Genel Forum Sitesi Bir Diğerine Baş Kaldırırsa Ne Yapılır

Charismax

Copyright @ Charismax
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
Adres : Mekanı Cennet
Dış kapı : Cehennem
Mekan içi : Forummeskeni.Com

Selam arkadaşlar bu makalemde size bir arkadaşımın forumunda olan sorunundan bahsedicem, şaka şaka yani www.şakaşakaşaka.com adresin'de arkadaşımın sitesi.. Ve bu makalemi madde madde gitmeyi planlayarak yazıyorum...

Bu arkadaşımın sitesi baş kadırarak tabi tahmin ettiğiniz üzere, vbullettinos 3.8 bilmem kaç 6 sürümlü olabilir ama siz 12 uzantılı olanı alın shell yemeniz lazım', sütun gezintilerinde'de keyloger esintili crack custom, hata baskısının anahtarları olmalı,ve o anahtarların gizli yapısından nasiplenip' hack ihtimalini arttırmanız lazım..

Özetle ben buraya çıktım, buraya neden çıktım? Niçin çıktım?.. Forum Sitelerinin, namusunu ırzını yada boşver, gördünüz yürüdüm çıktım.. Herkes çıkabilir.. BİRGÜN sizde şirinleri görebilirsiniz çocuklar..

Neyse efendim konuyu dağıtmayalım, bu arkadaşımın vbullettinos 3.8 bilmem kaç 6-7- hop 12 sürümü' Xnedor sitesi için istek atmış.. Aşkı ilan teklifinde bulunmuş.. Bende arkadaşıma Xnedor'un ata erkil bir yapıya sahip olduğunu tıpkı MaybesBB gibi toplumdan geldiğini söyledim..

Oda çiftleştirmeyi o zaman ortak bir mekanda yapalım dedi.. Bende kabul ettim' veritabanlarını çırılçıplak meydana çıkararak, içindeki ruhu saldım, Sonra bunlar için UPGRADE GENEL FORUM işlemini başlattım..
Ama görecektiniz nasıl uyum sağladılar, www.şakaşakaşaka.com sitesi ile hayalGerçek arasındaki diğer taban birleşince' ortaya Genel Forum Sitesi olarak İpBABa site tabanı çıktı..

Kırma bir üremeden sonra bizde bu sorunları komple temyiz' temize havale etmek için.. Xnedor ve vBullettinos 3.8 hoop 12 - 8 9 4 'yi çöpe attık..

Şuan arkadaşım çok mutlu Xnedor ve vBullettinos 3.8 hoop 12'lik inşaat çivisi gibi bişeyli sürüm sahipleride çözümü bulmuş oldu..

Teşekkürler makale burada sona erdi..

Yazar: Charismax
Tarih : 01: 08: 2022
Saat: 01:32
Memleket: Chorum

Okey yessör piliz ... Yorumları alalım..

Charismax

Copyright @ Charismax
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
Yıllar önce Charismax'tan hizmet aldım' a'dan 'z ye her şeyi ile ilgilendi çok memnunum.. Tavsiye ederim.. Hepiniz Charismax yani bana gelin..

Şirket kurdum'da kendi kendimi şeyapayım dedim.. Nasıl olsa bende kendimi anlamadığım için birşeyler yazmışım biraz öveyim ama kendimi beğenemiyorum onu tepkiler üzerinde çalışmadım.. Teşekkürler..

Charismax

Copyright @ Charismax
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
@Üzüm, Hayır biz babayız onlar çocuklar bizlik birşey yok :devilish: Dış ses burası.. olaylarla bir alakamız ve yan bir kuruluşumuz yoktur.. Lütfen taklitlerimizden sakınınız..

Charismax

Copyright @ Charismax
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
Çok güzel olmuş Xnedor ve vBullentinos ksnskdm
Merhaba ben charismax ve ben aynı zamanda charismax'a kurulum yaptırdım.. Her an her dakika yardıma koşuyor çok ilgileniyor tavsiye ederim.. sfsadfdsf

Kuruluş ismi vermiyek şimdik.. iki üç insanın kötü yönetim algısı yüzünden marka değerlerine zarar gelmesin dedim.. :devilish:
Fakirim ama salak değilim ekmeğin içine ekmek koyar yerim

Akıl küpü seni sen ekmeğin içine ekmek koy ye süper :giggle: ?

Charismax

Copyright @ Charismax
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
Çok güzel olmuş Xnedor ve vBullentinos ksnskdm
Bide :D bak gördün işte 170x250 olan sabit tutan vbullentinoslu arkadaşlar senin yaptığın 170x280 olan avatarları kullanabilsinler diye o boyuta getirmiş çakallar sessiz sedasız yapmak budur işte bizde hep vardı zaten gösterilmesi için adfdsafafd

Medeni Hal
Bide :D bak gördün işte 170x250 olan sabit tutan vbullentinoslu arkadaşlar senin yaptığın 170x280 olan avatarları kullanabilsinler diye o boyuta getirmiş çakallar sessiz sedasız yapmak budur işte bizde hep vardı zaten gösterilmesi için adfdsafafd
Farkındayım gördüm. ^^
Ama olmaz öyle bu yaptığım avatar boyutlarınada getirsinlerki bu gözü kalan arkadaşlar kullanamadıkları için üzülmesinler direk alıp kullanabilsinler. vBullentinos'lu arkadaşlar bunuda yapar.

Alıştık bize özenmelerine.^^

Charismax

Copyright @ Charismax
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
@Destina, Şuan isteselerde yapamazlar bu avatar boyutlarını.. yapmaları için mobilden feragat etmeleri lazım.. localhostta bende türlü site tabanları kurulu.. yani bir sisteme bağlı birisi değilim.. neyde yenilik yaparsam onu halka açar sunarım destek sitelerinde.. ki bu her zaman adım charismax olarak olmaz.. zaten bir kaç kişiyle muhabbetim var uzaktanda tanımıyorlar.. oradaki vasfım destek olduğu için.. ne gereği var? ben şuyum buyum demeye? nikahınamı alacaklar anasını satayım.. hiç sevmem..