Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Xenforo sitemap getirilemedi hatası

@Charismax ; selamlar üstad bilgin vardır diye bu konuyu açmak istiyorum 14 günlük bir xenforo sitem var sitemap vs oluşturdum. Search console eklediğimde sitemap getirilemedi hatası var, tıkladığımda sitemap okunamadı diyor. Yandex'te bir problem yok herşey indeks aldı. Fakat search consolede sitemap bir türlü gelmiyor.. Ama 14 günde 10-15 indeks aldı site kendiliğinden çok yavaş ve bu benim işimi görmüyor bir bilgin varmıdır ?

@Charismax ; selamlar üstad bilgin vardır diye bu konuyu açmak istiyorum 14 günlük bir xenforo sitem var sitemap vs oluşturdum. Search console eklediğimde sitemap getirilemedi hatası var, tıkladığımda sitemap okunamadı diyor. Yandex'te bir problem yok herşey indeks aldı. Fakat search consolede sitemap bir türlü gelmiyor.. Ama 14 günde 10-15 indeks aldı site kendiliğinden çok yavaş ve bu benim işimi görmüyor bir bilgin varmıdır ?
Sitemap günlüğüne bak sitemap otomatik oluşturulma tarihi kaçı gösteriyor.. Sonra google searh console den mülk adresini kontrol et bi
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
olacak.. Bunlar normal ise araçlar sitemap yeniden oluştur yap sonra googleye tekrar gönder.. Yandex boş dosyayı da okur siten sitemap oluşturuyor mu ona bak sitemap günlüğünden en geç tarih 3 gün öncesi olması lazım..

(Bu xenforo ile alakalı değil her sistemin sitemap çalışma gereksinimi vardır cron zamanlanmış görevlerin çalışmıyor olabilir bu'da sunucu kaynaklı olur)

Son düzenleme:

Bu alana bir cevap yazın...
Geri
Üst Alt