Hiçbir zaman Okyanus Kalbi ile aşk veya hoşlanma diye bir durumum olmadı. Sevdiğim birisiydi sadece sohbetini, iyi anlaşırdık o kadar.. Sıkıntılrımı paylaşırdım sohbet ederdik değişik konuşarda.. Zaten beni en çok kıran da özel konuşmalarımızı paylaşmakla beni tehdit etmesi oldu. Sanki bana koz biriktiriyormuş. Oysa ben sadece içimden gelenleri arkadaşıma anlatır gibi anlatıyordum. Forumdaki diğer kişilerden başka bir yere koymuştum..
Forum kalbindeki yazılarımıza bakarsanız hangi yere koyduğumu anlaraınuz. Başka bir durum asla söz konusu değildir olamaz da.. Aşağıda gördüğünüz gibi..
Bu saçma lafı kim çıkartmış cidden anlamadım. Gerçek değil.
Günce de hiçbir zaman bana öyle davranmadı abla-kardeş gibiydik.
Kendisi böyle bir şey dediyse zaten diyecek söz yok.
Ancak diyeceğini düşünmek istemitoeum.
Artık sevmiyoruz birbirimizi diye iftira atamam.
Dostunu satan birisinin zaten, hiçbir şeyini istemem.
Beni kullanmasını gerçekten hazmedemiyorum. Yıllar sonra forumlardan birine gerçekten kırıldım. Sadece 1 sene önce oraya bu hisle gelmişken bu kadar sevgim saygım arkadaşlığım varken beni uyduruk forum mevzuları için satmasını hiçbir zamanda affedemeyeceğim.
Gerçekten modluk adminlik şu bu zerre önemli değil.
Duygusal olarak istismara uğramış gibi hissediyorum.
O kadar emek uykusuz kaldığım gecelerde bile onun forumu için uğraştım.
Bir kalemde silmesini, asla affetmeyeceğim.
Şuanki halini de hiç sağlıklı bulmuyorum. Eski okyanus kalbi ile alakası yok. Forum kurunca ne oldum delisi oldu..
Bir de böyle bir konu açıp sonra insanları aileleri ile, evlilikleriyle, namusları ile eleştirmen hedef almanda çok tutarsız..
Şu hayatta sevmediğin insanlara her şey denir de, insanları anne babasıyla çocuklarıyla ne bileyim vurmak biraz fazla cidden..
Sen böyle biri değildin, eski seni hatırla ve insanlardan özür dile. Yoksa cidden başın yasal sıkıntılara girecek.
Bana gelince o kadar ağır konuşup forumundan kovmayı biliyordun bak sen şimdi bin betersin.. Sana iyilik yapan herkesle düşman oldun. Büyük konuşmayacaksın bu hayatta..
Herkesi manipüle edip kullanıl forum sahibi olup ben en büyüğüm ben şuyum diye millete salça olma..
Karma works hep dediğin cümle
Ersin yalakasına da hiç güvenme, o bir hiç.. Bak tek kelime yazamıyor senin lehinde.. İlk seni satan o olacak. Duygusuz, kişiliksiz, duruşsuz birisi o.. Sen de anlayacaksın bunu..
Okyanus Kalbi sana sadece şu kadar diyorum, bi eski yazdıklarına bak şimdikilere geldiğin noktayı gör..