Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

El Turco hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor?

el-turco.jpg

Yeni bölüm tarihi: 21 Mart 2025 Cuma - 00:00 | Yeni bölüm no: 1

Bölüm Bilgisi: YENİ DİZİ

El Turco Dizisi Künyesi ve Yayın Bilgileri

Kanal: Gain
Yayın Platformu: Dijital / İnternet
Tür: Tarihi, aksiyon, macera
Sezon: 1

Yayın Günü: Cuma -
Yayın Saati: 00:00

Yapım Firması: Ay Yapım »
Yapımcı: Kerem Çatay
Yönetmen: Uluç Bayraktar
Senaryo: Kerem Deren, Çisil Hazal Tenim
Müzik: Toygar Işıklı

El Turco Dizisi Karakterleri (Oyuncular):

Berzan Bey (Hüseyin Avni Danyal)
Decebal (Armağan Oğuz)
Diana (Sai Bennett)
Elda (Madalena Aragao)
Giovanna (Verenico Ferres)
Gloria (Greta Ferro)
Guido (Slavko Sobin)
Gunther (Magnus Karl Samuelsson)
Hasan Balaban (Can Yaman)
Marco (Will Kemp)
Prens Francesco (David Nykl)
Skelettwolf (Kieran O'reilly)
Yedder (Haluk Piyes)
Uğur Yıldıran

El Turco Dizisi Konusu:

Viyana Kuşatması, Osmanlı İmparatorluğu'nun batıya doğru genişlemesinin sonu olurken aynı zamanda bir yeniçeri için yepyeni bir hayatı başlangıcı olmuştur. Savaş sırasında Hasan Balaban, bir ihanet sonucu ölüme terk edilir. Kaçmayı başarır ancak ağır yaralanmıştır. Balaban kendine geldiğinde, İtalyan Alplerindeki ücra bir köy olan Moena'dadır. Köyden bir kadın onu sağlığına kavuşturmuştur. Köylüler tarafından iyi karşılanan Balaban buraya yerleşir. Balaban, yeni adıyla "El Turco" köyün koruyucusu olur ve köylülere, derebeylerinin acımasız vergilerine direnmeleri için yardım eder. Eski düşmanlarından biri olan acımasız şövalye Marco yeniden ortaya çıktığında ve Balaban'ın son bir hesaplaşma için bir ekip kurması gerekir.

Can yaman mıydı italyada olan bizim türk genci.. O'na benzettim ismi olmayınca o değil sanırsam..

O. Bende Fetihte oynayanla karıştırıyorum bunu da ismi altlarda kalmış :D Var yani.

Ayrıca o kaslardan nasıl anlamazsın diye fırçalar seni duysa
Aynen varmış altlarda can yaman.. Adam iyalyanın kaymağını yiyor.. Ben italyan halkını bizim makarna yiyen kurtlar gibi sanmazdım.. Demek ki başka ülkelerde de saçmalık kavramı hala mevcut..

Geri
Üst Alt