Ben sözlük konularına genelde yazarken.. sohbetim muhabbetim varsa biraz alakadar olurum... buraya son yorumumdan geçen zamana kadar konu olarak gelecek olursam... İlkiz başka bir alemin hatunu.. Yani bunun dünyada olması arkadaşlığının edinilmesi çok büyük bir lütuf'tur..
Yaşı başı cinsiyeti önemli değil.. Çok iyi sağlam güvenilir bir insan.. Bazen sohbette ediyoruz farklı konular üzerine.. sıkmıyor her konuda samimi konuşula bilir..
Birde mesela şöyle birşey var .. 2020 yılından beri tanıdığım samimi sandığım kişilerden daha samimi olduk biz ilkizle.. bunun siteyle forumla alakası yok.. yaşantısı bile bize uygun .. kafa yapısı belki uymaz bazı konularda ama aynı mekanda gerçek hayatta yaşamıyoruz diyedir oda.. yoksa ilkizle geçinilmesi çok kolay... Çabuk kırılır çabuk alınır.. gönlünü alırsın ama eskisi gibi sana şans vermeye bilir... Çok iyi tanıdığımı söyleye bilirim..
Herkese tavsiye veririm bir nebze'de olsa korurum korumacı yanım vardır.. ama sorgulayarak korurum .. ilkiz için sorgulama yapmam.. ne diyorsa inanırım o doğrudur... söylediği şeyin doğruluğundan bahsetmiyorum.. ne biliyorsa kendince doğru olduğu için yalan söylemez kıvırmaz.. ilkizi uzun zaman tanıyorum diyenler yalancıdır ben diyim size
: kısa zamanda o kadar iyi tanıdımki..