Genel Forumlar'ın en şahanesine hoş'geldiniz.. Genel Forum - Genel Forum Sitesi'🌼

Kayıt olarak genel forum sitemizin içeriklerine ulaşa'bilirsiniz.. Yenilikci bir forum anlayışını benimseyen forummeskeni sitemiz.. Sizleri eğlendirmekten, bilgilendirmekten çok mutluluk duyacaktır..

Çok zengin olanın cebinde para olmaması

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
Zengin insan cimridir derler param yok diyince... Belki ben fakir ana babanın yeni yeni zenginleşen çocuğu olarak dünyaya geldim ama şöyle birşey farkettim..
Örneği başkası üzerinden vercem..

Evde 3 aile yani aile dediğim 3 kişilik baba anne çocuk çocuk 20 küsür yaşşlarında olsun..
Kira dertleri olmasın bunların borçlarıda olmasın..

Baba 3 bin alsın
Anne 2 bin alsın
Çocuk 1000 alsın

3 kişi çalışıyor günümüze hesaplarsınız siz maaşları çok daha fazladır belki ama ben örnek verdim..

Bu kişiler orta gelirli değil aslında kendilerine göre zengin sayılırlar..

Bir durum olur birileri borç ister bunlardan .. vallahi yok derler.. borç isteyende kızar cimriler pintiler yardım etmediler diye...

Aslında o olay herkesin başına gelen yaşadığı bir olay..

aylık gelirin 100 bin tl'dir ama elini cebine atsan 5 kuruş çıkmaz...

Bunun sebebi bilinmiyor varya...

Bunun adı geçim hesap kitap işleri kimsenin aklı ermiyor işte

• Beğen
Tepkiler: LsR

Charismax

Copyright @ Charismax
Web sitesi
forummeskeni.com
İsim
CHRS
Memleket
Neresi?
Meslek
IzdırapÇI
Medeni Hal
Bunun adı geçim hesap kitap işleri kimsenin aklı ermiyor işte
Ben birisinden borç para istedim.. akraba sayılırdı çok eski bir zamanda 50 lira gibi bir para.. bana dediği laf şuydu.. erkek adamsın 50 liran yok'mu ?

Bana bunu diyen geçen benden borç istedi.. hay hay kardeşim dedim istediğinin 3 katını verdim.. durumun olunca ödersin dedim..

Şimdi bunu neden dedim.. akıl ermiyor dedin diye.. benim bazen param oluyor ama cebimde olmuyor mesela.. bu insanlara garip geliyor.. bana borç verenler düşük miktar istediğinde ben kat fazlasını veriyorum..
Çünkü bende borç isterken bana şu kadar lazım ama onu veremez şu kadar istiyim bari boş dönmeyeyim olduğu için bende.. karşı tarafa öyle yapıyorum.. Kimsedende şu gün ver demem yani durumun olunca ödersin.. yada emanettir hangi gün verebilirsin der sallarım hesabına..

24,451Konular
87,827Mesajlar
1,162Kullanıcılar
denzeLSon üye
Üst Alt