- Katılım
- 4 yıl 1 ay 28 gün
- Mesajlar
- 5,542
- Tepkime puanı
- 1,102
- Yaş
- 28
- Konum
- İzmir/35
- Memleket
- İzmir
- Meslek
- Grafiker
- Cinsiyet
- Medeni Hal
Sütlü tatlılar arasında geleneksel tatlar arasında yer bulan muhallebi damla sakızlı olarak yapılırsa çok farklı ve lezzetli aromaya sahip olabilecektir. Bilhassa çok çekici bir kokusu olan ve sevilerek tüketilen damla sakızlı muhallebi nasıl yapılmaktadır? Malzemeleri ve tarifi için aşağıdaki bilgilere bakabilirsiniz.
1 paket vanilya
2 Yemek kaşığı mısır nişastası
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 Su bardağı toz şeker
2 Yemek kaşığı un
2 diş damla sakızı
Sakızlı Muhallebi Nasıl Yapılır?
Malzemeler
5 Su bardağı süt1 paket vanilya
2 Yemek kaşığı mısır nişastası
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 Su bardağı toz şeker
2 Yemek kaşığı un
2 diş damla sakızı