Ekli dosyayı görüntüle 5770
Keki İçin:
●3 adet yumurta
●1 su bardağı şeker
●1 su bardağı süt
●Yarım su bardağı zeytinyağı veya sıvı yağ
●3 yemek kaşığı kakao
●1 paket vanilya
●1 paket kabartma tozu
●2 su bardağı un
Kreması İçin:
●2 poşet krem şanti
●1,5 su bardağı süt
●3 yemek kaşığı hindistan cevizi
●1 su bardağı damla çikolata
●Kekleri ıslatmak için yeteri kadar süt
Ara Süslemesi İçin:
●2 adet muz
●1 adet kivi
●Krem şanti katı kıvama geldikten sonra üzerine hindistan cevizini ilave ederek biraz daha karıştırın ve soğuması için dolaba kaldırın
●Kekini hazırlamak için ilk olarak yumurtayı ve şekeri yüksek derecede çırpın.
●Daha sonra üzerine sütü ve yağı da ilave ederek çırpmaya devam edin.
●Son olarak kakaoyu, kabartma tozunu, vanilyayı ve unu da ekleyerek kek harcı kıvamına gelene kadar karıştırın.
●Hazırlamış olduğunuz kek hamurunu ilk olarak dikdörtgen bir borcamın içerisine yayarak önceden ısıtılmış olan 170 derecelik fırında 25 veya 30 dakika kadar pişirin.
●Fırından çıkartmış olduğunuz keki dinlendirdikten sonra yuvarlak parçalar halinde kalıp ile kesin. Bunun için su bardağını kullanabilirsiniz. Kek parçalarını süt ile hafifçe ıslatın.
●Krem şantinin içerisine damla çikolatayı da ilave ederek kek parçalarının üzerine yerleştirin. Daha sonra üzerine muz ve kivi de koyarak tekrar krem şanti ile kubbe şeklini verin.
●Kalan keki rondodan çekerek kubbe şeklinin üzerini kapatın. Pastayı soğuduktan sonra servis edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.
Keki İçin:
●3 adet yumurta
●1 su bardağı şeker
●1 su bardağı süt
●Yarım su bardağı zeytinyağı veya sıvı yağ
●3 yemek kaşığı kakao
●1 paket vanilya
●1 paket kabartma tozu
●2 su bardağı un
Kreması İçin:
●2 poşet krem şanti
●1,5 su bardağı süt
●3 yemek kaşığı hindistan cevizi
●1 su bardağı damla çikolata
●Kekleri ıslatmak için yeteri kadar süt
Ara Süslemesi İçin:
●2 adet muz
●1 adet kivi
Porsiyonluk Köstebek Pasta Tarifi Nasıl Hazırlanır?
●Porsiyonluk Pasta tarifini hazırlamak için ilk olarak krem şantiyi süt ile çırparak hazırlayın.●Krem şanti katı kıvama geldikten sonra üzerine hindistan cevizini ilave ederek biraz daha karıştırın ve soğuması için dolaba kaldırın
●Kekini hazırlamak için ilk olarak yumurtayı ve şekeri yüksek derecede çırpın.
●Daha sonra üzerine sütü ve yağı da ilave ederek çırpmaya devam edin.
●Son olarak kakaoyu, kabartma tozunu, vanilyayı ve unu da ekleyerek kek harcı kıvamına gelene kadar karıştırın.
●Hazırlamış olduğunuz kek hamurunu ilk olarak dikdörtgen bir borcamın içerisine yayarak önceden ısıtılmış olan 170 derecelik fırında 25 veya 30 dakika kadar pişirin.
●Fırından çıkartmış olduğunuz keki dinlendirdikten sonra yuvarlak parçalar halinde kalıp ile kesin. Bunun için su bardağını kullanabilirsiniz. Kek parçalarını süt ile hafifçe ıslatın.
●Krem şantinin içerisine damla çikolatayı da ilave ederek kek parçalarının üzerine yerleştirin. Daha sonra üzerine muz ve kivi de koyarak tekrar krem şanti ile kubbe şeklini verin.
●Kalan keki rondodan çekerek kubbe şeklinin üzerini kapatın. Pastayı soğuduktan sonra servis edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.