Genel Forumlar'ın en şahanesine hoş'geldiniz.. Genel Forum - Genel Forum Sitesi'🌼
Kayıt olarak genel forum sitemizin içeriklerine ulaşa'bilirsiniz.. Yenilikci bir forum anlayışını benimseyen forummeskeni sitemiz.. Sizleri eğlendirmekten, bilgilendirmekten çok mutluluk duyacaktır..
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Destinys Moderatör olmuştur.. kabul etmezse taşlaya biliriz forum meydanında.. bazı yarışmaları düzenlediğinden dolayı gerekliydi.. Günün sözü gibi değişimleri kendisi yapabilir...
Hayırlı olsun..
paneli gerekli yerlerince açılmıştır... biliyorum bazı kişiler bazı kişileri sevmez.. ama saygılı olunmasını rica ediyorum.. banlamalar banlayan kişiler tarafından bir yanlışlık olmadığı sürece açılmaz..
moderatörlük veya adminlik dahil rank verildiyse.. bunun paylaşımla yada online süresi ile alakası yoktur... malumunuz bir şablonumuzda yoktur.. tamamen keyfe keder işler bunlar... o yüzden ben neden olamadım niye olmadım demeyin.. belli olmuyor o işler burda... başka diğer forumlarda bize ait olan yerlerde normal forum kuralları vardır .. buranın kuralları doğaçlamadır.. kurulumdan beri söylüyoruz .. teşekkür ederim...
@Tomris ' kendisine ulaşamadığımızdan çok uzun zaman aramızda olmadığın'dan EMEKTAR olarak' üyeler arasında' yerini almıştır'
Rank yapıldığında kendisine emektar üyeliği atanacaktır'
Genel forum sitesi olarak yayın yapan forummeskeni.com sitesi' kişisel şahıs kuruluşu olup hiç bir haber yayın organına hizmet etmemektedir.
Genel Forum Forummeskeni sitesi, sizlere daha iyi deneyim, sunmak için çerezleri kullanır. Forum sitesi'ni kullanarak bu çerezleri, kabul etmiş olursunuz.