- Katılım
- 4 yıl 1 ay 28 gün
- Mesajlar
- 5,542
- Tepkime puanı
- 1,102
- Yaş
- 28
- Konum
- İzmir/35
- Memleket
- İzmir
- Meslek
- Grafiker
- Cinsiyet
- Medeni Hal
Meyveli Salata (302 Kcal)
HAKKINDA
Toplam Kalori Miktarı : 302 Kcal
1 Porsiyondaki Kalori Miktarı : 0
MALZEMELER:
1 Adet Armut
1 Avuç Ceviz
1 Adet Elma
1 Adet Kırmızı Lahana
0.17 ( 17/100 ) Adet Lahana
1 Tutam Taze Nane
1 Adet Turp
Kararında Taze FesleğenSosu İçin
1 Yemek kaşığı Bal
1 Yemek kaşığı Hardal
1 Diş Sarımsak
3 Yemek kaşığı Sirke
6 Yemek kaşığı Zeytinyağı
Kararında Karabiber, Tuz
HAZIRLAMA TARİFİ:
Beyaz ve kırmızı lahanayı ince ince kıyın.Tuzla ovup sudan geçirerek süzdürün. Nane ve fesleğeni doğrayın.Cevizi kıyın.Turpu ince kareler halinde kesin. Elma ve armutu kabuklarını soymadan yarıdan kesin,çekirdeklerini çıkarın ve kibrit çöpü gibi incecik kesin. Bütün salata malzemesini geniş bir kaseye alın.Cevizleri üzerine serpin. Sos için bir çanağın içine hardalı,balı,sirkeyi,sarımsağı,tuz ve karabiberi koyup karıştırın..Zeytinyağını azar azar ekleyerek karıştırmaya devam edin.Koyu bir sos kıvamı elde edin.Salatanın üstüne dökerek servis edin. Üzerine isteğe göre keçi peyniri ve kuru üzüm serperek servis edebilirsiniz.
HAKKINDA
Toplam Kalori Miktarı : 302 Kcal
1 Porsiyondaki Kalori Miktarı : 0
MALZEMELER:
1 Adet Armut
1 Avuç Ceviz
1 Adet Elma
1 Adet Kırmızı Lahana
0.17 ( 17/100 ) Adet Lahana
1 Tutam Taze Nane
1 Adet Turp
Kararında Taze FesleğenSosu İçin
1 Yemek kaşığı Bal
1 Yemek kaşığı Hardal
1 Diş Sarımsak
3 Yemek kaşığı Sirke
6 Yemek kaşığı Zeytinyağı
Kararında Karabiber, Tuz
HAZIRLAMA TARİFİ:
Beyaz ve kırmızı lahanayı ince ince kıyın.Tuzla ovup sudan geçirerek süzdürün. Nane ve fesleğeni doğrayın.Cevizi kıyın.Turpu ince kareler halinde kesin. Elma ve armutu kabuklarını soymadan yarıdan kesin,çekirdeklerini çıkarın ve kibrit çöpü gibi incecik kesin. Bütün salata malzemesini geniş bir kaseye alın.Cevizleri üzerine serpin. Sos için bir çanağın içine hardalı,balı,sirkeyi,sarımsağı,tuz ve karabiberi koyup karıştırın..Zeytinyağını azar azar ekleyerek karıştırmaya devam edin.Koyu bir sos kıvamı elde edin.Salatanın üstüne dökerek servis edin. Üzerine isteğe göre keçi peyniri ve kuru üzüm serperek servis edebilirsiniz.