben sana fight yapacak dur sen dur dur .. Bittin sen seni senden alacaklar bana satacaklar hey yavrum hey... Lan stres yaptım kızı çok tatlı biliyon mu ... :D

Ben ne açığını arıycam olim sen aça aça geliyon bende sokuyom lafı açık yerine alla alla... @Destina buna fazla yüz verme şımarıyor bak .. Şu konu mesele bi bitsin ben sana fight yapacak dur sen dur dur .. Bittin sen seni senden alacaklar bana satacaklar hey yavrum hey... Lan stres yaptım kızı çok tatlı biliyon mu ... :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Konusuna yazan herkes'e benim yalakam olduğunu söylüyor.. 1 kişi değil 2 kişi değil ulan 5 kişi değil seni sevmiyor insanlar sebebi ne ola ki?

Bu arkadaş valla çok ağır vaka abi ben demekten yoruldum. :D insanların laflarını çalıp kullanan birisi. Arkadaş sen tedavi ol.

@Echidna' nın geçen kullandığı; Çünkü cidden kalibremde değil. lafını kullanmasından hepimizi kıskandığını belli ediyor. Çok ağır şizofrenle karşı karşıyayız.

7c2hp7e.PNG

Komedi. dfslkgjdfjklhfg

Bu arkadaş valla çok ağır vaka abi ben demekten yoruldum. :D insanların laflarını çalıp kullanan birisi. Arkadaş sen tedavi ol.

@Echidna' nın geçen kullandığı; Çünkü cidden kalibremde değil. lafını kullanmasından hepimizi kıskandığını belli ediyor. Çok ağır şizofrenle karşı karşıyayız.

7c2hp7e.PNG

Komedi. dfslkgjdfjklhfg
Ruh hastası yemin ederim..

Fake üyelikten yazdığı mesajı 30 kere değiştiriyor, sürekli eklemeler yapıyor hızını alamayıp, bu senin her zamanki yaptığın şey sonra ben fake değilim diyor. Yani hata üzerine hata.
Ben senin gibi çingene varoş muyum da, senin gibi belaltı vuracam. Kendini yetiştirememiş bir insan olduğun o kadar belli ki, cahilliğinde cabası.
Bence küfürbaz haydo en çok buna yakışıyor. İğrenç mahlukat, bence önüne bir de fazlalık taktır sana kadın diyenin yüzüne tüküreyim.
Seni hangi erkek ne yapsın zaten erkek gibisin, küfürden başka konuştuğu bir şey yok. Seni bir erkek anca okey masasına dördüncü diye oturtur.
İşin içinden çıkamayınca küfür ve belaltına başvuran aciz bir insansın ve bunuda kendi hesabından toton yemeyince fake üyeliğinden yaparsın. 1.58 boylu güdük seni boyundan büyük laflar ediyor bir de.

Son düzenleme:
Madem numaradan yazamıyorsun ben o değilim dedin.. Al sana bu son kolaylığım ekle telegram.. Daha'da el uzatmam

@Trkarin

Babasından bahsettik dün bugün babasını tekirdağ hastaneye götürcek miş... Sabahladım forumda instagramda uykum var demiyorda ben bugün yokum uyuycam diyo yani.. Sıcak bastı tabi.. Her şeyi yalan hayatı yalan ..

Geri
Üst Alt