- Katılım
- 2 yıl 9 ay 4 gün
- Mesajlar
- 18,707
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 6,357
- Cinsiyet
Malzemeler
- 4 adet levrek fileto (2 adet levrek)
- 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz
- Karabiber
- 5-6 yemek kaşığı krema
- 1 tatlı kaşığı tereyağı
- 1/2 adet limon kabuğu rendesi
- 1 yemek kaşığı limon suyu
- 1 yemek kaşığı dereotu (Kıyılmış)
- 1 tatlı kaşığı taneli hardal
- Tuz,
- Karabiber (Taze çekilmiş)
Hardallı Ve Beyaz Soslu Levrek Fileto
Nasıl Yapılır
- Levrek filetoları tuzlayın ve biberleyin.
- Tavada zeytinyağını ısıtın ve levrek filetoların her iki tarafını ikişer dakika pişirin.
- Sos için tüm malzemeyi ufak bir tencerede çırparak ısıtın.
- Levrek filetoları yanında haşlanmış sebze ve hardallı beyaz sos ile birlikte servis edin.