Biliyorsunuz, cildiniz vücudunuzun en temel organı. Ve, her gün milyarlarca yeni üretildiği gibi ölü hücreler de oluyor. Aşağıdan yeni tuğlalar geliyor. Cildin üzerindeki eski tuğlaların gitmesi ve aşağıdaki yeni tuğlaların cildin üzerine çıkması gerekiyor. Bu nedenle, hamam, kese, kuru fırçalama ve peeling’leri; hem vücudu düzenli olarak toksinlerden arındırmak, hem cildin gençliğini korumak, hem de cildi ölü hücrelerden temizleyerek ışıldamak için öneriyorum.
Hindistan cevizi yağını da artık her yerde kolaylıkla bulunabiliyor. Çıktığı yer Tahiti olduğu için ve sıcak iklimlerde çıkan bir yağ olduğu için yoğun nemlendirme, besleme ve parlatıcı özelliğe sahip. Bu nedenle, cildinize ve saçınıza kullanabilirsiniz.
Kahve kafein içeriyor. Kafein, bizim için canlandırıcı bir etkiye sahip. Kahve de, aynı zamanda antioksidan etkiye sahip. Vücut peelingimizi antioksidan etkili yaparken, kahvenin renginden faydalanıp biraz buğday rengi elde etmek için de kullanacağız. Tarçın da ısıtıcı etkiye sahip.
Bu peeling; gözenekleri sıkılaştırıcı ve cildin kan deveranını sağlayıcı bir etkide olacak. Bir yere ne kadar kan gelirse, kolajen ve elastin üretimi de o kadar hızlanmış olacağı için, çok etkili olacak!
Malzemeler
Hindistan cevizi yağını da artık her yerde kolaylıkla bulunabiliyor. Çıktığı yer Tahiti olduğu için ve sıcak iklimlerde çıkan bir yağ olduğu için yoğun nemlendirme, besleme ve parlatıcı özelliğe sahip. Bu nedenle, cildinize ve saçınıza kullanabilirsiniz.
Kahve kafein içeriyor. Kafein, bizim için canlandırıcı bir etkiye sahip. Kahve de, aynı zamanda antioksidan etkiye sahip. Vücut peelingimizi antioksidan etkili yaparken, kahvenin renginden faydalanıp biraz buğday rengi elde etmek için de kullanacağız. Tarçın da ısıtıcı etkiye sahip.
Bu peeling; gözenekleri sıkılaştırıcı ve cildin kan deveranını sağlayıcı bir etkide olacak. Bir yere ne kadar kan gelirse, kolajen ve elastin üretimi de o kadar hızlanmış olacağı için, çok etkili olacak!
Malzemeler
- 3 yemek kaşığı esmer şeker
- 1 tatlı kaşığı kahve
- 1 çay kaşığından az tarçın
- 3-4 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı