Hardallı Ve Beyaz Soslu Levrek Fileto Tarifi

Katılım
2 yıl 2 ay 16 gün
Mesajlar
17,919
Çözümler
1
Tepkime puanı
6,190
Cinsiyet
bPg20e
hardalli-ve-beyaz-soslu-levrek-fileto-55c805c3-f572-4663-9718-6393c09caa63.jpg

Malzemeler​

  • 4 adet levrek fileto (2 adet levrek)
  • 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
Hardallı beyaz sos için
  • 5-6 yemek kaşığı krema
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • 1/2 adet limon kabuğu rendesi
  • 1 yemek kaşığı limon suyu
  • 1 yemek kaşığı dereotu (Kıyılmış)
  • 1 tatlı kaşığı taneli hardal
  • Tuz,
  • Karabiber (Taze çekilmiş)

Hardallı Ve Beyaz Soslu Levrek Fileto

Nasıl Yapılır​

  1. Levrek filetoları tuzlayın ve biberleyin.
  2. Tavada zeytinyağını ısıtın ve levrek filetoların her iki tarafını ikişer dakika pişirin.
  3. Sos için tüm malzemeyi ufak bir tencerede çırparak ısıtın.
  4. Levrek filetoları yanında haşlanmış sebze ve hardallı beyaz sos ile birlikte servis edin.
 

Benzer konular

Geri
Üst Alt