Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Olumlu Motivasyon İçeren CÜMLELER {Mucizenin Olumlama Cümleleri}

Frekans Yükselten Olumlamalar

548 5531 777 9999

IŞIK
Ruhum ve aklım güzellikle ışıldıyor.
Çevreme ışık saçıyorum.
Işığım an be an parlıyor.
Her an parlayan ışık saçanım.

AŞK
Hayata ve kendime aşığım.
Huzuru ve gerçek aşkı buldum.
An be an aşk enerjisini aktif ediyorum.

BARIŞ
Kendimle ve çevremle barış içinde yaşıyorum.
Barışçıl bir ruha sahibim.
Barış, huzur ve sakinlik enerjisini içimde hissediyorum.

İNANÇ
Yaşamımın iyi olacağına inancım sonsuz.
Yaratıcının gücüne ve beni sevdiğine inanıyorum.

BAĞIŞLAMAK
Kendimi ve geçmişimi bağışlıyorum.
Diğerlerini de bağışlıyor ve kendimi özgür kılıyorum.

Bir kuş gibi özgürüm.
Bir yıldız gibi ışıl ışılım.
Evrenden bana gelen mucizeleri ve güzel haberleri sevgiyle kabul ediyorum.

Sekansları okurken, ne için okuduğunuza niyet edin ve o niyette kalın.
Olmuş gibi hissedin, inanın ve pozitif düşüncede kalın.

Rakamları tek tek okuyun, 17 saniye odaklanın.
Bu niyeti 11 kez tekrar edin ve 21 gün boyunca sürdürün.

"Bolluk ve bereketin hayatımda her alanda artarak çoğalmasını niyet ediyorum.
Zihnim ve kalbim açık, huzur ve mutlulukla dolu bir yaşamı kabul ediyorum.
Her adımımda pozitif enerjilerle çevrili, başarı ve huzurla yol alıyorum."

"Niyet ediyorum ki; bedenimin, ruhumun ve her zerremin
farkına varmaya, her zerremle aşkla bağlanmaya; sevgiyi-aşkı dostluğu-merhameti-inancı-mutluluğu-başarıyı ruhlarımızın her bir zerresini anlayıp paylaşabildiğimiz ve farklılıklarımıza saygı duyabildiğimiz, kendi yaşam alanlarımızda mutluluklarımızı çoğaltarak birbirimize mutluluk katabildiğimiz yol arkadaşımı, hayat sırdaşımı, ruh eşimi sevgi ile hayatıma çağırıyorum. Sevgi ile kabul ediyorum, sevgiye kapılarımı açıyorum. Amin."

….KORUMA KALKANI ..
Meleklerle koruma kalkanı
Bazen hiç enerjim olmadığını hissediyorum, ne yapabilirim?
Gün içinde iletisime geçtiğiniz olaylar veya kişiler ile aranızda eterik bağlar olusur. Avatar filminde gördügünüz bağlar gibi bağlardır bunlar, sadece enerjisel seviyede oluşurlar. Sizinle ve karşınızdaki insanla aranızda, diyaloğunuz bittikten cok sonra bile sağlıklı olmayan enerji geliş gidişleri yaşanmaya devam eder. Bu konuda meleklerinizden yardım isteyin: Başmelek Mikail, ışıktan kılıcı ile her türlü bağı sizin isteğinizle kesmeye yardımcı olur. İsteyin ve nefes alın yeter.
Sevgi bağları, asla kesilmez, kesilen sadece negative enerji bağlarıdır.
Bu işlemi her gün yapın, enerjinizi cok daha iyi koruduğunuzu göreceksiniz.
Bana hep nazar değer…Kendimi nasıl korurum?
Başmelek Mikail, koruyucu Başmelektir aynı zamanda, görevi egoyu, korkuyu bizlerden ve dünyamızdan uzaklaştırmaktır. Bunu da size, bana, hepimize yardım ederek yapar. Başmelek Mikail'den kendinizi, sevdiklerinizi çivit mavisi bir kalkanla korumasını isteyebilirsiniz....
Meleklerle iletişim meleklerimizin mucizeleri.

ATALARDAN GELEN YANSIMALARI TEMİZLEME ÇALIŞMASI
Rahat ve sessiz bir mekana geçin,
rahatça oturun,
avuçlarınızı ovuşturun.
ısındığını hissedince,
avuçlarınızı yanaklarınıza koyun.
Bu bir yüzleşme çalışmasıdır..Derin bir nefes alın burnunuzdan ve yavaşça verin,üç kez daha tekrarlayın..sonra babanıza veya kırgın olduğunuz kızdığınız kişiye seslenin:
” Baba sana kırgınım…
Neredesin baba?
canımı çok yaktın,
beni çok üzdün.
beni yalnız bıraktın,
varlığını hissettirmedin.
Diğer çocuklar babalarıyla mutlu yaşarken,ben senden hiç bir sevgi göremedim…
Anneme,kardeşlerime kötü davrandın,
yuvamıza sahip çıkmadın..
Ben,sen den kurtulup kaçmak için karşıma çıkan ilk kişiyle evlendim!..
Ben babama kırgınım,canımı yakan babam Bu gün bir karar aldım ve ben bu yazgıyı değiştiriyorum..
Benden başlayarak ( çocuklarımın) soyumun şifalanması için ben seni olduğun gibi kabülleniyorum ve olduğun gibi affediyorum..
Seni Seviyorum..Kalbimdeki bütün kırgınlıkların şifalanması için ALLAH’dan yardım istiyorum..Ne olur Allah’ım , kalbimdeki bütün kırgınlıkların şifalanması için yardım et, NİYET ETTİM BABAMI AFFETMEYE !…Babamla aramdaki karmanın temizlenmesi için yardım istiyorum..
Yüceler yücesi Rabbim,babamla aramdaki tüm olumsuz enerjilerin sevgiye dönmesi için lütfen bana yardım et..Öfkemi sana teslim ediyorum,kırgınlıklarımı hesaplaşmalarımı sana teslim ediyorum…
Her neredeysen mutlu ol babacığım,ben de mutlu olmayı seçiyorum..
babamla ilgili tüm olumsuz kayıtları sevgiye dönüştürüp sevgiyle gönderiyorum..
Hayatıma mucizeleri çağırıyorum,babamı mucizelerle affediyorum seni özgür bırakıyorum;seni seviyorum babacığım!…
Her nerede isen mutlu ol..sen de beni affet hakkını helal et.
Yıllarca içimden kızdığım için sen de beni affet,hakkını helal et…
ben de sana hakkımı helal ediyorum..
her neredeysen mutlu ol her nerede isen huzurlu ol..
senide bir anne baba dünyaya getirdi sana sevgi verememiş olabilirler sen de bize sevgini veremedin.Bu durumu anlıyor ve kabül ediyorum ve ben seni sevmeyi seçiyorum!..
senin de sevgiyi yaşamaya hakkın var!..Bunun için seni affediyorum ve seni özgür bırakıyorum..İyi ki babam oldun ve iyi ki varım!…Şükürler olsun hamd olsun…
ALINTIDIR

Allah"ım !
Bana verdiğin ruha ve bedenime rehberlik et ! Her güne ruhum, bedenim ,kalbim ve zihnim sevgi saçarak daha güçlü başlasın. Saf olmayan her şey zihnimi, kalbimi ve bedenimi terk etsin.
Varlığım tüm varlıkların hayrı için evrensel sevgi ve ışıkla aydınlansın...
Başmelekler kalbimi sevgiyle şifalandırsın
Işık olsun ve öyle de oldu .....
Meleklerle iletişim meleklerimizin mucizeleri.

Şükür enerjisi çok güçlüdür
Her halinize her duruma herşeye Şükür edin!
Şükrü dilinizden düşürmeyin

Şükür duası
Sevgili Allah'ım
Bana yaşattığın tüm güzellikler için sana şükürler olsun!! Her şeyin iyisi en güzeli senden gelir!
Beni hayatım boyunca iyilerle, iyiliklerle karşılaştır. İyiliklerine vesile olmayı ve bu iyilikleri yaşamayı nasip et! Ve zaten öyle olduğu için şükürler olsun!
Ben artık koşulsuz akıştayım! Karşıma çıkan herkes, hayatımdan çıkan herkes, gönlüme giren herkes için sana minnettarım!
Doğru zamanlardaki buluşmalar, ayrılıklar için şükürler olsun!
Ben bedenimi seviyorum, enerjim tam olarak ışığa odaklı! Kendim için "çok şükür" diyebilmenin mutluluğunu, şimdiki gibi, her daim nasip et!
Evrendeki tüm güzellikleri anlayabilme, hayatımda tutabilme, koruyabilme ve arttırma gücünü ver! Bu gücüm için şükürler olsun!
Zamanımı, hayatımı ışığınla doldur! Bu mükemmel enerjin için şükürler olsun!
Beni ve sevdiklerimi koru!
Sevdiklerimin varlığı, sağlığı için şükürler olsun! Onların mutluluklarını yaşamayı, paylaşmayı nasip et!
Tüm mutluluklar için şükürler olsun!
Dengeli, içten ilişkiler nasip et, mutluluğumla mutlu olabilecek yüce gönüllü insanlar hayatımda var olsun!
Var olanlar için şükürler olsun! Hayatımdaki değerlerimi sen arttır, sen koru.
Bana eşlik eden her şey için şükürler olsun!
Bilirim ki, en doğru zamanda her dileğim kolayca ve hayırlısıyla yaşanır.
Duası kabul kullarından olduğum için şükürler olsun! Sen çok şükür diyebilmeyi herkese nasip et.
Şükürler olsun
Şükürler olsun

NAZARI İPTAL ET

İstemeden karşılaştığım bütün kötü enerjileri iptal ediyorum
Tarafıma gelen kötü niyetli hisler taşıyan kişilerin blokajlarını kaldırıyorum ve kendimi koruma kalkanına alıyorum.

Göz değmesine karşı kapalıyım

Kötü niyetli insanlara karşı kapalıyım Kendimi sadece iyi ve beni yükseltecek yükseltecek enerjilere sevgi ile açıyorum TEŞEKKÜR EDERİM!

Bedenindeki gerginlikleri serbest bırak ve özgürleş!!!

Bir kaç dakika Nefesine odaklan.

Bedenimdeki ağırlıkları şimdi ve burada serbest bırakıyorum. Gevşiyorum, sakinleşiyorum, rahatlıyorum... Dokularımdan, kaslarımdan, organlarımdan tüm negatif kayıtları bilerek ya da bilmeyerek şimdi serbest bırakıyorum.... Her nefes verişimle beraber, geçmişin getirdiği tüm yükleri serbest bırakıyorum.

oldu.. oldu... Şükürler olsun.

UYUMADAN ÖNCE

Tekrar Et!

• Bu gece uykumda tüm güzelliklerin hayatıma akmasına niyet ediyorum

• Ben derin uykudayken mucizelerin beni bulması için neler mümkün?

• Bu gece uykumda tüm negatif düşüncelerin, etkilerin ve olumsuz karmaların hayatımdan, bedenimden ve zihnimden uzaklaşmasına niyet ediyorum.

• Her şey bundan daha iyi ve daha mükemmel nasıl olur? Merak ediyorum.

• Bu uykunun beni iyileştirmesine, tüm karmalarımı yeniden yapılandırmasına hazırım!

Çok Şükür!

SABAH NİYETİ

• Her yeni güne binlerce kez şükrederek, uyanıyorum. Çok şükür!

• Bugün, adım attığım herşey kolaylıkla olmasına, kilitli tüm kapılar benim için ardına kadar açılmasına niyet ediyorum.

• Bugün, tüm fırsatların, mucizelerin önüme. serilmesine ve tamamını görüp. değerlendirebilmeye niyet ediyorum

• Bugünün bolluk, bereket içerisinde geçmesine niyet ediyorum

• Bugün hakettiğim tüm sevgiyi, neşeyi. gücü, huzuru, aşkı, başarıyı, parayı evrenden almaya niyet ediyorum

• Bugün, auramla ve çekiciliğimle girdiğim tüm ortamlarda dikkatleri üzerime çekmeye niyet ediyorum.

Çok Şükür!

Sevgili Kendim,

• Her zaman yüksek, pozitif, çekici ve güzel bir auraya sahibim

• Girdğim tüm ortamlarda auram ve güzelliğimle dikkatleri üzerime çekerim

İnsanlar tarafından sevilir, beğenilir ve taktir edilirim

• Çevremde geniş ve ilişkilerim kuvvetlidir

• Her zaman ve her konuda doğru insanları ve doğru bağlantıları hayatıma çekerim

Çok Şükür!

Access Consciousness araçları, ilişkilerinizde daha fazla farkındalık, açıklık ve kolaylık yaratmanıza yardımcı olabilir. İşte bu araçlarla ilişkilerinizi nasıl zenginleştirebileceğinize dair bazı ipuçları:

1. *Sorular Sorarak Olasılıkları Açın* : Sorular sormak, sınırlamaları kırmanıza ve ilişkilerde daha fazla alan yaratmanıza yardımcı olur. Örneğin:
- "Bu ilişkiyi daha kolay ve keyifli hale getirmek için ne yapabilirim?"
- "Bu kişiyle daha otantik bir bağ kurmak için hangi farklı seçimleri yapabilirim?"

2. *Access Bars ile Blokajları Çözün* : Access Bars seansı, ilişkilerdeki yargıları, beklentileri ve geçmişten gelen blokajları serbest bırakmaya yardımcı olabilir. Daha açık ve özgür bir enerji yaratmak için bu tekniği deneyebilirsiniz.

3. *Yargısızlık Halinde Olun* : İlişkilerde yargı, sınırlama yaratır. Kendinizi ve karşınızdaki kişiyi yargılamadan, kabulde kalmaya çalışın. Sorular sormak ve yargısızlıkla hareket etmek, ilişkilerdeki enerjiyi değiştirebilir.

4. *Seçimlerinizi Sorgulayın* : Her şeyin bir seçim olduğu anlayışıyla hareket edin. "Bu ilişki beni daha fazla neşe, huzur ve olasılığa götürür mü?" gibi sorular sorarak bilinçli seçimler yapabilirsiniz.

5. *Enerjiyi Takip Edin* : Enerji, size ilişkilerinizde neyin işe yarayıp neyin yaramayacağına dair ipuçları verir. Sizi hafif hissettiren enerjiyi takip edin, ağır gelen şeyleri yeniden değerlendirin.

6. (Temizleme Cümleleri)* : Access Consciousness'ın temizleme cümlesini kullanarak, ilişkilerdeki eski kalıpları ve sınırlayıcı inançları temizleyebilirsiniz. Örneğin, "Bu ilişkiyi zorlaştıran her şeyi şimdi yıkıp yaratımını iptal ediyorum" gibi bir temizleme yapabilirsiniz.

Bu araçları düzenli olarak uygulayarak, hem kendinizle hem de başkalarıyla daha keyifli, kolay ve anlamlı ilişkiler yaratabilirsiniz.

Sevgi ve Şefkatle Yeniden Kodlama:

Ellerini göğsüne koy.

Yavaşça şu cümleleri tekrar et (içinden veya yüksek sesle):
“Ben olduğum halimle sevilebilirim.”
“Kendimden vermeden de sevilmeye layığım.”
“Sevgi, hak ettiğim bir şey.”

* Enerjiyi Sabitleme:
Şimdi nefesini yavaşlat.
Gözlerini kapalı tutarak birkaç dakika kendini dinle.
“Bedenim şu anda nasıl hissediyor?” diye sor.

* Kapanış:
Ellerini kalbine koy ve “Teşekkür ederim” diyerek niyetini mühürle.
Su iç,

Niyet;
Bu gece öyle bir gece olsun ki,
ben dediğimiz, benim dediğimiz, varlığımı koyduğumuz her şeyden özgürleştiğimiz bir gece olsun.
Bu gece öyle bir gece olsun ki,
benden duyanın,benden işitenin, benden görenin sen olduğunu idrak ettiğimiz bir gece olsun Allah'ım.
+++

Günaydın ?

3 DEFA TEKRARLA ⤵️?
Mutlulukta mutsuzlukta bir seçimse eğer ben bugün mutlu olmayı seçiyorum
ben bugün sağlıklı olmayı seçiyorum
ben bugün huzurlu olmayı seçiyorum
tüm mucizelere açığım
ben güvendeyim
ben güvendeyim
ben güvendeyim

Hadi 5 Saniye Kuralı, ile bu hafta her güne baslayalım.
Mel Robbins’in Güçlü Motivasyon Tekniği

5 Saniye Kuralı, ünlü motivasyon konuşmacısı ve yazar Mel Robbins tarafından geliştirilen, erteleme alışkanlığını kırmak ve anında harekete geçmek için kullanılan basit ama etkili bir tekniktir. Beyninizin bahaneler üretmesini engelleyerek, harekete geçmenizi sağlar.

Eğer bir şeyi yapmak istiyorsanız, beyninizin sizi durdurmasına izin vermeden önce 5 saniye içinde harekete geçmelisiniz.

▫️Nasıl uygulanır?
• Bir şey yapmaya karar verdiğinizde, hemen 5’ten geriye sayın: 5 – 4 – 3 – 2 – 1
• Düşünmeden harekete geçin.
• Bahanelerin ve ertelemenin önüne geçerek, kendinizi motive edin.

Örneğin:
• Sabah alarm çaldığında kalkmak istemiyorsanız, 5-4-3-2-1 deyin ve yataktan çıkın.
• Bir sunum yapmanız gerekiyorsa ama çekiniyorsanız, 5-4-3-2-1 deyip konuşmaya başlayın.
• Spor yapmaya üşeniyorsanız, 5-4-3-2-1 deyip ayağa kalkın ve başlayın.

▫️5 Saniye Kuralı’nın Bilimsel Temeli
Bu kural, beyninizin erteleme ve korku mekanizmasını devreye sokmasını engeller.

Beynimiz otomatik olarak konfor alanında kalmak ister. Eğer bir harekete 5 saniye içinde başlamazsanız, beyniniz bahaneler üretmeye başlar.

5’ten geriye saymak, beynin ön korteksini (prefrontal korteksi) aktive eder, bu da bilinçli karar alma yetinizi güçlendirir.

Kural, otomatik davranış döngüsünü kırarak, sizi harekete geçmeye zorlar.

▫️Neden 5 Saniye?
Beynimiz, yeni bir eyleme geçmeden önce yaklaşık 5 saniye içinde bahaneler üretmeye başlar.
“Daha sonra yaparım.”
“Şimdi uygun zaman değil.”
“Bunu yapmak zorunda mıyım?”
“Biraz daha bekleyeyim.”

5 saniye içinde harekete geçmek, beyninizin bu bahaneleri üretmesini engeller ve sizi hemen aksiyona geçirir.

▫️ 5 Saniye Kuralı’nın Kullanım Alanları
Bu kural, birçok farklı alanda uygulanabilir:
• Erteleme alışkanlığını yenmek
• Özgüveni artırmak
• Zor görevleri hemen yapmak
• Korkuları ve kaygıyı yönetmek
* Yeni alışkanlıklar edinmek

▫️ 5 Saniye Kuralı ile Hayatını Değiştirmek İçin 3 Adım
• Hedefini belirle: “Spor yapmaya başlayacağım.”
• 5’ten geriye say: 5-4-3-2-1
• Harekete geç: Kalk ve hemen egzersiz yap.

Mel Robbins’ten İlham Veren Sözler:
• “Hissetmeyi bekleme, harekete geç!”
• “Motivasyon gelmesini bekleme, harekete geçersen motivasyon seni bulur.”
• “Küçük bir karar, hayatının gidişatını değiştirebilir.”

▫️5 Saniye Kuralı’nın Özet Faydaları
• Erteleme alışkanlığını kırar.
• Beyni bilinçli karar almaya yönlendirir.
• Özgüveni artırır.
• Harekete geçme süresini hızlandırır.
• Daha cesur ve proaktif olmanı sağlar.

Denemeye ne dersin?
Bugün 5 Saniye Kuralı’nı kullanarak hangi ertelediğin şeyi yapacaksın?

“Siz bilinçaltınızı bilince dönüştürene kadar, o sizin hayatınızı yönlendirecek ve siz ona kader diyeceksiniz.”
- Carl Gustav Jung

Bilinçaltının nasıl çalıştığını anlarsan, hayatını istediğin yönde şekillendirebilirsin.

Bilinçaltı, davranışlarımızı, duygularımızı ve alışkanlıklarımızı yönlendiren görünmez bir güçtür. Farkında olmadan hayatımızı şekillendirir. Onu doğru kullanırsak, yaşamımızı dönüştürebiliriz.

1. Bilinçaltı gerçek ile hayali ayırt edemez. Ona ne söylerseniz, onu gerçek olarak kabul eder.
• Olumlu cümleler kur! “Ben başarısızım” yerine “Başarıyı hak ediyorum” de.

2. Bilinçaltı tekrarı sever. Sürekli yaptığımız şeyler, otomatik hale gelir.
• Pozitif alışkanlıklar oluştur! Her gün küçük ama düzenli adımlar at.

3. Bilinçaltı, kelimelerden çok görsellerle çalışır. Hayal ettiğin şeyleri daha hızlı gerçekleştirirsin.
• İstediğin hayatı gözünde canlandır! Kendini o başarıyı yaşarken hayal et.

4. Bilinçaltı, yoğun duygulara daha güçlü tepki verir.
• Olumlamaları sadece söyleme, hisset! Mutluluğu, huzuru, başarıyı gerçekten yaşadığını hisset.

5. Bilinçaltı “değil”, “yok” ve olumsuzluk eklerinden anlamaz. “Hata yapmamalıyım”, dediğinde, sadece hataya odaklanır.
Cümlelerini olumlu kur.
• “Hata yapmamalıyım” yerine “Doğru kararlar alıyorum” de.
Hasta olmak istemiyorum.” yerine “Sağlıklıyım ve güçlüyüm.” de.

6. Bilinçaltı şu anı yaşar. Onun için geçmiş ve gelecek şu anda yaşanıyor.
• Hedeflerini sanki şu anda gerçekleşiyormuş gibi söyle:
“Ben zaten başarılı bir insanım.”
“Bolluk ve bereket içindeyim.”

7. Bilinçaltın, çocukluktan beri taşıdığın inançlara göre hareket eder. Bu yüzden bazen ilerleyemediğimizi hissederiz.
• Kendi inançlarını sorgula. “Para kazanmak zor” yerine “Bolluk içinde yaşamak benim hakkım” gibi inançlar geliştir.

8. Bilinçaltı, sürekli aldığı mesajlara göre programlanır. Bu yüzden tekrarlanan sözler, zihninde güçlü bir etki bırakır.
• Kendine olumlu telkinler ver!
“Ben değerliyim, hayatım güzelleşiyor.” gibi cümleleri her gün tekrarla.

Eğer istediğiniz herhangi birsey tüm çabanıza ve onunla ilgili tüm adımları atmanıza rağmen olmuyorsa, “BURADA GÖNÜLLÜ OLMADIĞIM VEYA ALIP KABUL EDEMEDİĞİM NE VAR?" diye sorabilir ve kontrol dışı prosesini yapabilirsiniz.

*Kendim olarak kontrol dışı, tanımlama dışı, sınırlama dışı, form yapı ve önem dışı, doğrusallık dışı ve eşmerkezlilik dışı olsaydım, ben kim ve ne olurdum? Bununla ilgili her şeyi godzilyon kez yıkıp yaratımını iptal ediyorum.*

*_"Eğer bu durum benim için aslında bir kayıp değil, daha büyük bir farkındalık kapısı olsaydı, bunu nasıl farklı algılayabilirdim?"_*

*_"Ben sınırsız olasılıklara açığım. Direndiğim, reddettiğim veya almaya gönüllü olmadığım her şeyi şimdi fark ediyorum ve serbest bırakıyorum. Evrendeki tüm potansiyeller bana hizmet edecek şekilde şekilleniyor. Ben artık kolaylığı, akışı ve gerçek benliğimi seçiyorum."_*

Bu alana bir cevap yazın...
Geri
Üst Alt