Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Gerçek Kvkk Kurallarına İlişkin

Charismax

EsoEs
Şimdi arkadaşlar Kvkk çoluk çocuğun ağızında sakız olmuş.. Normal üyede kullanıyor bunu yöneticide site sahibide..
Mesela @Supervisor ün adı ayşe ama size yadigar olduğunu söylemem söyleyemem site sahibi olarak .. Kvkk Bizim için geçerlidir sizin gizliliğinizi koruyan bir mevzudur..
Burada forumlarda uzun uzun saçma sapan bilmişlik yaparak yazacağımıza size direk ilgili yerin adresini veriyorum
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
yani bu konuyu açma nedenim mecburiyettir.. Bizi bağlıyor bu kurallar.. Bir üye size gelip sataşıp ya biliyorumda işte kvkk kuralları falan fistan derse bir bok bilgisi olmadığını anlayın..
Site sahiplerinin bağlı olduğu mevzu budur..
@Dea Dia nın adını bana sorduğunuzda ben ona asuman diyemem ama siz onu ecemsu olarak tanırsınız asıl adı semiha'dır yinede siz peri diye çağırın..

Ben konuyu ciddi argümanlar kullanarak materyalist bir havaya sokup bilim ilim atom parçalama yazısı yazmadım.. Yani gizliliğiniz bizde korumada

Bu alana bir cevap yazın...
Geri
Üst Alt