- Web sitesi
- forummeskeni.com
- İsim
- CHRS
- Memleket
- Neresi?
- Meslek
- IzdırapÇI
Gelsene bizim oraya ortam süper.. Hem senin sevdiğin kişiler'de var arkadaşların..
Kanka site açıyoz adam topla mesela kankası çok olan kişiyi admin yap onu gören herkes gelir..
Üye olun nolursunuz
Bak şu link benim sitem bekleriz..
Yukarıda görmüş olduklarınız site sahiplerinin gülüç yüzlü dilenme şeklidir..
Tanıtımı yapılan siteler zaten reklamını yapmış sayılır insanlar gelir gelmez o onların takdiri'dir..
Biz dükkan işleten esnaf değiliz' Sizlerde bizim müşterimiz değilsiniz.' Nedir bu üye tavlama adam toplama olayı?
E o zaman siteyi niye kurdun açtın ? He bumu yani soru ?
Siteyi kendim paylaşım yapmak için açtım' Üyeler gelsinde sitemde paylaşım yapsın bende site kurdum bak sıralamada şurdayız demek için değil'
Ben sana üye oldum sen bana gelmedin' bunu sormak söylemek doğru değil'
Ama sohbetin varsa' gelmiyorsan arkadaşının mekanına' ve her yere gidiyorsan' bu soru doğal olarak sorulur'
Hayırdır oğlum kanka takılıyorsun benimle' hiç bu konuda paslaştığın yok diyerek..
Kanka site açıyoz adam topla mesela kankası çok olan kişiyi admin yap onu gören herkes gelir..
Üye olun nolursunuz
Bak şu link benim sitem bekleriz..
Yukarıda görmüş olduklarınız site sahiplerinin gülüç yüzlü dilenme şeklidir..
Tanıtımı yapılan siteler zaten reklamını yapmış sayılır insanlar gelir gelmez o onların takdiri'dir..
Biz dükkan işleten esnaf değiliz' Sizlerde bizim müşterimiz değilsiniz.' Nedir bu üye tavlama adam toplama olayı?
E o zaman siteyi niye kurdun açtın ? He bumu yani soru ?
Siteyi kendim paylaşım yapmak için açtım' Üyeler gelsinde sitemde paylaşım yapsın bende site kurdum bak sıralamada şurdayız demek için değil'
Ben sana üye oldum sen bana gelmedin' bunu sormak söylemek doğru değil'
Ama sohbetin varsa' gelmiyorsan arkadaşının mekanına' ve her yere gidiyorsan' bu soru doğal olarak sorulur'
Hayırdır oğlum kanka takılıyorsun benimle' hiç bu konuda paslaştığın yok diyerek..