Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

İçinden Geleni Söyle

Bu karnım erkenden açikiyor 🤔

Kendisini yaralayıp kendi tedavisini yapan halk tarafından takdir görüyordu.. Tatar ramazanlar ölmez bozduk

Alakası yok ama bikini altı traş bıçağı reklamı venüs çıkınca nick değişimi olması bikini altıyla sorunu olduğunu gösteriyor.. Her yer çirkin orasıda mı kermit kurbağa diyip laf sokup sonra ben yokum diyesim geliyor.. İnce yere ince sokmak lazım.. Ama ben kalın görüyorum o tren o yer altı istasyonuna kolay girmez ama alışır.. Japonlar yapar.. Gizemli değil çirkin olduğun için aslında sen yoksun.. 3 gen tipli kurbağalar kermit den daha bir soy gerisi...

dün bir belgesel izledim avrupayla alakalı sonra biraz araştırdım ve bazı avrupa ülkelerinin nüfusu türkiyeden çok daha fazla. Adamların bütün ülkedeki evleri müstakil ev bahçeli, sessiz sakin neden geneli müslüman olan ülkelerde bu mümkün olmamış yada baştakiler rahat ettirmek istemiyor bizi. Bizim ülkedekiler paraya taptığından müteahhitler ne yapacak onlara apartmanlar dökdelenler lazım.:)

dün bir belgesel izledim avrupayla alakalı sonra biraz araştırdım ve bazı avrupa ülkelerinin nüfusu türkiyeden çok daha fazla. Adamların bütün ülkedeki evleri müstakil ev bahçeli, sessiz sakin neden geneli müslüman olan ülkelerde bu mümkün olmamış yada baştakiler rahat ettirmek istemiyor bizi. Bizim ülkedekiler paraya taptığından müteahhitler ne yapacak onlara apartmanlar dökdelenler lazım.:)
Artık bizim ülkemizde taş yığını apartmanlar var bahçeli evler çok eskiden vardı şimdi yerlerine daha çok kazanç getiren apartmanlar diktiler.

Parası olan müstakil ev yaptırsa adı villa oluyor.. Onuda devlet görüp yıkar toki gelir bir bahane bulur diye yaptıramıyor.. Sorsalar deprem kuşağındayız ama dikine binaları dikerler

Geri
Üst Alt