Genel Forumlar'ın en şahanesine hoş'geldiniz.. Genel Forum - Genel Forum Sitesi'🌼
Kayıt olarak genel forum sitemizin içeriklerine ulaşa'bilirsiniz.. Yenilikci bir forum anlayışını benimseyen forummeskeni sitemiz.. Sizleri eğlendirmekten, bilgilendirmekten çok mutluluk duyacaktır..
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fiziki görünüşünüzün kişiliğinizi etkilediğini düşünüyor musunuz?
+ fiziki görünüş' güzel kız ' güzel erkek yani yakışıklı erkek anlamındaysa etkiler...
Kişilik anlamında değil belki ama fiziki görünüm insanlara özgüven verir.. Yalnız hiç bir etkileme konuşma kadar mükemmel değil'dir..
misal benim diksiyon iyi değildir.. ama muhabbetim etkiler çünkü ben derin insanım yapmacık sözler kullanamam.. fiziki görünüşümde aslında özgüven yok' ama kendimle barışık bir insanım.. utangaçlığım çekingenliğim geçiçi bir durumdur..
Herşeyin lafta kaldığına inanıyorum... vallahi öyle dendiğine bakmayın fiziki görünümü herkes önemsiyor ilk planda tutuyor.Benim gördüklerim böyle...herkes farklı düşünür tabiki.. ?
Herşeyin lafta kaldığına inanıyorum... vallahi öyle dendiğine bakmayın fiziki görünümü herkes önemsiyor ilk planda tutuyor.Benim gördüklerim böyle...herkes farklı düşünür tabiki.. ?
Kabuğundan etkilenmediğin bir şeyin içini merak etmezsin doğru.
"fiziki görünüş" bize olan davranış biçimini belirlediği için kişiliğimizin şekillenmesinde etkili olduğu bir gerçek.
Ama bu kadın için daha bir geçerli sanki. Yakışıklı erkek sadece bu özelliğiyle hayatta kalamazken (manken,oyuncu vs değilsen ) kadın sadece güzelliğinin ekmeğini bir ömür yiyebilir. Güzel kadına kapılar açılıyor. Ya da yanılıyorum amaan
Genel forum sitesi olarak yayın yapan forummeskeni.com sitesi' kişisel şahıs kuruluşu olup hiç bir haber yayın organına hizmet etmemektedir.
Genel Forum Forummeskeni sitesi, sizlere daha iyi deneyim, sunmak için çerezleri kullanır. Forum sitesi'ni kullanarak bu çerezleri, kabul etmiş olursunuz.