Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu takipçi'lerin yaptığın remixler için geliyor dimi ? Yani telif durumu sıkıntı çıkarmasın sonra.. Benimde sanatçı hesabım varda bazı sıkıntılar çıkıyor yaptırdığım beatler sample nedeni ile bazen telif yiyorda..
Bu takipçi'lerin yaptığın remixler için geliyor dimi ? Yani telif durumu sıkıntı çıkarmasın sonra.. Benimde sanatçı hesabım varda bazı sıkıntılar çıkıyor yaptırdığım beatler sample nedeni ile bazen telif yiyorda..
Benim yaptığım şey sadece Liste yapmak. Müzik yapmak apayrı bir uzmanlık işi.
Ben sadece her tür müzik konusunda nabzı tutabilen tutacak tutmayacak sanaçıları şarkıları hissedebiliyorum.
..
Mesela bir çok insan daha Emre Fel adını bile bilmiyorken benim listelerimde onun şarkıları vardı. 2022 de..
TÜRKÜLERİMİZ ( Türkülerle Anaolu ) Türkülerimiz , her yöreden en sevilen türkülerimiz. Her yöreden bilinen bilinmeyen türkülerimiz. İNSTAGRAM : Spotifayhan
Genel Forum Forummeskeni sitesi, sizlere daha iyi deneyim, sunmak için çerezleri kullanır. Forum sitesi'ni kullanarak bu çerezleri, kabul etmiş olursunuz.