Genel Forumlar'ın en şahanesine hoş'geldiniz.. Genel Forum - Genel Forum Sitesi'🌼

Kayıt olarak genel forum sitemizin içeriklerine ulaşa'bilirsiniz.. Yenilikci bir forum anlayışını benimseyen forummeskeni sitemiz.. Sizleri eğlendirmekten, bilgilendirmekten çok mutluluk duyacaktır..

Zamanımızda olan din hocaları (ehli-sünnet) Yanlış Yoldaysa ?

Naftalin

Miss
Medeni Hal
Darksaga sen anlamadın şirk ile ne alakası var bunun benimkisi hayatın içinden düzenden bahsetme charismaxsın dediklerine katılıyorum şirk falan saçma

Kankiloks şirk dersen bende kafirimdir menzilin milyon gideni var bende gittim ne alaka şimdi ? Abdul kadir baki gavs seyyid soyudur onun yüzü suyu hürmetine.. şimdi öyle bir dedin'ki kaos çıkaracaksın bunu emin ol kafir gavur demez yaptığın yorum'mu sanki ? Giden görüyor geliyor devam eden eder etmeyen yol alır yanlış yorumlar yapıyorsun ondan sonra diyorsunki kimse benimle anlaşamıyor olmaz bu böyle.. adam sana sanane lan der koyar tepkiyi.
Sana şunu atayım başka bir şey demiyorum. Oku kendi gözünle gör..

Naftalin

Miss
Medeni Hal
Türkçe yazımı bozuk birşeyler yazıyor orda ben anlamam ki ben gavsı menzilide bilmem sadece abimi bilirim, ben farklı birşey diyorum sen dini konudan bahsediyorsun. Abim gitti geldi düzeni bozuldu daha gitmiyor sadece düzeni tutmadı 2 yıldır psikolojisi bozuk. Demek istediğim dini yönden değil gidip gelmeden dolayı sosyal olarak bozuldu sen şirk falan diyorsun. Bu durmadan iki il arası git gel yapan bir insan gibi benim demek istediğim

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
Sana şunu atayım başka bir şey demiyorum. Oku kendi gözünle gör..
La ben gittim gördüm her bokunu biliyorum bana yazılı çizili bişey atmana gerek yok :D ben bütün din adamlarını gördüm bütüm ilim meclislerinden geçtim :haha: ben bana uydu bana uymadı diyenlerden değilim sen beni anlamıyorsun.. benim tecrübelerim olmasa ben asla konuşmam bilgimin olmadığı bir kulvarada girmem.. sen ne dersen de ben anlıyorumda sen beni anlamıyorsun :haha: neyse

Darksaga sen anlamadın şirk ile ne alakası var bunun benimkisi hayatın içinden düzenden bahsetme charismaxsın dediklerine katılıyorum şirk falan saçma
La ben gittim gördüm her bokunu biliyorum bana yazılı çizili bişey atmana gerek yok :D ben bütün din adamlarını gördüm bütüm ilim meclislerinden geçtim :haha: ben bana uydu bana uymadı diyenlerden değilim sen beni anlamıyorsun.. benim tecrübelerim olmasa ben asla konuşmam bilgimin olmadığı bir kulvarada girmem.. sen ne dersen de ben anlıyorumda sen beni anlamıyorsun :haha: neyse
Peki bu laflar sence İslam ile uyuşur mu? Yani Kur’an’a uygun mu değil mi :)

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
Peki bu laflar sence İslam ile uyuşur mu? Yani Kur’an’a uygun mu değil mi :)
Kurana kıyaslarsan hadisler bile uyuşmuyor yaşantılarımızda uyuşmuyor... islamın geneline kıyaslarsan sosyal yapı üzerinde düşünürsen uymasada uydururlar :D

İsim
Halim Selim
Memleket
Kırıkkale
Meslek
Kuruyemişci
Bu cübbeli ahmet yanlış yolda şeyhini çok övdüğünden yanlışa düşüyor. Normalde bakarsanız bilgili bir hoca çok yanlış sohbetleri var çok iyi doğru sohbetleri de var.

saphira

Tonton Nine

herkes okuma yazma öğrensin bölece doğruları kendileri bulabilir.