H2o 4 SK Katılım 4 ay 7 gün Mesajlar 2,782 Tepkime puanı 1,626 Yaş 36 Konum A Kalite 27/2/25 #1 Silinen konuyu yeniden açalım.. Üye olduğunda pasif olur demiştim aktif bir insan.. Belkide tanıdık birisi burada nick farklı bilemiyorum.. Uygun üsturuplu yorum yapabilmesi yaşının olgunluğunu hissettiriyor..
Silinen konuyu yeniden açalım.. Üye olduğunda pasif olur demiştim aktif bir insan.. Belkide tanıdık birisi burada nick farklı bilemiyorum.. Uygun üsturuplu yorum yapabilmesi yaşının olgunluğunu hissettiriyor..
Supervisor Katılım 4 ay 6 gün Mesajlar 555 Tepkime puanı 551 Yaş 37 Konum Gaziantep 27/2/25 #2 Behzat Che sever bir arkadaşımız. :d
İlkiz Katılım 4 ay Mesajlar 2,100 Tepkime puanı 969 Konum Yıldızlardan 27/2/25 #3 Ben de tanımıyorum kendisini yorumları gayet yerinde böyle insanları forumda görmek isteriz. Tanıdıkça yorumlarımı çoğaltırım iyiki burada.
Ben de tanımıyorum kendisini yorumları gayet yerinde böyle insanları forumda görmek isteriz. Tanıdıkça yorumlarımı çoğaltırım iyiki burada.