Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Forumkalbi.com sitesi üzerinde adı geçen herkes'i ilgilendiren yasal bir duyuru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Charismax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bir avukat bürosuna giriyorum bir çıkıyorum derdim sigara içeyim işlemler bitsin.. Buraya bakıyorum ağlama duvarı olmuş hepimiz manyağız...

Neslihan nı da yuvası ile vurmazdı insanların yaraları ile dalga geçen birisi kötü değil de acizdir.
Kız ne vurması ne yarası bize malzeme lazımdı onuda kendisi veriyor..

Bu arada isim vermeden ? Escherichia Coli Enfeksiyonu konusunda akıllarınca dalga geçmiş bayanlar.. O mide bakterisi sadece mide'de türemiyor.. Bayan olduğunuz için temas ettiğiniz kişilere dikkat edin kalın bağırsak enfeksiyonları'da oraya sırayet ediyor.. Ben daha size dokunmadım (:
@VaNeSSa tavsiyem ya yazma sitesine gitmem diye yada genel anlamda her yerde takıl.. Dediklerin uyuşmuyor sonra bende kendim'den şüphe ediyorum..

Bu konu benim tarafımdan kapanmıştır... Ben normale dönüyorum.. Dediğim gibi hallettim.. Devlet çocuklarını terbiye edecektir.. Siz devam edin ... Köz getir cavit... Yengen kızdı...

Aynen öle yenilir yutulur değil.
Sen forumokuluna geldin ya bi ara.. Mesaj atmıştım sana o zamanki konu için ... Sen yazdın çizdin gittin ay oldu site kapandı... Burda da mesaj attım yine gittin 10 sene sonra gelirsin bir olay altına yazmak için artık :D Merak etme baz'da ki yönetimin buraya taşınmaz burda online olunca .. Zira ben geldim bir gorilin oyuncağı kırıldı diye abi derken hiç tanımaz oldun.. Üyeler arasında seçim olmaz ama sen beni seç ben pikaçuyum...

Uğradığında bi bakarsın anlık yazamam belki o ayrı .

Sen forumokuluna geldin ya bi ara.. Mesaj atmıştım sana o zamanki konu için ... Sen yazdın çizdin gittin ay oldu site kapandı... Burda da mesaj attım yine gittin 10 sene sonra gelirsin bir olay altına yazmak için artık :D Merak etme baz'da ki yönetimin buraya taşınmaz burda online olunca .. Zira ben geldim bir gorilin oyuncağı kırıldı diye abi derken hiç tanımaz oldun.. Üyeler arasında seçim olmaz ama sen beni seç ben pikaçuyum...

Forumokulunda şifremi unuttum giremedim burada unutursam şaşma kafam çok dalgın şu aralar kusura bakma lütfen ^^ goril konusuna gelecek olursak özelden anlattım işim olmaz olduğum yere gelemez bitti insanlar bazen tanıyamıyor kimseyi malesef buda böle oldu geldi geçti işte bu forum güsel olmuş bence bizde mi geçsek @Regex xenfora 😂 deniz aklıma geliyor xenfor diyince sinirlerime hakim olamıyorum nedense 😄Ongun seni sevmez ama ben severim 😂😂

Forumokulunda şifremi unuttum giremedim burada unutursam şaşma kafam çok dalgın şu aralar kusura bakma lütfen ^^ goril konusuna gelecek olursak özelden anlattım işim olmaz olduğum yere gelemez bitti insanlar bazen tanıyamıyor kimseyi malesef buda böle oldu geldi geçti işte bu forum güsel olmuş bence bizde mi geçsek @Regex xenfora 😂 deniz aklıma geliyor xenfor diyince sinirlerime hakim olamıyorum nedense 😄Ongun seni sevmez ama ben severim 😂😂
Ongun xenforo'ya geçerse ben ona öğretirim nasıl giriş yapılır nasıl tam kayıt olunur nasıl avatar koyulur falan sdfdsfg

@Regex sana öğreticem söz ... (Mahallede misket oynarken demiştim) Geç geç .. sdfsgd

Savay bunu hiç sevmezdi

Bir de o vardı demi. Ne oldu ona ? Pek kıymetliydi😂

Savay bunu hiç sevmezdi

Bir de o vardı demi. Ne oldu ona ? Pek kıymetliydi😂
Benimde kıymetlim vardı bir köpekti küçükken beni ısırmaya kalkınca babam anasını..... Gönderdiydi.. Bu işler böyle.. Bazen bazı olaylar gelişmeli insanlar öyle tanımalı .. :D

@Regex sana öğreticem söz ... (Mahallede misket oynarken demiştim) Geç geç .. sdfsgd
İtiraf ediyorum, genel forumun ne olduğunu ve foruma nasıl girileceğini bu arkadaşın aşağıdaki videosundan öğrenip zamanda yolculukla geçmişe giderek bunca icraatı vBulletin üzerinde gerçekleştirdim. Kayıtlara geçsin! Sonra laf falan vurursa "montaj bu!" dicem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Eğer aşağıdaki başlıklarda da video çekersen sana 24 saat içerisinde XenForo eklenti kodlamalarıyla dönüş yaparım yavrucuğum. (Bu yavrucuğum kelimesini dün sana kullandığı için malum şahıstan aparttım, hep o mu bize özenecek? Mutlu olsun diye.)

- FTP'ye nasıl bağlanılır?
- Domain nedir?
- Hosting nedir?
- Bunlar yenir mi?
- Nick nasıl değiştirilir?
- Adres çubuğuna nasıl URL yazılır?
- Enter'a nasıl basılır?

Bekliyorum. Ok, tşk, bye. :*

İtiraf ediyorum, genel forumun ne olduğunu ve foruma nasıl girileceğini bu arkadaşın aşağıdaki videosundan öğrenip zamanda yolculukla geçmişe giderek bunca icraatı vBulletin üzerinde gerçekleştirdim. Kayıtlara geçsin! Sonra laf falan vurursa "montaj bu!" dicem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Eğer aşağıdaki başlıklarda da video çekersen sana 24 saat içerisinde XenForo eklenti kodlamalarıyla dönüş yaparım yavrucuğum. (Bu yavrucuğum kelimesini dün sana kullandığı için malum şahıstan aparttım, hep o mu bize özenecek? Mutlu olsun diye.)

- FTP'ye nasıl bağlanılır?
- Domain nedir?
- Hosting nedir?
- Bunlar yenir mi?
- Nick nasıl değiştirilir?
- Adres çubuğuna nasıl URL yazılır?
- Enter'a nasıl basılır?

Bekliyorum. Ok, tşk, bye. :*

Sabri abin sana güzel bir klip çekecek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt