Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

İçinden Geleni Söyle

İşte bu yüzden Ankara'lı sayılıyorsun :D

Bunlar memleket nasıl olur nereli olurumu bilmiyorlar kütük kütük önemli
Senden ala kütük mü var lan. Akdndldlf

Valla bilmiyorduk çok sağolun. Babadan Ankaralıda olsam ora doğumlu olmadığımı dile getirdim. Anlayacak kafa göremiyorum ama haklısınız. :D

Babamda kendi babasından dolayı başka şehirli kütük önemli ya. Kdkdldldmd

Valla bilmiyorduk çok sağolun. Babadan Ankaralıda olsam ora doğumlu olmadığımı dile getirdim. Anlayacak kafa göremiyorum ama haklısınız. :D

Bak işte babanın babası nereli ise sen oralısın. Gezer göçer bir aileye denk geldik arkadaş. Ben bizim soy ağacına baktım. Bolu'dan 1 km öteye geçmemişler. Sizinki biraz daha gezgin :D

Bak işte babanın babası nereli ise sen oralısın. Gezer göçer bir aileye denk geldik arkadaş. Ben bizim soy ağacına baktım. Bolu'dan 1 km öteye geçmemişler. Sizinki biraz daha gezgin :D
Ee biliyok. :D ama ben Ankarayı tercih ediyorum en azından bildiğim yer. Dedemin memleketi hiç bilmem hiçte gitmedim. :D

Yavrucuğum ben doğma ankaralıyım babam ankara dedem ankara daha daha ilerisi Çorum diye geçer devlet kütüğün sandığın orası demiş yani aslen çorumluyum ama resmi olarak ankara doğma istanbul büyüme geçer.. Memleketini şey yapma sen hindusun öküz kenti e bende öküzüm cnndmcmd

Bağımlısı oldum iyice. :D

Bu alana bir cevap yazın...
Geri
Üst Alt