Genel Forumlar'ın en şahanesine hoş'geldiniz.. Genel Forum - Genel Forum Sitesi'🌼
Kayıt olarak genel forum sitemizin içeriklerine ulaşa'bilirsiniz.. Yenilikci bir forum anlayışını benimseyen forummeskeni sitemiz.. Sizleri eğlendirmekten, bilgilendirmekten çok mutluluk duyacaktır..
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiyede satılan evlerin tl karşılığını dolara çevirince amerikada daha lüks ev alınıyor olması gerçeği
Bu kadar pahalılıkta demek ki dolara çevrilince yurtdışında ev alınabiliyor.Ev fiatları ço pahalı, kiralarda öyle millet azdıydı iyice hiç insaf yoktu.Hele kiracı olmak çok daha zor gelir azsa kira çok nasıl versin hepsini kiraya ne yesin...
Dün adamın birisi depremzede bak diyor evinden beni istediği rakamı vererek artırmıyorum diye çıkartıyordu şimdi evi yıkıldı oda evsiz kaldı aynı ateşin başında ikimizde ısınıyoruz diyor.Ne acı değil mi? Bunları duymak.
Bu kadar pahalılıkta demek ki dolara çevrilince yurtdışında ev alınabiliyor.Ev fiatları ço pahalı, kiralarda öyle millet azdıydı iyice hiç insaf yoktu.Hele kiracı olmak çok daha zor gelir azsa kira çok nasıl versin hepsini kiraya ne yesin...
Dün adamın birisi depremzede bak diyor evinden beni istediği rakamı vererek artırmıyorum diye çıkartıyordu şimdi evi yıkıldı oda evsiz kaldı aynı ateşin başında ikimizde ısınıyoruz diyor.Ne acı değil mi? Bunları duymak.
İnsanlık bittiği zaman allah hatırlatır... Mülk benim tebağlarım diye... Öylede oldu.. Eskiden şeriat kafalılar açık giyinmekten derdi yada zinalar arttı falan derlerdi.. Ki haklılık payları hadislere göre var.. Ama masum bildiğimiz insanlar ölüyor.. Mesela koduğumun abdullah öcalanına bir bok olmuyor ? Neyse ben çok şey yazarımda alanım değil..
Genel forum sitesi olarak yayın yapan forummeskeni.com sitesi' kişisel şahıs kuruluşu olup hiç bir haber yayın organına hizmet etmemektedir.
Genel Forum Forummeskeni sitesi, sizlere daha iyi deneyim, sunmak için çerezleri kullanır. Forum sitesi'ni kullanarak bu çerezleri, kabul etmiş olursunuz.