Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Düşün'ki O Bunu Okuyacak Yada' Öyle Sanacaksın!

Babasından bahsettik dün bugün babasını tekirdağ hastaneye götürcek miş... Sabahladım forumda instagramda uykum var demiyorda ben bugün yokum uyuycam diyo yani.. Sıcak bastı tabi.. Her şeyi yalan hayatı yalan ..
Garavel hocam, bu geminin kaydı kuydu her şeyi tamam dimi? Uzun yola gidiyoruz yani, bi' yanlış olmasın ha.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

İşlerim okadar yoğun ki sadece bununla ugrasıyorum ben :) ama hak yerini bulacak çok yakında.

O değil de şu forumdakileri 1 hafta kendi haline bıraksan, kavga etmek için bir sebeb bulur birbirini yer. Böyle bir potansiyel var ama kadın da nasıl bir birleştirici bir güç varsa bir araya getirdi :D ( İroni diyelim de ciddiye alır falan )
İstemiştim bunu yapamamıştım.. Şuan öyle oldu ama konu benimle alakalı değil kendiliğinden olmuş..

1 günlük yevmiye mi 100 k aylık kazancından istiyorum... Ha birde ısınma parası lazım tabi ..

Hiçbir zaman Okyanus Kalbi ile aşk veya hoşlanma diye bir durumum olmadı. Sevdiğim birisiydi sadece sohbetini, iyi anlaşırdık o kadar.. Sıkıntılrımı paylaşırdım sohbet ederdik değişik konuşarda.. Zaten beni en çok kıran da özel konuşmalarımızı paylaşmakla beni tehdit etmesi oldu. Sanki bana koz biriktiriyormuş. Oysa ben sadece içimden gelenleri arkadaşıma anlatır gibi anlatıyordum. Forumdaki diğer kişilerden başka bir yere koymuştum..

Forum kalbindeki yazılarımıza bakarsanız hangi yere koyduğumu anlaraınuz. Başka bir durum asla söz konusu değildir olamaz da.. Aşağıda gördüğünüz gibi..

Bu saçma lafı kim çıkartmış cidden anlamadım. Gerçek değil.
Günce de hiçbir zaman bana öyle davranmadı abla-kardeş gibiydik.
Kendisi böyle bir şey dediyse zaten diyecek söz yok.
Ancak diyeceğini düşünmek istemitoeum.
Artık sevmiyoruz birbirimizi diye iftira atamam.
Dostunu satan birisinin zaten, hiçbir şeyini istemem.

F5AJ1PZ_lL.jpeg

Beni kullanmasını gerçekten hazmedemiyorum. Yıllar sonra forumlardan birine gerçekten kırıldım. Sadece 1 sene önce oraya bu hisle gelmişken bu kadar sevgim saygım arkadaşlığım varken beni uyduruk forum mevzuları için satmasını hiçbir zamanda affedemeyeceğim.

Gerçekten modluk adminlik şu bu zerre önemli değil.

0qzjs.jpeg

Duygusal olarak istismara uğramış gibi hissediyorum.
O kadar emek uykusuz kaldığım gecelerde bile onun forumu için uğraştım.
Bir kalemde silmesini, asla affetmeyeceğim.

Şuanki halini de hiç sağlıklı bulmuyorum. Eski okyanus kalbi ile alakası yok. Forum kurunca ne oldum delisi oldu..

52mj3y.jpeg

Bir de böyle bir konu açıp sonra insanları aileleri ile, evlilikleriyle, namusları ile eleştirmen hedef almanda çok tutarsız..

Şu hayatta sevmediğin insanlara her şey denir de, insanları anne babasıyla çocuklarıyla ne bileyim vurmak biraz fazla cidden..

Sen böyle biri değildin, eski seni hatırla ve insanlardan özür dile. Yoksa cidden başın yasal sıkıntılara girecek.

Bana gelince o kadar ağır konuşup forumundan kovmayı biliyordun bak sen şimdi bin betersin.. Sana iyilik yapan herkesle düşman oldun. Büyük konuşmayacaksın bu hayatta..

Herkesi manipüle edip kullanıl forum sahibi olup ben en büyüğüm ben şuyum diye millete salça olma..

Karma works hep dediğin cümle ;)

Ersin yalakasına da hiç güvenme, o bir hiç.. Bak tek kelime yazamıyor senin lehinde.. İlk seni satan o olacak. Duygusuz, kişiliksiz, duruşsuz birisi o.. Sen de anlayacaksın bunu.. ;)

Okyanus Kalbi sana sadece şu kadar diyorum, bi eski yazdıklarına bak şimdikilere geldiğin noktayı gör..

Kendisini çok güzel kötü ilan etmiş ayakta alkışlıyorum. Şizoluğunu bir kez daha tescilledi. Harbi aşırı kötü bir insan. O güzin ablasınıda övüyor ya arkada bazılarına sevmediğini söyleyende kendisi. Kim olursa olsun bu şahıstan uzak dursun. Kendinden başka kimseyi sevmeyen ve iyi görmeyen hasta ruhlu biri.

Verdim hayatım verdim..

Kuru fasulyenin bile birden fazla faydası var faydaları var diyorlar... Senin kime ne faydan var e be heyhatsss

Özür dilenmesi için kendini yırtıyor sanki haklıymış gibi. Herkesten özür bekleyen arkadaş en basiti @Regex'e yalan ve iftira atıyor başka biri olarak suçluyor. O başka biriside @Regex çıkmayınca üstünü kapatıp başka konularla manipüle ediyor. Bu hasta arkadaşa sorar mısınız @Regex'den özür dilemiş mi? Sen ne çeşit bir ruh hastasısın kızım. Kendinle çelişip masuma yatmasınıda çok iyi biliyor. Oscarlık oyuncu. Buradan bir kez daha hasta oluşunu anlıyoruz. Ne güzel dünya serhat yav. :rolleyes:

Özür dilenmesi için kendini yırtıyor sanki haklıymış gibi. Herkesten özür bekleyen arkadaş en basiti @Regex'e yalan ve iftira atıyor başka biri olarak suçluyor. O başka biriside @Regex çıkmayınca üstünü kapatıp başka konularla manipüle ediyor. Bu hasta arkadaşa sorar mısınız @Regex'den özür dilemiş mi? Sen ne çeşit bir ruh hastasısın kızım. Kendinle çelişip masuma yatmasınıda çok iyi biliyor. Oscarlık oyuncu. Buradan bir kez daha hasta oluşunu anlıyoruz. Ne güzel dünya serhat yav. :rolleyes:
Burada açılan konu altında 10'larca kişinin yazdıklarına bir göz gezdirsin.. Hadi biz senin nazarında yanıltıcıyız haksızız herkes mi altan ? Biraz mantıklı olun ..

O Özür dilenmesi için kendini yırtıyor sanki haklıymış gibi. Herkesten özür bekleyen arkadaş en basiti @Regex'e yalan ve iftira atıyor başka biri olarak suçluyor. O başka biriside @Regex çıkmayınca üstünü kapatıp başka konularla manipüle ediyor. Bu hasta arkadaşa sorar mısınız @Regex'den özür dilemiş mi? Sen ne çeşit bir ruh hastasısın kızım. Kendinle çelişip masuma yatmasınıda çok iyi biliyor. Oscarlık oyuncu. Buradan bir kez daha hasta oluşunu anlıyoruz. Ne güzel dünya serhat yav. :rolleyes:
Şu en son el değiştiren forum varya Root olan onu bile @Regex olarak ima etti ve sonra Kürtce şarkılar felan silinince gitti Ongun sanıyor ya hani onu adamın yazdığı yazıyı beğenmiş yüzsüzce bence onun tek derdi Ongun na olan zaaafı oyüzden heryerde Ongun var sanıyor çok yazık 😄😄 ama şunu bilmeli ki @Regex bana sormadan bişey yapmaz bende ona sormadan bişey yapmam.
Ayrılmış olsak da bak şimdi çok mutlu olur ayrıldık diye :))

3 gün sonra avukatından aldığı aklıyla gelmiş biz haklıyız nick yok bilmem ne diyor, akıl almadan 3 gün önce niye yazmadın bunları. Senin heryerde bilinen @Charismax nickli kişinin mesajını değiştirip ağır küfür yazdığın forum sahibi sen tarafından değiştirildiği çıkmayacak mı sanıyorsun, (istersen ortadan yok et farketmez) bilişim ne için var sitene girip loglara bakılmayacak öyle mi? bu aklı sana hangi çömez verdi? Karşılıklı cezamızı alırız o hiç sıkıntı değil. Benim derdim senin ifadenden sonra bize döndüğünde şu ... hanımın beyanı böyle dendiğinde senin adın soyadın düşecek ya bize. Sen beni ondan sonra seyret buralarda. :D benim derdim senin sahte kimliğinide çıkarmak. Hani adını kanıtla diyenlere yalanlar iftiralar attın ya heh bakalım adın söylediğin kişimiymiş.

Haksız olduğum hiçbir davada özür dilemekten gocunmadım, doğru olan kim olursa olsun gider özür dilerim. Ama sen sahte çıkarsan özür dilemekten aciz kalıp kuyruğu dik tutacaksın. Haksız olduğun kişilere karşı hiç kimseden özür dilemedin bugüne kadar, dediğim gibi haksız olduğun çıkınca hep manipüle ettin. Bakalım göreceğiz hep beraber.

Ha bu arada merak etme istediğin VPN ile dolaş Sürmenajda çıkacak.

Bu konu kapanmıştır. Yasal süreç kendi içerisinde nasıl işler, ne zaman kişilere ulaşır bilemem. Forumlarda da avukatlar var sürecin uzunluğunu zamanını bilen aydınlatabilir. Çünkü bu arkadaş 1 hafta, 2 hafta sonra çıkar bunuda manipüle eder ee davanız ne oldu vs diye. Işık hızında olmaması çok can sıkıcı maalesef.

Ayrıca hemen hemen aynı mevzularda yaşadığım olayda bana kağıt 1 sene sonra ulaşmıştı. Hatta ben bunu @Regex ile paylaşmıştım tarihli, bana bu 1 sene önce açılmış, ben gönderdim 1 senede de o kişiye mi ulaşacak ne saçma diye. O yüzden umarım bu en kısa zamanda karşı tarafa ve bize ulaşır. İki taraf içinde kısa zamanda olması daha hayırlı.

O yüzden dahada laf dalaşına girmeyecem, ben yine yazsam yine nick veririm korkum yok bunu avukat arkadaşta iyibilir. İyi forumlar. :D

Unutuyordum dün akşam saatlerinde ulaşmaya çalıştım.. Skype - İnstagram arthur arkadaşa.. Onunla çok eski bir kısa diyaogumuz varda eski bir skype hesabımda.. Kendisini skype den dün ekledim buldum .. Yazdım uyarı olarak yazdım ama işlem başladı geç kalındığı için geri çektim yazımı zaten pasif bir hesap adresi sanırım eski.. İnstagram'dan yazdım ara beni kardeşim gibi hala onaya düşmedi.. Amacım kişilere uyarıydı burda defalarca telefon numaramı paylaştım dönmedin.. Ben elimden geleni yaptım .. İnan bana konu forumlarda laf atışması değil geldiğnde şok olacaksın (:

Teyzeeee. Evlatların yaşında diyor kaç tane manit yapmışsın diyor gözler görüyor mu? Allah deyince etrafa karşı aklandığını mı sanıyon?

O zaman sana şunu demek istiyorum;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Ajdjdkdmdldmmfflflfl

Geri
Üst Alt