Şarlot Tatlısı Tarifi
Malzemeler
1 paket petibör bisküvi
1 paket krem şanti
1 su bardağı süt
1 paket çikolata sosu
2- 3 yemek kaşığı damla çikolata
Mevsim meyvesi
Hindistan cevizi veya toz fıstık
Yapılışı
Krem şanti ve çikolata sosunu paket üzerindeki tariflerine göre hazırlayıp kremşantiyi dolaba koyun. Petibörleri küçük parçalara ayırıp süt ve damla çikolata ile karıştırın. Krem şantiyi dolaptan alıp bu karışıma ekleyin. Bir borcamın dibini su ile ıslatıp (yapışmasın diye) krem şantili karışımı borcama dökün. Soğuyan çikolata sosunu üstüne döküp buzdolabına koyun. Birkaç saat bekleyip üstüne hindistan cevizi veya toz fıstık serpin. Mevsim meyveleriyle süsleyip servis edin.
1 paket petibör bisküvi
1 paket krem şanti
1 su bardağı süt
1 paket çikolata sosu
2- 3 yemek kaşığı damla çikolata
Mevsim meyvesi
Hindistan cevizi veya toz fıstık
Yapılışı
Krem şanti ve çikolata sosunu paket üzerindeki tariflerine göre hazırlayıp kremşantiyi dolaba koyun. Petibörleri küçük parçalara ayırıp süt ve damla çikolata ile karıştırın. Krem şantiyi dolaptan alıp bu karışıma ekleyin. Bir borcamın dibini su ile ıslatıp (yapışmasın diye) krem şantili karışımı borcama dökün. Soğuyan çikolata sosunu üstüne döküp buzdolabına koyun. Birkaç saat bekleyip üstüne hindistan cevizi veya toz fıstık serpin. Mevsim meyveleriyle süsleyip servis edin.