Charismax Vasy Katılım 4 ay 21 gün Mesajlar 3,290 Tepkime puanı 1,901 Yaş 36 Konum A Kalite 23/2/25 #1 Eviniz olabilir bir ev eşyası olabilir v.s .. Kendimi bildim bileli şu hep öyleydi, bu hep böyleydi diyebileceğiniz bir şey var mı? Dünya değişiyor ki insanlar değişmesin biliyorum ama belki vardır?
Eviniz olabilir bir ev eşyası olabilir v.s .. Kendimi bildim bileli şu hep öyleydi, bu hep böyleydi diyebileceğiniz bir şey var mı? Dünya değişiyor ki insanlar değişmesin biliyorum ama belki vardır?
İlkiz Katılım 4 ay 14 gün Mesajlar 2,332 Tepkime puanı 1,122 Konum Yıldızlardan 23/2/25 #2 Düşündümde herşey değişti hele sevdiklerimin kaybı en kötüsü. Evimiz, eşyalar, araba değişti bizler büyüdük.
Düşündümde herşey değişti hele sevdiklerimin kaybı en kötüsü. Evimiz, eşyalar, araba değişti bizler büyüdük.
Catherine Katılım 4 ay 16 gün Mesajlar 1,611 Tepkime puanı 413 Konum Pastırma Diyarından.. 23/2/25 #3 Ben büyüdüm sonra araba değişti teknoloji gelişti eşyalar değişti..