Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Diyarbakir Usulü Ekşili Kuru Dolma250 gram kıyma2 diş rende sarımsak3-4 adet orta boy kuru soğan1 çay bardağı sumak ekşisi2 bardak pirinç1 demet maydanozKarabiberTuzNaneAcı kırmızı biberSıvı yağ2 dolu yemek kaşığı biber salçası15 adet kuru dolmalık biber15 adet kuru dolmalık patlıcanDiyarbakir Usulü Ekşili Kuru Dolma Nasıl Yapılır?Kuru biber ve patlıcan yumuşayıncaya kadar haşlanır, suyu süzülür.Tüm iç malzemeleri bir kaba boşaltın üzerine sumak ekşisinin yarısı koyun ve karıştırın.Biber ve patlıcanlar bu iç ile doldurulup tencereye dizin.Bir tavada yağ ile salçayı kavurun. Üzerine 1 litre su ve kalan sumak ekşisini ilave edin.Tencereye dizdiğiniz patlıcanların üzerine gezdirin ve kısık ateşte 45-50 dakika pişirin
Diyarbakir Usulü Ekşili Kuru Dolma
Diyarbakir Usulü Ekşili Kuru Dolma Nasıl Yapılır?