Limonlu Yoğurt kilo aldırır mı - Limonlu Yoğurt zayıflatır mı

Katılım
3 yıl 7 ay 13 gün
Mesajlar
5,534
Tepkime puanı
1,099
Yaş
27
Konum
İzmir/35
Memleket
İzmir
Meslek
Grafiker
Cinsiyet
bPg20e
Medeni Hal
Son zamanlarda popüler olan bir diyet türü limonlu yoğurt kürü ile zayıflama metodudur. Özellikle yaz ayları yaklaşmaya başladığı anda kadınlar mucize formüller ile yaza birkaç ay akala fazlalıklarından kurtulmak isterler. O arayışlarından ise limonlu yoğurt kürü çıkmıştır.

Limonlu Zayıflama Kürü Ne İşe Yarar?
Limonlu zayıflama kürü, özellikle göbek bölgesinde yağları eritmeye yarayan bir kürdür. Limon, yoğurt ve pul biber ile hazırlanan bu kürü belirli bir süre kullanmanız halinde göbek bölgenizdeki yağlardan kurtulduğunu söyleyen pek çok kullanıcı mevcuttur. Aslında oldukça zararsız olan bu kür denenmeye değer olabilir. Yoğurt bağırsak çalıştırıcı etkisi ile düzenli tüketildiğinde bağırsak sorunlarını giderir ve şişkinliği önler. Özellikle de probiyotik yoğurtlar bu konuda oldukça başarılıdır. Limon ise hücre içlerindeki yağları bularak yakar. Antioksidan etkisi sayesinde vücuttaki serbest radikalleri elimine ederek şişkinliği azaltır, metabolizmayı hızlandırır ve kilo vermeye katkıda bulunur. Pul biber ise acı olmasından dolayı metabolizmayı hızlandırarak yağ yakmaya yardımcı olmaktadır. Bu nedenle yağ yakımını hızlandırma konusunda bu kürü deneyebilirsiniz. Ancak bu kür tek başına yeterli olmaya bilir. Siz de gün içerisinde aldığınız kalori miktarını azaltmalısınız.


Limonlu Zayıflama Kürü Nasıl Hazırlanır?
Limonlu zayıflama kürü bir kâse yoğurt içerisine yarım limon suyu ve bir tatlı kaşığı pul biber atılarak karıştırılır ve afiyetle yenilir. Ancak dikkat etmek gereken iki nokta var. Birincisi bu karışımı ya gündüz ya da sabah gece yiyeceksiniz. Eğer gündüz yemeği düşünüyorsanız sabah saatlerini tercih edin. Uyuyan metabolizmanızı bu kür ile uyandırabilirsiniz. Eğer akşamları yani metabolizmanızın yavaşlamaya başladığı saatleri tercih edecekseniz de o zaman mutlaka yatmandan en az 2 saat önce bu kürü yemiş olmanız gerekmektedir.
 
  • Beğen
Tepkiler: LsR

Benzer konular

Geri
Üst Alt