Mevsim meyveli yulaf lapası nasıl yapılır?

Katılım
2 yıl 2 ay 20 gün
Mesajlar
17,932
Çözümler
1
Tepkime puanı
6,191
Cinsiyet
bPg20e
Ekli dosyayı görüntüle 8823

MEVSİM MEYVELİ YULAF LAPASI MALZEMELERİ

  • 1 su bardağı bitkisel süt veya yarım yağlı süt
  • 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
  • 1 adet küçük muzun yarısı
  • 10 adet çilek
  • 1 tatlı kaşığı bitter damla çikolata
  • 1 tatlı kaşığı hindistancevizi rendesi
MEVSİM MEYVELİ YULAF LAPASI YAPILIŞI

  • Yulafı rondodan çekin
  • 1 su bardağı süt ile rondoda çektiğiniz yulafı çırpma teli ile karıştırarak kısık ateşte pişirin.
  • Puding kıvamı alınca ateşten tencereyi alın.
  • 1 adet küçük muzun yarısını çatal ile püre haline getirin ve puding kıvamının içine katıp karıştırın.
  • Yulaf lapasının üstünü çilek dilimleri, damla çikolata ve hindistan cevizi rendesi ile süsleyin.
Afiyet olsun!
 
  • Beğen
Tepkiler: LsR

Benzer konular

Geri
Üst Alt