Şarlot Tatlısı Tarifi

Katılım
2 yıl 3 ay 8 gün
Mesajlar
17,997
Çözümler
1
Tepkime puanı
6,200
Cinsiyet
bPg20e

Şarlot Tatlısı Tarifi​

Malzemeler
1 paket petibör bisküvi
1 paket krem şanti
1 su bardağı süt
1 paket çikolata sosu
2- 3 yemek kaşığı damla çikolata
Mevsim meyvesi
Hindistan cevizi veya toz fıstık

Yapılışı
Krem şanti ve çikolata sosunu paket üzerindeki tariflerine göre hazırlayıp kremşantiyi dolaba koyun. Petibörleri küçük parçalara ayırıp süt ve damla çikolata ile karıştırın. Krem şantiyi dolaptan alıp bu karışıma ekleyin. Bir borcamın dibini su ile ıslatıp (yapışmasın diye) krem şantili karışımı borcama dökün. Soğuyan çikolata sosunu üstüne döküp buzdolabına koyun. Birkaç saat bekleyip üstüne hindistan cevizi veya toz fıstık serpin. Mevsim meyveleriyle süsleyip servis edin.

HSlSjel.jpg
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt