Sebzeleri her öğününüze ekleyin

Katılım
2 yıl 3 ay 8 gün
Mesajlar
18,001
Çözümler
1
Tepkime puanı
6,200
Cinsiyet
bPg20e



SEBZELERİ HER ÖĞÜNÜNÜZE EKLEYİN

Sebzeler yüksek lif, vitamin ve mineral içermektedir. Özellikle potasyum içeriği yüksek sebzeler (ıspanak, pazı, marul, maydanoz, havuç gibi) ödem atımını kolaylaştırmaktadır. Ayrıca sebze tüketimi ile tokluk süresi de uzamaktadır. İçerisinde tüm besin gruplarını içerecek şekilde hazırladığınız ana öğün salataları ile ödem atımını kolaylaştırabilir ve daha uzun süre tok kalabilirsiniz. Böbrek hastaları sebze tüketiminde dikkatli olmalı ve beslenme uzmanına danışmalıdır.
 
Geri
Üst Alt