Genel Forumlar'ın en şahanesine hoş'geldiniz.. Genel Forum - Genel Forum Sitesi'🌼

Kayıt olarak genel forum sitemizin içeriklerine ulaşa'bilirsiniz.. Yenilikci bir forum anlayışını benimseyen forummeskeni sitemiz.. Sizleri eğlendirmekten, bilgilendirmekten çok mutluluk duyacaktır..

İçinden gelen bir Resim ekle

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
O kadar insana sadık oluyorlar ki böyle gözünün içine bakıyorlar.Arkadaşımın da var iki tane cins ama onlar.. biri beyaz biri siyah.Adları da peynirle zeytin.Adlarıyla çağrılınca nasıl atlıyorlar üstümüze çok akıllılar seviyorum bende ama şu an bakamayız .
yok sadık değiller... kedilere ne yaparsan yap sadık olmazlar.. o köpeklere has birşey... sen evde öl.. açlıktan kediler seni yer.. ama köpek olsa açlıktan seninle beraber ölür onlar hisli hayvan... yani sadık konusunda kediler out

Cins kediler eve kolay alışıyor sokak istemiyor sokakta yaşayan kediler tamam öyle yağa bele yine sokak istiyor.

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
@İlkiz, kediler candır başka birşey demem... temiz hayvanlar... bir tek tüy olayı var oda bakım istiyor ama bakmazsan bile senede 1 kere tüy krizi yaşanır dahası yok... moralin bozukken kucagına al yatır anında stresini alırlar mırrr mırrr oyyyş

Hele de küçük yavru olunca daha sevimli oluyor kediler, o oynamaları yokmu

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
oynamaları iyide bizim evdekoltukların süngerlerini çıkardı... bilgisayar masa üstüm var kabloları ısırdı soydı.. yani dağıtıyor çok dağıtıyor ... hayvana bişide diyemiyorsun :haha:

Kanepelerin canı çıkıyor valla tırmıklıyorlar hal kalmaz çocuktan beter oluyorlar.Yaramazlar.Yok istemem kanepeleri mahvederler seviyorum ama yok olmaz

• Haha
Tepkiler: LsR

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
benim hatun tırnaklarını kesiyordu.. ama çekyattan dolayı değil... dışarda olanları tırnakları törpüleniyor evde o imkan olmayınca biz severkende oynarkende fena çiziyor... onu biz seneler sonrasında uygulamıştık kesmeyelim yazık diyordukta... yok o iş öyle değilmiş.. dışardakiler betonda asfaltta yürüdüklerinden onlarınki törpüleniyor .. evdekileri kesmek lazım çabuk uzuyor... tabi kestirirlerse :haha: baya bir savaşıyorduk asdjfkdhkjfh

Kesmek lazım ama çiziyor dokununca bıçak gibi çizik oluyor biliyorum.

• Beğen

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
ama nasıl yanıyor sonradan... ben kediyi yıkadım kaç sefer o suyu dökünce mazlumlaşıyorlar... dişiydi bizim kedi birde kızgınlık dönemindeydi.. ilaç falan kullanıştık damla olarak.. oraya gir buraya gir acayip kirlenmişti... siyahtı belli olmuyordu ama ne kir çıktıydı.. banyoda koluma bir sarıldı :D korkusundan suyu sevmez bir çok kedi.. tırmalayacağından değil korkusundan sarıldı abi bi çizdi o an bişi olmadı sonradan bi yandı :haha: fena yakıyor

Tabi çok tırmalıyorlar yıkanmaya gelmiyorlarki kötü oluyor onun tırmaladıkları yerler yanıyor tabi.Çok eskiden vardı bizimde çok baktık ama sonra annem istememişti ben namaz kılıyorum tüy tüs oluyor onun dolandığı yerde kılamam demişti bir dahada almadık .

• Beğen

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
Tabi çok tırmalıyorlar yıkanmaya gelmiyorlarki kötü oluyor onun tırmaladıkları yerler yanıyor tabi.Çok eskiden vardı bizimde çok baktık ama sonra annem istememişti ben namaz kılıyorum tüy tüs oluyor onun dolandığı yerde kılamam demişti bir dahada almadık .
heh işte tam yerinde konu oldu... namaz kılına bilecek tek temiz hayvanda kedidir aslında bunu bir çok kişide böyle bilir.. gerçekten temizler ama