Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Düşün'ki O Bunu Okuyacak Yada' Öyle Sanacaksın!

Lehçeniz yine gitti... Yeni kelimeler vereyim de birbirinize kullanın..

Dunkof

Fırsattan istifade kendini aklama çabanı anlıyorum.. Çocuğunla tiktok çekip ben eczaneciyim bekar azgınım demeni de anlıyorum.. İso 9001 sertifika belgesi verdiğin sektörün özgür dul azgın karısı olarak sana başarılar diliyorum.. Çeyreğimizin çeyreği ile didişmen dalaşman sana özgüven veriyor onuda anlıyorum.. Ama anlamadığım tek şey kendi faken ile kendini aklaman.. Ispatlayamadığın her konu olayın seni ele verirken salak görünüyorsun..

Bak şimdi...

İdda idda sahibini bağlar lakin idda edilen kişi ispat mükellefidir.. Hadi gaz verdiğini düşündüğün aptalı geçtim.. Arkadaşlarımıza belaltı vururken hiç böyle iyimser değildin.. İletişime kapalı ailesel saldırı yaptın hukuk yolunu seçtim.. Şimdi sorarlar' seven sevmeyen sana gelip doğru mu? Doğruysa güven açısından şunu ispatlar mısın dediğin de neden iyice çirkefleştin?
İspat ıspat bak i ı harfine takıldım bi o kadar ciddi değilim.. Haddin den fazla iftira attın.. Kıvırmayı sallamayı anlarız da iftira sanal yada reel çok ciddi sıkıntılar doğurur.. Bu arada burdan ibaret değiliz gaz benzin mazot bunlarla motorlar çalışır biz insanız..

Bu alana bir cevap yazın...
Geri
Üst Alt