Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Destina Bizim uzun yazanlar derneğimiz var o yüzden.. Uzun yazma dönemleri iyidi millet okurdu.. Kapasiteli insan vesselam baksana yazmış yine döktürmüş derlerdi.. Şimdi uzun uzun BOŞ' yapıyorlar.. Eskilerin saftirikleri bile şimdikiler'den çok daha akıllıydı bence..
Üyelerin fakesini anladım'da .. Komple siteyi nasıl fake yapmayı başardınız acaba .. Yazılım bilmem ne tema'dan bahsediyorsunuz'da.. Acem işi forum yapmışsınız .. Es kaza şuan google' sıralamadasınız.. Bi ara rüzgar gibi gelip tıfıl esinti gibi gittilerdi.. Şimdi su gibi gelip çorak arazi gibi yine çekileceksiniz..
Kurulduğu gün reklamı dahi yokken buldum damladım öyle şeylerde pek ustayımdır. ve en başında muhabbeti döndü bir kaç kişiye atanda bendim. Yani kim olduğu çoktan biliniyordu isimi konmuştu. Olta attık bekledik ve neydi? BİNGO!
Kenan evren taktiği yapmış.. Bir sağ'dan bir sol'dan bilsinler diye...
Kız akıllı'da.. Sadece akıl' yürütme uygulama pratiği yok..
İnsan kendisini deli gibi eder mi hiç akıllım..
2 saat konuda kaldı bu kadar çıktı normal. Senin forum tutma anlayışı üye çokluğumu avel? beynin o kadarına çalışıyor zaten. Bizim forumlar gayet iyi tuttu sıralamasınıda gözlere soktuk. Forum delisi hatta üye delisi hiç değiliz. İstediğimiz projeyi hayata geçiririz. Yarın bunu kapatır başkasını açarım, benim keyfim ne isterse onu yaparım sende bakar kudurur 2 tarafada saçmalıklar yağdırırsın. Bak bir yalanı daha çıktı arkadaşın kendi forumuna 100K gelirim var yazan, (sonrada silen her zamanki gibi) yalanını unutup fakir edebiyatı yapıyor şimdi. Başkasını hedef alıp aa üzerine alındı cevap yazdı kesin o diye ikiniz yardırıyordunuz ne oldu? aynı akibeti sen yaşadın şimdi. Adın mı geçti niye üzerine alındın? başkasına attığın iftira döndü dolaştı aynı yerden aynı konudan seni mi buldu? aaa üzerine alındı cevap yazdı demekki kendisi. Hadi ikile.
Bu teyzeden neden hiç hazetmediğimi, hiç samimiyetlik kurmadığımı şimdi daha iyi anladım. Ortalık gülüymüş haberimiz yok. Zamanında forummeskeninde bir üye için benim konularımı çalıyor diye eski bir arkadaşla bize haber göndermişti. Tanımadığımız o kıza bile bunu yansıtmadan açtığı konuların kalitesinden bahsedip nereden aldığını merak ettiğimiz şeklinde sorduğumuzda, bize 3 4 tane link atıp genel forumlarla alakası dahi olmayan sadece açtığı konular üzerine paylaşım yapılan sitelerden aldığına dair link attı. Bizde ondan ss'i alıp bu akıl hastası teyzeye göndermiştik. O derece durmadan laf yapıyordu konularımı çalıyor şu kişi diye. Öyle bir ruh hastası ki işi gücü yok forumları takip ediyor hemde konu konu. Bi tarafından uydurup kendin mi yazdın teyze o açtığın konuları? sana mı ait? telif hakkı gönderseydin öyleyse? nasıl şizofren ruh hastalarıyla uğraşıyoruz biz ya. Allah çocuklarına sabır versin. Millet sosyal medyada kadınlarla olan dayı yorumlarında babamı amcamı görecem diye korkanlarla dolu. Bu teyzenin çocuklarıda annelerini forumlarda görseler keşke forum gülünü. sljkfdhgdfjklgh
O teyze cevap veremez... Okudu şimdi o her'şeyi.. Yarın şiir şair yazıları paylaşır.. Ben yazdım konuyu çöp ettim dedim orada yazdıktan sonra aklıma çok şey gelir diye .. Yazmayacam o mesajı anlamıştır umarım noktasının esintisi bile bize uğramaz..
Ne hikmetse Tuğçe şizosuyla kim ne konuştuysa, o konuşulanları sürmeli bire bir yazıyor laf atacam diye. Sürmeli ile özel konuşan var mı? yok. Bu olayda bi bizde yaşanmadı ne kadar düşmanı varsa aynı muhabbet. Eee asıl konuşulanın bi yeri yemeyince fake hesaba geçiş yapıyor. Ulan sormazlar mı bu pazarlamadan iyi anlayan arkadaşla kimsenin muhabbeti yok ama bizim muhabbetimiz hep onda. Bunu anlamayan bir tane yaşlı mal bir teyze var anca o beğenir sizi onunla yetin. 50'liklere alışıksın sen.