Genel Forumlar'ın en şahanesine hoş'geldiniz.. Genel Forum - Genel Forum Sitesi'🌼

Kayıt olarak genel forum sitemizin içeriklerine ulaşa'bilirsiniz.. Yenilikci bir forum anlayışını benimseyen forummeskeni sitemiz.. Sizleri eğlendirmekten, bilgilendirmekten çok mutluluk duyacaktır..

Supervisor

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
Niye ya hiç konuştuğun tanıştığın yok mu? Burda hayat özellerde dönüyor bilmiyon mu sen? Mesaj kutumu kussam buraya 5 yıllık forum dökümanı çıkar.. Da tablolardan boşaltıyorım yer yer bilgilendirme yapıp...

İsim
Abdullah
Memleket
Gaziantep
Medeni Hal
Niye ya hiç konuştuğun tanıştığın yok mu? Burda hayat özellerde dönüyor bilmiyon mu sen? Mesaj kutumu kussam buraya 5 yıllık forum dökümanı çıkar.. Da tablolardan boşaltıyorım yer yer bilgilendirme yapıp...
Seni, Neslihanı bir de Elifi (Astrea) tanıyorum başka tanıdık kimseyle henüz muhabbetim olmadı. Üyeler arasında var aslında ama buralara girmiyorlar. :D

• Beğen
Tepkiler: LsR

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
Seni, Neslihanı bir de Elifi (Astrea) tanıyorum başka tanıdık kimseyle henüz muhabbetim olmadı. Üyeler arasında var aslında ama buralara girmiyorlar. :D
Vallahi ben kaunaşmışsındır sanıyordum 😂 Burada'ki arkadaşlar burayı özel mesajlaşma için kullanıyor jfkfkffl

İsim
Abdullah
Memleket
Gaziantep
Medeni Hal
Vallahi ben kaunaşmışsındır sanıyordum 😂 Burada'ki arkadaşlar burayı özel mesajlaşma için kulkanıyor jfkfkffl
Yok ya pek kimseyle sohbetim olmadı meraba meraba günaydın iyi geceler düzeyinde oldu bir kaç kez :D

• Beğen

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
Valla ben bana özel atmayın diye durmadan ara sıra yazıyorum .. Ne biliyim valla şaşırdım 😂😂 Tamam neyse sonra yorum çakarım buraya...

İsim
Abdullah
Memleket
Gaziantep
Medeni Hal
Günaydın iyi geceler yazıp çıkıyorum arada o yüzden normal :D

• Haha