Evli veya sevgilisi olan erkekler kadın olabilir.O zaman biz erkekler hemen kadın olalım affadsf
Bana başı bağlı olmayanlarınız lazım

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Evli veya sevgilisi olan erkekler kadın olabilir.O zaman biz erkekler hemen kadın olalım affadsf
O bizde yok hanımefendi sizi diğer departmanlarımıza yönlendirelimEvli veya sevgilisi olan erkekler kadın olabilir.
Bana başı bağlı olmayanlarınız lazım![]()
Hani onları önüme sıra sıra dizecektin, hani ben içlerinden seçecektim? Hani hani?O bizde yok hanımefendi sizi diğer departmanlarımıza yönlendirelim
@Destina seni muradına erdirir aslan destişınHani onları önüme sıra sıra dizecektin, hani ben içlerinden seçecektim? Hani hani?![]()
Çok acı çekeceksin çokErdirir tabi…
Seni erdirmiş, beni de erdirir destişim![]()
Doğru diyorsunbazı insanlar çok tuhaf
Artık bizim ülkemizde taş yığını apartmanlar var bahçeli evler çok eskiden vardı şimdi yerlerine daha çok kazanç getiren apartmanlar diktiler.dün bir belgesel izledim avrupayla alakalı sonra biraz araştırdım ve bazı avrupa ülkelerinin nüfusu türkiyeden çok daha fazla. Adamların bütün ülkedeki evleri müstakil ev bahçeli, sessiz sakin neden geneli müslüman olan ülkelerde bu mümkün olmamış yada baştakiler rahat ettirmek istemiyor bizi. Bizim ülkedekiler paraya taptığından müteahhitler ne yapacak onlara apartmanlar dökdelenler lazım.![]()
Parası olan müstakil ev yaptırsa adı villa oluyor.. Onuda devlet görüp yıkar toki gelir bir bahane bulur diye yaptıramıyor.. Sorsalar deprem kuşağındayız ama dikine binaları dikerlerdün bir belgesel izledim avrupayla alakalı sonra biraz araştırdım ve bazı avrupa ülkelerinin nüfusu türkiyeden çok daha fazla. Adamların bütün ülkedeki evleri müstakil ev bahçeli, sessiz sakin neden geneli müslüman olan ülkelerde bu mümkün olmamış yada baştakiler rahat ettirmek istemiyor bizi. Bizim ülkedekiler paraya taptığından müteahhitler ne yapacak onlara apartmanlar dökdelenler lazım.![]()