Gelmiştir hafta sonu bakalım ne olmuş zaten ucuz değildi kiZam gemiştir varya onlara ..
Gelmiştir hafta sonu bakalım ne olmuş zaten ucuz değildi kiZam gemiştir varya onlara ..
Ayda bir kere yenir napalımtamam o zaman iki kişilik doyacak şekilde bi 250'lik olursunuz... bişi olmaz ayda yılda bir yeniliyor yak gitsin ..
Sen o zaman söyle 4 kişilik olsun ilkiz.. yani 1000 lira gözden çıkaralım doyalım balığa .. ben neslihanı alıp geliyorum... kardeşine'de söyle çayları koysun.. birde bol peçete lütfen .. ben çok peçete kullanırım ellerim yağlanır iki üç siler yenisine geçerim.. sıvı sabunda olsun.. biz geliyoruz o zaman.. salataya biraz sirke basarsanız iyi olur... fırından biz ekmekleri alırız gelirken.. siz hazırlayın.. ama yerken insanın suratına bakmak yok he .. herkes önüne baksın hiç sevmem biri yemek yerken izlemeyi ve izlenmesiniAyda bir kere yenir napalım
Yokkkkl işte o zıkkım yokBen gelicem ya konum at... gerçi konumun var bende.. tamam ama bugün değil ya .. haftaya bakalım bi... ben şalgam falanda alayım yanına isteyen içer... evde rakı içiriyon mu? ona göre bi deneme yapardım.. hiç yapmadım öyle şenlik havasında'da..
ama babam içerdi derdin... yani alışık olman lazım.. olmadı bak bu şimdiYokkkkl işte o zıkkım yok
O o zamandı babam hayatta ikendi ..ama babam içerdi derdin... yani alışık olman lazım.. olmadı bak bu şimdi