Genel Forumlar'ın en şahanesine hoş'geldiniz.. Genel Forum - Genel Forum Sitesi'🌼

Kayıt olarak genel forum sitemizin içeriklerine ulaşa'bilirsiniz.. Yenilikci bir forum anlayışını benimseyen forummeskeni sitemiz.. Sizleri eğlendirmekten, bilgilendirmekten çok mutluluk duyacaktır..

Forum sitesinde forumlardan bahsetmek

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
Bir yerde sabit kalıcı iseniz.. başka yerlerde yoksanız sizin adınız fake üyeliktir.. yani sizler aslında bizlersiniz.. sizin hesaplarınız bize ait.. biz vardiyalı karı koca çalışıp sizleri online ediyor.. aranızda konuşturuyoruz.. çalışmıyoruz yorgan yastık kemiriyoruz.. parayıda genel forumlar amiri diye bir kurum var ordan alıyoruz :D

Lavinya

Az insan, çok huzur.
Bir yerde sabit kalıcı iseniz.. başka yerlerde yoksanız sizin adınız fake üyeliktir.. yani sizler aslında bizlersiniz.. sizin hesaplarınız bize ait.. biz vardiyalı karı koca çalışıp sizleri online ediyor.. aranızda konuşturuyoruz.. çalışmıyoruz yorgan yastık kemiriyoruz.. parayıda genel forumlar amiri diye bir kurum var ordan alıyoruz :D
Kişi kendinden bilir işi diye bir söz vardır hasta insanların sözlerini umursamamak gerekiyor :) sana bir forum atıyım bak bakalım oradaki üyeler heryerde var mı ne diyelim şimdi hepsini tek bir kişi mi yönetiyor diyelim :giggle: sadece burada varız diye genel forumları bilmiyor değiliz :) ayrıca ben bu sözü kendime hakaret olarak kabul ederim onlar kim ki bana fake diyorlar kaç kuruşluk insanlar?

Medeni Hal
Bunu her seferinde söylüyorsun neden böyle saçma bir algı var? sadece bu foruma has birşey mi?

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
Kişi kendinden bilir işi diye bir söz vardır hasta insanların sözlerini umursamamak gerekiyor :) sana bir forum atıyım bak bakalım oradaki üyeler heryerde var mı ne diyelim şimdi hepsini tek bir kişi mi yönetiyor diyelim :giggle: sadece burada varız diye genel forumları bilmiyor değiliz :) ayrıca ben bu sözü kendime hakaret olarak kabul ederim onlar kim ki bana fake diyorlar kaç kuruşluk insanlar?

Bunu her seferinde söylüyorsun neden böyle saçma bir algı var? sadece bu foruma has birşey mi?
Ben sırf bu durumdan dolayı hepinizle konuşurken bunu dedim.. gidin dedim takılmasanızda üye olun :D en son beni @Daisy bu konuda bozunca burda ne yaparsanız yapın dedim.. bu algı bizden kaynaklı.. ahmet mehmet yapsa sorun yok.. charismax destina olunca olay böyle oluyor.. kaç çift var forumlar'da evli ? aynı ortamlarda ? :D kapişş

İsim
Gizem
Memleket
İstanbul
Medeni Hal
Gerçekten konu başlığı konu içeriği aynı yorumlar farklı :D anlamadım

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
O yazıyor diye cevap vermedim zaten. Ben kendi görüşümü belirttim :D
Burada görüş belirtmek yasak... darbe girişimleriniz sonuçsuz kalacak... bot fidanları arıyorum.. sizi güvenlik güçlerimiz gelip alacak.. teşekkürler.. sfsdf

Bazıları reklam yapmaya geliyor o yüzden bahsediyor bazıları kelime aralarına çaktırmadan sokuşturmaya çalışıyor

Üzerime alındığım için kendi adıma açıklık getiriyim bu konuya. Burda kimse saf değil bu forumda takılıyorsam her forumda olma ihtilalim vardır ve varımda sadece nickim farklı buraya üye olurken bu nicki almak istedim fake diyen arkadaşlar bunu düşünemiyecek kadar beyinsiz olunca her şeyi derler kardeş. Onu diyenleri ben tanıyorumda onlar beni nickim farklı diye tanıyamıyor en güzelide bu değilmi :D belki burdaki çoğu arkadaşta öyledir onları bilemem ama ben öyleyim :D

Bir yerde sabit kalıcı iseniz.. başka yerlerde yoksanız sizin adınız fake üyeliktir..

Lafa bak....Hadi ordan hiçte üstüme alınmadım neden fake olayım değilim elbette.Başka yerde de yokum bakıyorum here yere şöyle genelden kuşbakışı ne olmuş... :giggle:
İsteyen istediği yere takılır, isteyende takılmaz .

Celestria

Zaman avcısı
Site ismi belirtmeyiniz bu reklama girer ve sildim

• Beğen
Tepkiler: LsR