Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Forumkalbi.com sitesi üzerinde adı geçen herkes'i ilgilendiren yasal bir duyuru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Charismax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Charismax

Fastcore
Dün bahsettiğim şu konu dışında ayrı bir konu açmak istedim..

Ben dediğimi yaptım .. Forumkalbi sitesinde bulunan yönetimini sağlayan güncel nick 05.02.2025 tarihli kişi olan OKYANUSUNKALBİ isimli kullanıcı' site sahibi olarak görülmektedir.. Bu kişi bildiğimiz kendi söylemleriyle GÜNCE isminde birisidir kendisi öyle isimlendiriyor öyle izah ediyor.. Kendisinin eczane (eczacı) olduğunu idda ediyor.. Bir ara edirne bir arada istanbul'da ikamet ettiğini söylüyor .. OkyanusunKalbi - Bir diğer önceki nicki olan Leydihan isimli bu site sahibi arkadaşımızın kullanıcılarından SÜRMENAJ nickli kişiyide arkadaşı olarak takdim ediyor.. Lakin 'Leydihan' ile olan tüm diyaloglar Sürmenaj kullanıcısı tarafından yorumlanıp dile getiriliyor (Fake) Bizden önce'de sahte üyelikleri konuşuluyor şüphe ediliyordu.. Bizimle beraber daha bir belirginleşmeye başladı.. Yukarıda verdiğim konu link'inde açıkladığım gibi ve yapacaklarımı belirttiğim gibi sonuç ve bazı ikazlarda bulunmak istiyorum..

Forumkalbi.com sitesinin lisansı kimin adına ise
Forumkalbi.com sitesinin hostingi kimin ismine kayıtlı ise (ÖDEME BİLGİLERİ)
Bu kişler Cuma' günü yasal olarak savcılığa verilecektir lakin sonuna kadar okuyunuz ..
Bu konu 2 avukat ve 3 taraf olarak şikayet edilecektir.. Sebebini konu içinde yazıyorum.. (Açıklayarak)

OkyanusunKalbi - Leydihan - Günce olarak bildiğimiz şahıs araştırmasında arkadaş çevresine anlatıkları dostları olarak bilinen ve dostları olmayan eskiden sohbet ettiği bizlere dahi verdiği bilgiler doğru' Lakin kendisini takdim ettiği şekil kendisi değil ..Elimde Leydihan'a ait olduğuna inandığımız telefon numarası vardı.. Teyit için dün gece kendisine ulaştım.. (04:00) sularında yazdım aramadım gece diye ..

Kelime kelime yazmayacağım ekran ss var zaten..

Selam vermeden numaranın onun olduğu düşüncesiyle Forumkalbi.com - OkyanusunKalbi - Leydihan- Günce- Tuğçe- Yada Sürmenaj hangi sıfatına hitap etmemi istersen eşime ve bana yazdığın yazıları ben yargıya taşıyacağım ister bu konuyu konuşup kapatalım istersen restleşelim yasal işlemleri başlatalım gibicesi anlamı taşıyan bir yazı yazdım ..

İnterneti kapalı tek tik olarak gitti.. 20 Dakika sonra çift tik oldu .. Tabi okundu bilgisi kapalı baktı mesajlaşırken çünkü okundu bilgileri kapalıydı..
Sonra sabah bana yazdı.. Neden bahsettiğinizi bilmiyorum beni test edemezsiniz asıl ben sizi yargı savcılığa vereceğim tarzında bir dönüş yaptı..
Kimsiniz demedi hop noluyoruz demedi tepkisi suçluluk duygusu gibiydi..

Yazdım yazdı yazdım yazdı derken.. Öğlen az önce diyeyim ben.. G.Hukuk bürosuna gittim ..

G. Hukuk bürosuna durumu izah ettim çıktım hafta sonu ilgilenelim dediler.. (Detay vermiyorum)
Sonra beni bir numara aramış ben büroda işlerimi hallederken..
Yazdım numaraya buçuk gibi ararım ben unutursam lütfen siz arayın dedim..
Saat geldi ben yazdım müsaitim arayın yada müsaitsem ben sizi arayayım dedim..

Beni arayan kişi bizim Leydihan için araştırma sonucu TUĞÇE A. isminde'ki bayanın avukatı oldu..
Ünlü sayılabilecek bir avukat ve kendisinin yakını olduğunu söyledi ..
Durumu izah ettim .. Dedim ki böyle birisi var araştırmalar bu telefon numarasını çıkardı bize biz TUĞÇE A. ile mi görüşüyoruz dedim?
Evet ben avukatıyım dedi yazmışsınız v.s durumu izah ettim..
Kendisi bana TUĞÇE A. hakkında açık bilgiler verdi.. Bu bilgiler forumkalbi.com sitesinin - Leydihan - OkyanusunKalbi - Sürmenaj - Günce - olarak bilinen şahısın herkese anlattıklarıyla uyuşan bilgiler .. Artı bizim kendi çabalarımızla bulduğumuz bilgiler ve forum üyelerinin bilmediği bilgiler..

Konuya geleceğim ayrıntıları çıkararak..

Sonuç olarak Tuğçe hanım evli boşanmış birisi ve 1 çocuğu var eşi ile sorunlu ayrılık sonrası eski eşininde şuan bitkisel hayatta olduğunu söyledi..
Avukat bize anlattıklarınız doğru profil uyuşuyor Tuğçe hanım ile lakin Tuğçe hanım o bahsettiğiniz kişi değil birisi onu zor duruma düşürmek için kopyalamış onun gibi davranıyor olabilir dedi.. Ben biraz forum siteleri hakkında bilgi verdim avukat ben bilişimciyim bilişim şirketim vardı İD' adresten buluruz bizde rahatlarız sizde dedi..
Avukat ekledi ; Öyle birisini tanıyorum bunları yapacak ama günahını almak istemem .. Siz yasal süreci başlatın bizde bu durumu ayriyetten savcılığa iletelim gerçek ortaya çıksın dedi.. Anlaştık ben elime geçen numarayı vermiştim onu geri çektirdim numarayı herkes yazabilir ben başbakanım bile diye'bilir.. Elimize geçen numara zaten herkes'e açık bir bilgi numarası İnstagram - Facebook gibi yerlerde iş amaçlı kullanılan..

Avukat ile imasal görüşümüz ; Leydihan denilen şahıs TUĞÇE A. adında birisiyle düşman olabilir mesela Tuğçe A. 'nın eski eşinin ailesinden birileri olabilir çünkü sorunlu bir ayrılık olmuş.. Avukatın görüşüne göre tanıdığım birisi var ama emin değilim.. Bu avukat dediğim kişi benim leydihanın telefon numarası diye aradığım kişi Tuğçe A. nın avukatı..

Özetle Şizofrenik bir vaka.. Başkalarının bilgilerini kendi bilgileri gibi başkalarının hayatını kendi hayatı gibi aktarıp her türlü haltı yiyip rahat oluş sebebi budur..

Bu konu forumkalbi sitesinde adı geçen herkes'in resmi yasal yol ile soruşturulması demek.. Cuma günü işlem başlayacak bu konuyu açma sebebim o sitede bulunan linsans sahibi - alan adı sahibi hosting ödemesi yapan kişiler varsa Leydihan - Günce için kendisi bir ödeme gerçekleştirdiyse yasal takibe alınıp karakola çağırılma durumunuz var o yüzden'dir..

Eşim ve benim evlilik aile değerime hakaretten ben G.hukuk bürosunda'ki arkadaşlarıma havale ediyorum..
Tuğçe A. avukatı ise benim talimatlarım sonrası kişisel verileri kopyalama ve başkalarına hakaret edip suçu başkasına yıkmaktan savcılığa verecektir..

2 avukatla'da konuştuğumda kendisine bildir konuyu halletmeye çalışın uzlaşı olmaz ise başlatın dedi.. Bende bu saatten sonra kararlıyım her seçenek önümde..

Xxxx Bu numaradan whatsaptan bana ulaşabilir.. Bunu kendi mantığımla yazıyorum .. Biz neysede kopyaladığın kişileri bari zahmete sokma emin ol avukatları çok dişli işi bilem birisi benden yırttın diyelim oradan yırtamazsın.. Yanlışlık varsa gel düzelt .. Yoksa kabul etmişsindir bitti..

Son düzenleme:
Çok ağır şizofren hastasıyla karşı karşıyayız. Tuğçe A. dediğimiz kişinin kuzeni zaten Günce adında birisi. Avukatığın dediğine göre eski eşinin ailesiyle sorunları varmış Tuğçe'nin. Yani bu Leydihan büyük ihtimalle eski eşin ailesinden birisi belkide eski görümce. Büyük ihtimal gelinlerinin ailesi kılığına girip her haltı yedikten sonra nasılsa ben çıkmam onlar çıkar mantığında hareket eden, aşırı haset kindar birisi. Yani bu olay üzerine hapis yatabilir. Bizim avukatlar buradan, Tuğçe'nin avukatı oradan şikayette bulunacaktır. 2, 3 avukat ile uğraşacaksın bakalım sonunda bu kadar rahat edip, insanların aile değerlerinden, hastalıklarından ve kayıplarından böyle rahat vurabilecekmisin göreceğiz. Bu olay çok ciddidir Forumkalbinde buna çanak tutanlarda kaçıp kendisini kurtarsın derim. (:

Hukuki süreç başladıktan sonra konuşacak bişey kalmıyor. Bir anda ortaya çıkıp başkası gibi davranıp,yetmeyip üzerine bir de sizofrenik yoldaşına da üyelik açarak millete hakaretler edip,insanların aralarını bozup,kin kusan birisinden kurtulmuş olur herkes. Çünkü bu arkadaş utanma ve arlanmadan yoksun ki hala o sitede devam edip konuşuyor. Büyük ihtimal ortağına yaptırmış olabilir ödemeleri. Yine yırtabilir. Bir süre ortadan kaybolmaya çalışabilir ve ortağının başı yanar. Burada uyarı aslında ona.
Ayrıca bu platformu ona açmak bu kişinin varlığını devam ettirmesini sağlamaktı. Bu şekilde özgürce her türlü kötülüğü o platformdan sağlayabileceğini düşünebildi ve bu şekilde devam etti. Sabah gırgır ile ordinaryüse atıfta bulunma sebebim buydu. Belki de sonu orası olur.

Hayırlısı.

Bir bilgi daha ekleyeyim anlaşılmamış olabilir..
Seni ben aile değerine hakaretten
Diğer taraf anlattığım bu benzerlikten seni veriyor..
Ulaşımıda telekom şirketleri fiber' turktelekom artık sitene nasıl bağlanıyorsun o şekilde sana ulaşacaklar..

Tık tık kim o ?
Polis..
Ne vardı?
İfade için karakola gelin..

İki yerden farklı bir dava.. Dedim ama ben örnek bir sitede verdim.. Atmak laf sokmakta küfürde edebilirsin.. Ama bana diyeceğini bana dersin ailesel olarak yazıp çizemezsin...

Hayırlı günler..

Ersine aldırdı büyük ihtimal. Bunu zaten @Regex daha iyi anlatır kuran kendisi biliyor yani. Sözde Ersin ile reelde de görüşmüş Leydihan denen şahıs. Ersininde başını yakacağı kesin. Yapacak bir şey yok.

Hukuki süreç başladıktan sonra konuşacak bişey kalmıyor. Bir anda ortaya çıkıp başkası gibi davranıp,yetmeyip üzerine bir de sizofrenik yoldaşına da üyelik açarak millete hakaretler edip,insanların aralarını bozup,kin kusan birisinden kurtulmuş olur herkes. Çünkü bu arkadaş utanma ve arlanmadan yoksun ki hala o sitede devam edip konuşuyor. Büyük ihtimal ortağına yaptırmış olabilir ödemeleri. Yine yırtabilir. Bir süre ortadan kaybolmaya çalışabilir ve ortağının başı yanar. Burada uyarı aslında ona.
Ayrıca bu platformu ona açmak bu kişinin varlığını devam ettirmesini sağlamaktı. Bu şekilde özgürce her türlü kötülüğü o platformdan sağlayabileceğini düşünebildi ve bu şekilde devam etti. Sabah gırgır ile ordinaryüse atıfta bulunma sebebim buydu. Belki de sonu orası olur.

Hayırlısı.
Domaini ben kaydetmiştim, bunun Güzel Hosting'deki hesabına transfer ederken bana ad-soyadının Günce Y. olduğunu söyledi ama firma içi domain aktarırken ad-soyad göremiyoruz tabii. Hatta sonra ya benim iki adım vardı ama birini girince kabul etti allah allah ne işse falan demişti. Ancak şahsi Enpara hesabıma domainin ödemesi Arthur'dan geldi.

Hostingi kim aldı, vBulletin lisansı kimde bilmiyorum. vBulletin lisansına bilahare giriş yapmadım, kurulum için dosyaları kendisi indirip upload etmişti. Customer number üzerinden işlem yaptım.

Belki vBulletin lisansı kendisine aittir çünkü ta forumhane zamanından kalma demişti ama şifreyi bulma konusunda da bir sorun yaşadı forum açmaya ilk karar verdiği sıralar. Daha sonra vBulletin ile yazıştığını ve hesabı kurtardığını söylediğinde, lisansı sen ikinci el mi almıştın sıfır mı? diye sormuştum; ikinci el demişti. Bu yalan çünkü ikinci el olsa kimlik doğrulaması almadan, o hesabın o kişiye ait olduğunu teyit etmeden vBulletin parola sıfırlamaz mail adresi farklıysa. Muhtemelen vBulletin'deki bilgileri gerçektir 2014-2015'lerden forumhane.net'ten kalan çünkü, bir şekilde vBulletin.com'daki lisans şifresini bana vermesi gerekirse diye onun yolunu yaptı. Bunu Telegram'da konuştuğumuz dönemler @Destina ve @Charismax'a yazın anlatmıştım.

Yani bu olaylar ilk ortaya çıktığında; ödemeyi Ersin'e geçtirmiş olması, kimsede telefon numarasının olmaması falan kafamda parçaları sahte olduğuna dair çok güzel birleşti de işte.

Bana atıfta bulunduğun kısma gelince, ben suç işlemek amaçlı bir platformun kurulumunda rol oynamadım, destek vermedim, aracı olmadım veya alan adı satmadım. Sonuç olarak kârsız şekilde alan adını kaydedip, ödemesini alıp transfer ettim. Diğer yazılımsal işlemleri ve geliştirmeleri de gönüllü olarak yaptım. Benim teknik adminlik dönemimde site içerisinde bu suçlar işlenmedi (şimdi diyeceksin ki Charismaxlara karşı olmasa da başkalarına karşı işlendi, ona da cevap bir sonraki cümlemde geliyor). Kaldı ki ben imtiyaz sahibi değilim, yasal olarak ilgili alan adının veya sitenin yöneticisi değildim, dolayısıyla hukuki olarak herhangi bir sorumluluğumun doğması söz konusu bile olamaz. Çünkü bende Arthur tarafından geçilen ödeme dekontu, alan adı aktarımının yine aynı tarihte bu şahsın hesabına yapıldığına dair firmadan alınacak resmî belge niteliğindeki doğrulama müzekkeresi ile mevcutlu olarak sabittir. Kısacası hem bilişimin, hem hukukun içinde biri olarak tanık sıfatıyla ifademiz gerekirse de ilgili esas numarasına kayden açılacak soruşturma dosyasına ya da Cumhuriyet Savcısı iddianame düzenlemeye gerek duyarsa açılacak ceza davasına Ankara'dan talimat ifadesiyle gider beyan ekletiriz. Sorun değil böyle şeyler. Sürece gerek olduğu takdirde destek vereceğimi ilgili kişiler biliyorlar zaten.

Biz seninle gırgıra ve birbirimizi sevmemeye devam edelim.

Domaini ben kaydetmiştim, bunun Güzel Hosting'deki hesabına transfer ederken bana ad-soyadının Günce Y. olduğunu söyledi ama firma içi domain aktarırken ad-soyad göremiyoruz tabii. Hatta sonra ya benim iki adım vardı ama birini girince kabul etti allah allah ne işse falan demişti. Ancak şahsi Enpara hesabıma domainin ödemesi Arthur'dan geldi.

Hostingi kim aldı, vBulletin lisansı kimde bilmiyorum. vBulletin lisansına bilahare giriş yapmadım, kurulum için dosyaları kendisi indirip upload etmişti. Customer number üzerinden işlem yaptım.

Belki vBulletin lisansı kendisine aittir çünkü ta forumhane zamanından kalma demişti ama şifreyi bulma konusunda da bir sorun yaşadı forum açmaya ilk karar verdiği sıralar. Daha sonra vBulletin ile yazıştığını ve hesabı kurtardığını söylediğinde, lisansı sen ikinci el mi almıştın sıfır mı? diye sormuştum; ikinci el demişti. Bu yalan çünkü ikinci el olsa kimlik doğrulaması almadan, o hesabın o kişiye ait olduğunu teyit etmeden vBulletin parola sıfırlamaz mail adresi farklıysa. Muhtemelen vBulletin'deki bilgileri gerçektir 2014-2015'lerden forumhane.net'ten kalan çünkü, bir şekilde vBulletin.com'daki lisans şifresini bana vermesi gerekirse diye onun yolunu yaptı. Bunu Telegram'da konuştuğumuz dönemler @Destina ve @Charismax'a yazın anlatmıştım.

Yani bu olaylar ilk ortaya çıktığında; ödemeyi Ersin'e geçtirmiş olması, kimsede telefon numarasının olmaması falan kafamda parçaları sahte olduğuna dair çok güzel birleşti de işte.

Bana atıfta bulunduğun kısma gelince, ben suç işlemek amaçlı bir platformun kurulumunda rol oynamadım, destek vermedim, aracı olmadım veya alan adı satmadım. Sonuç olarak kârsız şekilde alan adını kaydedip, ödemesini alıp transfer ettim. Diğer yazılımsal işlemleri ve geliştirmeleri de gönüllü olarak yaptım. Benim teknik adminlik dönemimde site içerisinde bu suçlar işlenmedi (şimdi diyeceksin ki Charismaxlara karşı olmasa da başkalarına karşı işlendi, ona da cevap bir sonraki cümlemde geliyor). Kaldı ki ben imtiyaz sahibi değilim, yasal olarak ilgili alan adının veya sitenin yöneticisi değildim, dolayısıyla hukuki olarak herhangi bir sorumluluğumun doğması söz konusu bile olamaz. Çünkü bende Arthur tarafından geçilen ödeme dekontu, alan adı aktarımının yine aynı tarihte bu şahsın hesabına yapıldığına dair firmadan alınacak resmî belge niteliğindeki doğrulama müzekkeresi ile mevcutlu olarak sabittir. Kısacası hem bilişimin, hem hukukun içinde biri olarak tanık sıfatıyla ifademiz gerekirse de ilgili esas numarasına kayden açılacak soruşturma dosyasına ya da Cumhuriyet Savcısı iddianame düzenlemeye gerek duyarsa açılacak ceza davasına Ankara'dan talimat ifadesiyle gider beyan ekletiriz. Sorun değil böyle şeyler. Sürece gerek olduğu takdirde destek vereceğimi ilgili kişiler biliyorlar zaten.

Biz seninle gırgıra ve birbirimizi sevmemeye devam edelim.
Ben yasal olarak senin bir suçun olduğu imasında bulunmadım ama anlattığın gibi tüm kurulumdan bilgin vardır. Ayrıca ne kadar hırs ile yapmadım vs desen de biz birbirimizi biliyoruz. Ben şuan bu kişinin rahatlıkla forumlarda cevap verme şansını sana borçlu olduğunu söyledim. Yoksa ne forum kurardı ne de başka bişey. Kuyruğunu sıkıştırıp yine 1 2 foruma girip çıkardı. Zeki adamsın detay açıklamaya gerek yok. Ben seni yasal bir suç ile ilgili değil ona ''iyi niyetinle yardımın '' ona özgür bir suç mahali sağladı ki en çok sana itham ve zararı olmuştur belki de. Bana birkaç kez sen zamanında lafı olduğunda beğeniler şu bu neyse onları saymıyorum,bizden sana, senden onlara geçti. Çünkü orada kendince bir cumhuriyet kurdu ama kalkışmaların sonu malum. Sen iyi niyetle sağlamış olduğun özgürlüğü aslında sonu oldu demek istedim.Kötülük etmiş oldun ona gibi.

İşin özü bu işte yanmış közü tutan arkadaş ortağı.

Ben yasal olarak senin bir suçun olduğu imasında bulunmadım ama anlattığın gibi tüm kurulumdan bilgin vardır. Ayrıca ne kadar hırs ile yapmadım vs desen de biz birbirimizi biliyoruz. Ben şuan bu kişinin rahatlıkla forumlarda cevap verme şansını sana borçlu olduğunu söyledim. Yoksa ne forum kurardı ne de başka bişey. Kuyruğunu sıkıştırıp yine 1 2 foruma girip çıkardı. Zeki adamsın detay açıklamaya gerek yok. Ben seni yasal bir suç ile ilgili değil ona ''iyi niyetinle yardımın '' ona özgür bir suç mahali sağladı ki en çok sana itham ve zararı olmuştur belki de. Bana birkaç kez sen zamanında lafı olduğunda beğeniler şu bu neyse onları saymıyorum,bizden sana, senden onlara geçti. Çünkü orada kendince bir cumhuriyet kurdu ama kalkışmaların sonu malum. Sen iyi niyetle sağlamış olduğun özgürlüğü aslında sonu oldu demek istedim.Kötülük etmiş oldun ona gibi.

İşin özü bu işte yanmış közü tutan arkadaş ortağı.
Seninle bunları uzun uzun konuştuk zaten. Hatta o arkadaş seni bana karşı doldurmaya çalışırken, kendi miki tilki deyip bir dolu olaydan sen sorumluymuşsun gibi bana anlatmamışçasına; sadece benim yazdığım özel mesajları sana atarken bunları bilebileceğimi bile düşünmedi. Aramızda seninle sorun olsa bile biz senin de dediğin gibi birbirimize salladığımızı veya yaşananları ulu orta kabullenip söyleyebilecek adamlıkta insanlarız.

Burasını geçtim; seni anladım, ama ben de diyorum ki ben olmasam ve kesin niyet edip karar vermiş olsa gider ücretli kurdururdu. Piyasada vBulletin'ci kalmadı diyeceksin, e o zaman da burası gibi XenForo kurdururdu. R10'da, XGT'de tonla adam var ücretli forum kurdurulabilecek. Yani aslında hırsla yaptığımı ve yollarımızın böyle kesiştiğini düşünsen de -ki bir yönden haklısın- sonunda sen de iyi niyetle yaptığımı ve en çok ithamı yaptığı kişilerden birinin de ben olduğunu söylüyorsun. Şu an tartışıyormuş gibi görünüyoruz ama ikimiz de aynı şeyi söylüyoruz. Ancak ben tüm samimiyetimle söylüyorum ki; ilk başlarda gerçekten onu bir dost gibi görüp samimiyetine inanmıştım. Sen de dahil bazı kişiler hakkında düşüncelerimizi paylaşmamız buna vesile olmuştu ancak arkadaş baştan aşağı sahtekârmış.

Sonuç olarak; ben gerçekten kendisini çok farklı birisi gibi sanmıştım ve fake olabileceği ihtimali vs. aklımın ucundan geçmedi. Herkese karşı buluttan nem kapıp titizlenen ben onunla ilgili hiç öyle düşünmedim, çünkü 2012'lerden beri bu adla takılan biriydi ve eskiden de Esra'yla ortakken olan forumhane.net'i sonradan üzerine aldığını vs. Bahtiyar'dan biliyorum. Bunları kafamda düşününce gerçekten bu nickte, bu isimde bir gerçek kişi gibi düşünüp hiç o boyuttan yaklaşmadığım için çözmem normal bir insana nazaran daha uzun sürdü. Keza Sürmenaj'ın sürekli VPN'le girdiğini fark etmiştim ama o da taaa 2014'lerden eski forumunda yarattığı bir karakter olduğu için Forumel'e de ilk geldiğinde Sürmenaj, ben Forumel'de teknik admindim; hiç şüphelenmedim. Hatta kurnaz arkadaş önce Sürmenaj olarak üye olup ortamı hazırladıktan sonra kendi olarak gelmiş.

Yani benim de bilip es geçmem veya bile bile lades olayım yok, kendimle ilgili durumlar vuku bulduktan sonra Elysian'la beraber ayrıldık forumundan. Ondan sonra @Destina ile de zaten konuşunca laf taşıma vs. olaylarını tam olarak netleştirince notunu verdim. Paralelinde de bu olaylar yaşandı. Olaylardan aylar sonra @Destina'yı benim doldurup kendi üzerine saldığımı falan ima etmiş tıpkı eski takıldığı forumda her şeyin sorumlusu olarak seni görmesi gibi. Neyse yeter bu kadar çok uzun bir metin oldu yine. Sonuç olarak ben de seni sevmiyorum. :D

Sonuç olarak; bu arkadaşı biz çıkarmasak üzerine düşmesek avukatlara kadar gitmesek hiç kimse ilgilenmezdi. Herkesi salak yerine koymaya devam ederdi, salak olmak isteyen gene oluyor ona çare yok. Forumlarda herkes birbirine sallıyor asılsız olanların üzerine çok güzel yatıp örtpas ediliyor ama doğruların ortaya çıkma gibi bir huyu vardır. Bu zamana kadar çıkaran olmadığı için rahat nefes alıp vermiş. Bizimle tanıştıktan sonra işler değişti. Şimdi bu arkadaşı isteyen istediği gibi savunup bize sallayabilir onlar bizim gözümüzde toz tanesi, onlar kendi salaklıklarına yansınlar acınacak haldeler. Bu şahısa gelecek olursak daha isminin kanıtını sunamıyor, her yerde birşeyler gizleme çabasına giriyor amaç ne? sahte olduğu için. Şahsen ben @Regex'e forum açtırmış olsaydım ödemeyide Fatih'e değil kendim Neslihan olarak yapardım. Bu basit şeylerde bile kendi adı çıkmasın diye 40 tıkla atıp ortağına hallettiren birisinin daha doğrulunu kim niye sorgulasın? Hadi Günce, Tuğçe değil Ayşe, Fatma çıksın. Sonuçta sahte misin evet. Biz çıkaralımda isteyen istediği yalana inanmaya devam edebilir özgürdür.

Eğer hastalıktan yapıyorsa bunları üzücü, takıntılı birisi olduğunu biliyorum Okyanus’un kalbinin ama şizofreni çok farklı bir şey.. Yani çocuğu varsa ona çok yazık. Çünkü böyle durumlarda hep çocuğa olur olan.. Hatta anne ve baba da psikotik semptomlar varsa bir süre sonra birlikte yaşadığı kişilerde de görülebilir.

Psikolojik konuları da bu kadar çok forumunda açması onu da bilemiyorum.
Umarım hasta değildir, hayatta her şey aşılır, herkes her duruma düşer. Her şey insanlar için ama hastalık başka bir şeydir. Orada suçlu, suçsuz yoktur..

Hukuk nedir ki Türkiyede uyduruk mevzular, insanların sağlığından, hayatından hiçbir şey kıymetli değildir.

Forum kavgaları, onlar bunlar her şey bir yana. Hastalıklar hele de bu tarz tam tedavisi imkansız olan ve genetik aktarımı yüksek olan hastalıklar sıkıntı.. Travma depresyon mani bunların tedavisi var ama psikoz da hastanın üstüne gitmemek gerekir.

Bu hastalık yönünden düşündüm de şimdi, bu kadar manipülasyon yapman, herkesi ikna edebilmen gerçekten çok ilginç.. Reelde psikolojik hastayı direkt anlarımda sanal da tabii farklı bir dünya.. Ben bile inanmıştım en azından arkadaş olduğumuza.

Gerçekten tanısı olan hastaysa çok üzülürüm. Bence öyleyse çok da üstüne gitmeyin eğer hastane tanısı varsa. En azından bu hastalık konusunu avukatıyla görüşün. Bazı çok kötü şeyleri tetikleyebilirsiniz istemeden çünkü.. Psikozsa mevzu, bazı yazmak istemediğim şeylere yatkınlık oluyor bu hastalarda. Sonra büyük vicdan azabı çekebilirsiniz.

Okyanus Kalbi’ne yaptığı saçma davranışlarından kızıyoruz filan ama bu sağlıklıysa, hasta ise olay çok başkadır. Dikkatli olmak gerekir.

Arkadaşlar ben avukat değilim avukat ağızı ile yazamam konuşamam.. Burası biraz yargı basit forum atışması gibi gözükmüş illaki yazan yazıyor v.s biz bunu istesek sessiz sakince hallederdik .. Olay malumunuz senelerce forumda olan birileri var .. Birilerinin dur demesi lazım o dur diyecek kişilerin biz olduğunu ben düşünmüyordum aklımda yoktu bu şekilde.. Artık son raddeye getirdi kusura bakmasın.. Ben ali veli diyorsam atışma yapıyorsam.. O ayşe fatma diyor .. Yani çok alakasız belaltı muhabbetlere giriyor bu iş .. Bizimde bir damarımız var yapacak bir'şey yok .. Bu kadar akıllı bu kadar kişiyi kandıran birisinin ne tür bir kelime kullanıp seçeceğini bilmesii gerekiyor .. İster fake çıksın alayı ister kendisi bizim olayımız o değil o başka bir konu o konunun dava sahibi asıl taklit ettiği kişi zaten ... Benim durumum hakaret.. Uyardım çok uyardım.. Ve hala telefon numaramıda bıraktım bekliyorum...

Hayırlısı olsun onun hakkında da sizin hakkınızda ne diyelim. :)
Ben sadece kendisi ile çok sohbettim olduğu için kendi bakış açımdan duygularımı ifade etmek istedim.

Bu kız insanı iki araya düşürüyor. Bir yandan olur olmadık şeylerle koz biriktirme, laf sokma, iğnelemek insanların emeklerinin üzerine yatmak diğer taraftan çok masum, emek veren iyi biri gibi..

Şu son yaptığı nick taklit etme olayını ise ne anlayabildim tam ne de anlam verebildim.

Herkese merhabâLar bu konuda okadar çok zor şeyler yasadım kı bende anlatayım herkes de bilsin artık. :)
Bu arada o forumu ben hiç bilmedim bir gün bahtiyar ile konuşurken bana dediği şu hadi gel eskiden bir arkadaşım var ona destek ol ben dedım tamam gelım ben orayı bilmiyordum bile gittim üye oldum destek oldum. Konu felan açarken bana verdiği övgüler mesajlar hepsi forumun da kayıtlıdır ilaki bir gün çıkar her neyse yönetim teklif edildi kabul ettım. Ben gibi birini bulmıs kayıp eder mi asla etmez :) neyse yönetime gırdım yonetıme girince skyp ıstenıldı normalde skyp adresını kımseye vermem ama verdım şartmış ya yönetim grubunda neyse. Bunada peki sonra herşey güzel giderken bir gün beni sesli aradı yaz dı bana @Dea Dia nın ona yaptığı şeyleri anlattı bende dedım ki üzülme User mı ıstıyorsun tamam ben getirim Çünki tek bir amacı vardı Mesude yi geçmek. Ondan daha üste olmak benim skyp m'de ne kadar insan varsa davet ettım bir anda 4 kişi takılırken 30 buldu kulanıcılar çünkü onun derdi sadece fesatlık ve kıskançlık neyse orada iki tane daha arkadaşımı mod olmak için ikna ettım sesde skyp de ne hikmetse bu zamana kadar skyplerıme hiç bişey olmazken Skyplerim bir bir patladı giremiyorum hiç bir şekilde yeni skyp acıyorum oda patlıyor sonra kalktı bana dedi ki sakın yanlıs anlama ben yapmıyorum ne yapıyorsa Ongun yapıyor dedı :) ama biliyorum ki benim iki skyp m'de onun elinde hala neyse ki asıl 800 kişi olan skypyı vermedim ona :) benım ona yaptığım iyiliği ömrü hayatında kimse yapmamiştir ben oradan @Regex ile ayrılınca kötü oldum benden kötüsü olmadı namussuz biri olmadı. O iyiliklere karsı bende hepinize soruyorum madem oraya attıgım konularım kopy dı neden silmedi kendiyle irC de gelişti. :) çok komik. Birde Beste nin nickine girip bana hakaretler saydırdı özel hayatıma girdiler benim Bahtiyar ile birlikte olduğumu dile getirdiler öle bişey yok olamazda bunu bir kere kafalarına soksunlar sonra By_Mehmet ile ilişkim olduğunu söledıler adam evli 3 çocuğu var ben bu kadar aciz bir insan mıyım :) benim günahımı aldılar hiç sorun değil ben kendimi biliyorum. Biz forumbazı actıgımızda bana hep dedıgı @Regex sana Plan kurdu ulan at o planı dedım atmadı çünkü yoktu öle bişey :) sonra ben Ongun söz verdikten sonra hiç bir sunucu gitmedim gitsem de hep söledim Root olduğum yerlerde kendimi drop yapıp çıktım benim nickimle takılıp User topladı bunlar hep kanıtlı ne hikmetse en samimi olduğum arkadaşlarıma beni kötüledi sadece benim ss mı alıp attı onlara onlar için dediğini atmadı onlara beni attı ortaya niye çünkü bana ihtiyacı yoktu çevrimiçi sayısı yükselmişti :) ilahi adalet var her zaman. Ve bana kendi forumu'nda saydırdı da saydırdı ben bu bu zamana kadar kimseye babam yok diye aglayıp kendimi açındırmadım benim olaylarım çok farklı beni çok iyi araştıran @Regex biliyor kaldıkı ben anne yi hiç anmadım bak ben annemden nefret ediyorum :) bunun nedenleri çok farklı seni hiç ilgilendirmez ama beni babam ile vuramazsın o benim çok hassas noktam sonra 2 sene önce ölen abimle de vurdu Alay ettiler iki nıcklerlede.
Sonra konu evliligime geldi eski eşimle vurdular pardon da 4 duvar arasında yasıyan bendım sen mıydın herkes ayrılık yaşayabilir bende yasadım dedınız kı kızını inkar ettı ben kızımı hiç inkar etmedim Allah'ın emaneti birde bana. Ben heryerde bagıra bagira kızım var dedım. Zaten. Yani ben ne zaman ayrılınca Ozman namus oldum ve tuttu banladıgı konuya benim Damla nın oradakı şeyleri attı hani sen demiştin @Destina sana Damla nın sesi bile yok damla Ongun demişti? Neden bunları sölemıyorsun sonra @Regex ın resmini hani sana Neslihan atmıstı bak neslihan benim her ne kadar aramız bozuk olsada geçmişte telefonumda tek olan insandı kımsenın resmını kimseye atmıyan biri sen kendin buldun attın bana birde utanmadan insanların üstüne iftira atıyorsun Fatih için ne dedin ses de iyi hatırla böle karım olsa çekmem dedın bende sana günah alma yapma dediğim de suratıma kapattın 3 gün yazmadın bana :) derdin ne onuda bilmiyorum Saway konusunda bana güya bu arkadaş günceye aşıkmiş Mesude girmiş aralarına ne saçma adamın akılı yokmu. :) biraz utanman olsun demediğin kalmadı bana insanların namusuna kadar dil uzattın. Hadi biz namussuz olalım? Sen çokmu namuslusun ar damarın çatlamış kalkıp bana 20 yaşında cocukla cıktıgını anlatıyorsun ve Kojiro olarak @Dea Dia nın oraya girdiğini söluyordun Mesude dikkat et derim. Ve son olarak ben kendimi sakladım ama haklı gerçeklerim bir mevcut davam var en azından sen ğibi başka kimle gezmedim dön aynada kendine bak. Ve kendi forumu'nda iki tane daha Nick var oda onun @Regex `e attım bu sabah ben hiç bir zaman korkmadım korkmam da sadece sebebim var bu sanalda basıma gelen bir olay var bunu o beyinsiz akılına şok. Birde Çetin konusunda ona üzüldüğünü benım ona kazık attıgımı dile getirdi :) ben kazık atmadım bana asılan birini forumda mı tutsaydım ? Yol verdım gitti kendinle karıstırma beni sonra oda forum actı gitti ersin nickiyle oraya üye oldu milletin arkasından konuşup konuşup milletin forumuna üye oluyorlar ne pislikce pisliklerinizde boğulun inşallah..

Son düzenleme:
Ya çok şeyler yazarım sana da değmez insansın sen bunu anlamıyorsun 24 saat henim forumumu izliyorsun kurup kurup gelıyor bana saldırıyor konularıma taktı ya allah askına sal beni @R5 bişey bulmuştu @Regex seni özledim yazmıştın sonra o mesajı silmiştin kendinle çelişennsensin. Ve ben aylardır kendi forumumda vakıt ayıramazken işlerim yorgunken laf atmaya başlıyan da sendin Coolumsun sana gelince Ongun kurup kurup geldin bu adam senin için tek art niyetli laf sölemezmezken sen heryerde bu adama saydırdınn senin arkandan konuşan ona asık olduğunu söyleyen günceye çemkir biraz bırak onu bunu sen herşey ortada da zaten o iyi biri olsaydı senin benim konumu üstüne almazdı kopyala ya konularımız bunu yapmazdı özenle silerdi o forumun dan birde güzin konusuna gelince ona hiç aldırış etmiyorum sizde etmeyin bütün bunları yapması azgınlıktan. Daha forumda çıkmadıkları erkek kalmadı ona buna saldırıp utanmadan atılan yazıları beğeniyor o nun beyni ancak günce nin beyni kadar şuanda ikisinin tek derdi hanımhanımcık takılıp av yapmak dertleri bu :) bunlar bir yapıstımı asla kurtuluşunuz olmaz bunlar bu kadar karaktersiz insanlar işte. @VaNeSSa sana gelince sende onun agızına bakıp benim dostum kardeşim dediğim adamla benim sevgili olduğumu söledin dile getirdin bana bunu yaptın yapmasaydın keşke birde beni öldurmekle tehtıt ettin ben hep yerindeyim memleketim doğu ama yıllardır Karadeniz deyim işim gereği çocuğumun okulu gereği yani buradayım Allah'a can borcum varsa seve seve veririm yani şunu demek istiyorum baskasının ağızına bakıp beni yargıladınız asla hakımı helal etmiyorum bu namus konusunda. Ben şuna inanıyorum ilahi adalet var er yada geç. Buna inanıyorum.

Sen daha ordamısın üstünden çok sular aktı ben artık eskide olanları unuttum o defteride kapattım çoktan bence sende kapat artık @Elysian

Sen daha ordamısın üstünden çok sular aktı ben artık eskide olanları unuttum o defteride kapattım çoktan bence sende kapat artık @Elysian
İşte ben de kapatamıyorum haksız yere gunahımı aldınız ben bekar dururken evli adama malzeme olmadım olmam da yani şunu diyorum sana milletin agızına bakıp millete sarma birini dinlerken diğerini de dinle. Bunu yap yani. Bu çok onur kırıcı. Bunu demek istiyorum.

İşte ben de kapatamıyorum haksız yere gunahımı aldınız ben bekar dururken evli adama malzeme olmadım olmam da yani şunu diyorum sana milletin agızına bakıp millete sarma birini dinlerken diğerini de dinle. Bunu yap yani. Bu çok onur kırıcı. Bunu demek istiyorum.
Bundan sonra kimseyle uğraşmama kararı aldım zaten. Kötü biriyse Allah cezasını verir ya bu dünyada ya öbür dünyada İyi biriyse mükafatlandırır.. Şu an tek düşüncem kendim gerisi beni ilgilendirmiyor...

Bundan sonra kimseyle uğraşmama kararı aldım zaten. Kötü biriyse Allah cezasını verir ya bu dünyada ya öbür dünyada İyi biriyse mükafatlandırır.. Şu an tek düşüncem kendim gerisi beni ilgilendirmiyor...
Kötü olmasaydı Mesude yı hastalıgıyla beni ailemle vurmazdı hadi onuda geçtim Neslihan nı da yuvası ile vurmazdı insanların yaraları ile dalga geçen birisi kötü değil de acizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt